Arhiva vesti
                   
31. Oktobar 2019.

„SAZNAJ I RAZAZNAJ“: NASTAVLjA SE MEDIJSKO OPISMENjAVANjE BUJANOVČANA

Bujanovac – Radionica o medijskoj pismenosti „Saznaj i razaznaj“, koju sprovodi američka organizacija „IREKS“ sa ciljem da obuči pre svega mlade kako da prepoznaju manipilaciju i razlikuju dezinformaciju od činjenice, održana je po drugi put u Bujanovcu.

31. Oktobar 2019.

NATO U BAZI „JUG“ DAO ODLIČNE OCENE INŽINjERCIMA SRPSKE VOJSKE, SPREMNI ZA MIROVNE MISIJE

Bujanovac – Specijalizovana četa Vojske Srbije dobila je u bazi Jug kod Bujanovca odlične ocene eksperata NATO čiji se standardi primenjuju u operacijama Evropske unije i Ujedinjenih nacija, čime se potvrdilo da su osposobljeni i za otkrivanje improvizovanih eksplozivnih naprava.

30. Oktobar 2019.

JAVNI POZIV JEDINICAMA LOKALNE SAMOUPRAVE I GRADSKIM OPŠTINAMA ZA DODELU SREDSTAVA IZ BUDžETSKOG FONDA ZA UNAPREĐENjE ENERGETSKE EFIKASNOSTI (ROK: 2. DECEMBAR 2019)

Ministarstvo rudarstva i energetike je raspisalo javni poziv za dodelu sredstava iz Budžetskog fonda za unapređenje energetske efikasnosti radi finansiranja projekata u oblasti efikasnog korišćenja energije u 2019. godini u jedinicama lokalne samouprave i gradskim opštinama, JP 2/19.

30. Oktobar 2019.

ISTRAŽIVANjE O POLOŽAJU I POTREBAMA MLADIH NA SELU (ROK: 5. NOVEMBAR 2019)

Fondacija Ana i Vlade Divac sprovodi istraživanje o položaju i potrebama mladih na selu.

30. Oktobar 2019.

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O REFERENDUMU I NARODNOJ INICIJATIVI

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, u postupku pripreme novog Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi, sprovodi javnu raspravu o njegovom nacrtu koja će trajati od 25. oktobra do 22. novembra 2019. godine.

30. Oktobar 2019.

OTVOREN KONKURS ZA NOVE POLAZNIKE „EVROPSKE ŠKOLE DEBATE“(ROK: 3. NOVEMBAR 2019)

Informacioni centar Evropske unije i Otvorena komunikacija raspisuju konkurs za šestu generaciju polaznika „Evropske škole debate”.

30. Oktobar 2019.

SLATKIŠI ZA DUNjU PLANULI „KO ALVA“

Bujanovac – Kolači i torte koje su za pomoć maloj sugrađanki Dunji Milanović napravile Bujanovčanke Jelena, Kristina, Lidija, Sanja i Nataša, planuli su za dva sata sa štanda koji su ove žene postavile na trgu u Bujanovcu.

30. Oktobar 2019.

FRANCUZI ZAINTERESOVANI ZA INVESTIRANjE U MEDVEĐI

Medveđa – Francuska kompanija „Veolia“, svetski poznata po modernim sistemima za preradu otpadnih voda i digitalnu kontrolu vodotokova, izrazila je interesovanje za investiranje u projekat regulacije i kontrole kvaliteta vode u Medveđi...

29. Oktobar 2019.

POZIV ZA PREDLOGE PROJEKATA U OKVIRU PROGRAMA „REDISTRIBUCIJA NEPLAĆENOG RADA – NEGA I BRIGA U ZAJEDNICI NIJE SAMO ŽENSKI POSAO“ (ROK 17. NOVEMBAR 2019)

UN Women Srbija poziva ženske organizacije civilnog društva iz Srbije da se prijave na poziv za podnošenje predloga projekata u okviru programa „Redistribucija neplaćenog rada –  Nega i briga u zajednici nije samo ženski posao”, koji se realizuje u periodu od septembra 2019. do februara 2021. godine.

  Следећа страна»