Arhiva vesti
                   
31. Mart 2023.

POČINjE UPIS U OSNOVNE ŠKOLE

Bujanovac – Beograd  – Upis u prvi razred osnovne škole, kao i testiranje za polazak u školu, počinje 3. aprila i trajaće do 31. maja 2023. godine. Pravo na upis u osnovnu školu stekla su deca rođena 2016. godine, kao i deca koja su rođena u januaru i februaru 2017. godine.

31. Mart 2023.

JAVNI KONKURS ZA FINANSIRANjE POSEBNIH PROGRAMA IZ OBLASTI SPORTA IZ BUDžETA OPŠTINE PREŠEVO

Preševo – Beograd  – Prijava se podnosi na obrascu komisiji za sprovođenje konkursa za finansiranje posebnih programa iz oblasti sporta, u tri primerka, zaključno sa 05.04.2023 godine, uz koju se prilaže obavezna dokumentacija u jednom primerku:

31. Mart 2023.

OPŠTINI BUJANOVAC 4 MILIONA DINARA

Bujanovac – Beograd  –  Kabinet ministara za razvoj nedovoljno razvijenih opština će na ime infrastrukturnih projekata i smanjenja siromaštva dodeliti Opštini 4 miliona dinara za angažovanje personalnih asistenata za decu kojima je pomoć neophodna tokom školovanja.

29. Mart 2023.

UREĐUJE SE PARK I OBNAVLjA SE ZELENILO U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd  – Za uređenje gradskog parka i ozeljenjivanje grad je dobio 2,5 miliona dinara od Ministarstva životne sredine.

28. Mart 2023.

JAVNI POZIV SVIM ELEKTORIMA DA BLAGOVREMENO PODNESU POTPUNE PISMENE PRIJAVE ZA UČEŠĆE U ELEKTORSKOJ SKUPŠTINI

Beograd  – Elektorska skupština za izbor 15 članova Nacionalnog saveta albanske nacionalne manjine održaće se 7. maja 2023. godine u Bujanovcu. Pravo da bude elektor ima pripadnik albanske nacionalne manjine upisan u poseban birački spisak čiju kandidaturu...

28. Mart 2023.

OPŠTINI MEDVEĐA MINIBUS OD MINISTARSTVA ZA BRIGU O SELU

Medveđa – Beograd  – Programom dodele bespovratnih sredstava za kupovinu minibuseva za potrebe prevoza seoskog stanovništva, Ministarstvo za brigu o selu dodelilo je Opštini bespovratna sredstva koja su namenjena za kupovinu minibuseva sa ukupno dvadeset i jednim putničkim sedištem. Cilj kupovine minibusa je unapređenje uslova života i rada na selu.

27. Mart 2023.

UČENICI OSNOVNE ŠKOLE „BRANKO RADIČEVIĆ“ IZ BUJANOVCA UČESTVUJU U KREATIVNIM RADIONICAMA U BUGARSKOJ

Bujanovac – Beograd  – Učenici Osnovne škole „Branko Radičević“ otputovali su danas sa svojim nastavnicima u Bugarsku gde će sa vršnjacima u Razgradu pohađati kreativne radionice iz matematike, ekologije i umetnosti.

24. Mart 2023.

U Medveđi, Bujanovcu i Preševu održane obuke za predstavljanje postupka izbora članova Nacionalnog saveta albanske nacionalne manjine putem elektorske skupštine

Predstavnici Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, Republičke izborne komisije i Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, uz podršku Misije OEBS u Republici...

24. Mart 2023.

RASPISANI IZBORI ZA ČLANOVE NACIONALNOG SAVETA ALBANSKE NACIONALNE MANjINE

Beograd  – Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov doneo je 24. marta 2023. godine Odluku o raspisivanju izbora za članove Nacionalnog saveta albanske nacionalne manjine.

24. Mart 2023.

JAPAN DONIRA NOVČANA SREDSTVA ZA OPREMANjE KUĆA I STANOVA ZA ROME

Bujanovac – Beograd  – Vlada Japana doniraće 73.000 evra za opremanje nameštajem kuća i stanova, koji će biti kupljeni i izgrađeni za Rome koji su 1999. godine izbegli sa Kosova i Metohije i već 24 godine žive u kolektivnom centru Salvatore.

  Следећа страна»