Arhiva vesti
                   
31. Januar 2023.

POZIV ZA SVE NOSIOCE POLjOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA SA TERITORIJE OPŠTINE MEDVEĐA

Medveđa – Beograd  – Pozivaju se svi nosioci poljoprivrednih gazdinstava da dođu, u četvrtak 2. februara od 9 sati, u zgradu opštine  radi podela e-ID brojeva.

31. Januar 2023.

PROJEKTI ZA RAVNOMERAN RAZVOJ

Medveđa – Beograd  – Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izdvojilo je 1,4 milijardi dinara za realizaciju projekata u devet lokalnih samouprava među kojima je i Medveđa.

30. Januar 2023.

DRŽAVA SUBVENCIONIŠE KUPOVINU EURO 6 VOZILA

Bujanovac – Beograd – Vlada Republike Srbije donela je „Program za zaštitu vazduha“ u okviru koga su predviđene mere da se deregistruje određeni broj automobila zastarelih standarda euro 1, 2 i 3. Oni koji poseduju ove automobile i budu ih reciklirali ostvariće uslov za dobijanje subvencije za kupovinu automobila koji su euro 6 norme izduvnih gasova.

30. Januar 2023.

KONKURSI U NEKOLIKO OBLASTI U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd  – Opština će formirati u utorak komisije za sprovođenje konkursa putem kojih će biti raspodeljen novac iz budžeta za lokalne preduzetnike, poljoprivrednike, sportske klubove.

27. Januar 2023.

SREDSTVA ZA NERAZVIJENE OPŠTINE

Preševo –  Bujanovac – Medveđa – Beograd  – Vlada Republike Srbije usvojila je Uredbu o utvrđivanju programa podrške izrazito nerazvijenih opština, među kojima su Preševo,  Bujanovac i Medveđa.

27. Januar 2023.

NAGRAĐENI NAJBOLjI RADOVI NA LITERALNOM KONKURSU

Bujanovac – Beograd  – Crkvena opština obeležila je Svetosavsku nedelju kulturno-umetničkim programom.

24. Januar 2023.

PREDAVANjE O BENEFITIMA VAKCINE PROTIV HPV VIRUSA

Bujanovac – Beograd  – Učenici srednjih škola „Sveti Sava“ i „Sezai Suroi“ prisustvovali su danas u Domu zdravlja predavanju „Bolje sprečiti nego lečiti“ povodom Nedelje prevencije raka grlića materice.

19. Januar 2023.

NOVA ZBIRKA AJVANKA ISMAILOVIĆA

Bujanovac – Beograd  – Ajvanko Ismailović je početkom prošle godine pripremio novu zbirku kratkih priča pod nazivom „Zlatni trenuci“.

18. Januar 2023.

KONKURS JUŽNjACI SRPSKE DIJASPORE

Medveđa – Beograd  – Nova Naša reč, štampani medij, zbog želje da doprinese jačanju veza između juga Srbije i naših ljudi u rasejanju je raspisala konkurs pod nazivom „Južnjaci srpske dijaspore“.

17. Januar 2023.

ZAVRŠENA PODELA VAUČERA ZA BUJANOVAČKU BANjU

Bujanovac – Beograd  – Republika Srbija je dodelila vaučere za aranžmane lečilišta u Bujanovačkoj Banji. U Banji su zadovoljni rezervacijama kojih ima oko 400.

  Следећа страна»

 

 

homescontents