Arhiva vesti
                   
30. Septembar 2022.

EKONOMSKI FAKULTET U BUJANOVCU UPISAO 80 NOVIH STUDENATA

Bujanovac – Beograd -  Prvu godinu osnovnih akademskih studija na bujanovačkom odeljenju Ekonomskog fakulteta iz Subotice, u školskoj 2022/23 upisalo je 82 studenta, rečeno na fakultetu.

30. Septembar 2022.

VAKCINACIJA PROTIV GRIPA U BUJANOVCU OD SLEDEĆE NEDELjE

Bujanovac – Beograd -  Isporuku vakcine protiv sezonskog gripa bujanovački Dom zdravlja očekuje početkom sledeće nedelje kada će i početi imunizacija stanovništva, saznaje naš portal u ovoj ustanovi.

30. Septembar 2022.

RADNIK OSNOVNOG SUDA U BUJANOVCU NAJBOLjI U STRELjAŠTVU U JUGOISTOČNOJ EVROPI

Bujanovac – Beograd - Marjan Dodić, zaposlen u Osnovnom sudu u Bujanovcu, deo je ekipe koja je osvojila prvo mesto u streljaštvu na 13. Sportko-rekreativnim susretima zaposlenih u pravosuđu Jugoistočne Evrope.

29. Septembar 2022.

NASILjE NAD ŽENAMA I NA JUGU SRBIJE TUŽNA BROJKA U STATISTICI

Bujanovac – Beograd -  Od početka 2022. godine preko 70 žena pozvalo je SOS telefon Odbora za ljudska prava u Vranju i zatražilo pomoć i podršku zbog porodičnog i partnerskog nasilja, a od tog broja 36 žena se prvi put obratilo za pomoć, pokazuju podaci Odbora za ljudska prava.

29. Septembar 2022.

MOJA PRVA PLATA: U BUJANOVCU SE TRAŽE FARMACEUTI, STOLARI, KUVARI

Bujanovac – Beograd -  Kroz program „Moja prva plata“ Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) u Bujanovcu može da se zaposli 27 mladih.

27. Septembar 2022.

„BRANKOVCI“ U TURSKOJ, PROMOTERI SVOJE ŠKOLE I BUJANOVCA

Bujanovac – Beograd - Učenici Osnovne škole “Branko Radičević” boravili su u Turskoj, u okviru drugog Erazmus projekta.  Nakon uspešno realizovanog projekta „Motivation III – 21 st Centuru students“, u saradnji sa školama iz četiri evropske zemlje, bujanovački osnovci otpočinju aktivnosti na drugom Erasmus+ projektu.

27. Septembar 2022.

KONCERTNA SEZONA U MEDVEĐI

Medveđa – Beograd – Kulturni centar Medveđe je u okviru projekta“Umetnička muzika na jugu“ započeo treću koncertnu sezonu koja će potrajati do kraja novembra. Uz podršku Ministartsva kulture i informisanja, program je započet nastupom ansambla „Renesans“ dok je za oktobar i novemar najavljeno predstavljanje kvarteta „Žice na vetru“ i leskovačke muzičke škole „Sanislav Binički“.

27. Septembar 2022.

POPIS 2022: KO ODBIJE BIĆE KAŽNjEN NOVČANO

Bujanovac – Beograd -  Građani koji odbiju da učestvuju u predstojećem popisu stanovništva u Srbiji mogu biti kažnjeni novčanom kaznom u visini od 20.000 do 50.000 dinara, rekao je Miladin Kovačević, direktor Republičkog zavoda za statistiku.

23. Septembar 2022.

ŠEF MISIJE OEBS POZVAO MANjINE DA UČESTVUJU NA POPISU

Bujanovac -  Beograd -  Šef Misije OEBS u Srbiji, Jan Bratu, pozvao je sve građane Srbije da učestvuju u predstojećem popisu stanovništva. U pozivu je posebno naglasio značaj popisa za nacionalne manjine.

23. Septembar 2022.

UDRUŽENjE DITURIA URADILO KALENDAR PRAVOSLAVNIH I ISLAMSKIH PRAZNIKA

Bujanovac – Beograd -  Bujanovačko Udruženje za kulturu “Dituria” izradilo je kalendar pravoslavnih i islamskih verskih praznika, a primerke će podeliti srpskim, albanskim i romskim srednjoškolcima u Bujanovcu.

  Следећа страна»