Arhiva vesti
                   
30. Oktobar 2017.

PREMIJERKA BRNABIĆ: SPREMAN IZVEŠTAJ O IMPLEMENTACIJI PLANA U SEDAM TAČAKA

Bujanovac, Beograd – Govoreći o položaju albanske manjine, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić je juče u Narodnoj skupštini izjavila da je spreman izveštaj o implementaciji plana u sedam tačaka.

30. Oktobar 2017.

VISOKI SAVET SUDSTVA DODELIO VISOKO PRIZNANjE BUJANOVAČKOJ KUĆI PRAVDE

Bujanovac – Od preko 120 sudova u Srbiji, Osnovnom sudu u Bujanovcu pripala je treća nagrada za ukupan broj rešenih predmeta u odnosu na prethodnu godinu.

30. Oktobar 2017.

STOLARSKA OBUKA ZA MIGRANTE

Preševo, Vranje - U Prihvatnom centru u Preševu danas počinje obuka grupe migranata za stolarski zanat.

30. Oktobar 2017.

DžIPIJADA „MEDVEĐA 2017 OD PETROVCA DO MRKONjSKOG VISA“

Medveđa - U cilju promovisanja turističkih potencijala opštine Medveđa, Turistička organizacija opštine Medveđa je proteklog vikenda  organizovala Džipijadu „Medveđa 2017 – od Petrovca do Mrkonjskog visa.“

27. Oktobar 2017.

PREŠEVSKO POZORIŠTE SPREMNO ZA PREMIJERU „MARATONACA“

Preševo – Glumci profesionalnog pozorišta iz Preševa uveliko pripremaju premijeru predstave Maratonci, prenosi portal Presheva.com.

27. Oktobar 2017.

60 MILIONA EVRA ZA INFRASTRUKTURU JUŽNE I JUGOISTOČNE SRBIJE

Bujanovac, Beograd – „Od 100 miliona evra kredita, koliko će do kraja godine stići u budžet od Svetske banke, 60 miliona evra namenjeno je za održavanje infrastrukture, a 40 miliona evra u energetsku efikasnost,” izjavila je Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

27. Oktobar 2017.

APEL RODITELjIMA DA VAKCINIŠU DECU PROTIV MORBILA KAKO BI SE SPREČILA POJAVA EPIDEMIJE

Bujanovac - Pedijatar dr Afrodita Mustafa, koordinator za imunizaciju u Domu zdravlja Bujanovac, je izjavila da je pretraživanjem evidencije u Domu zdravlja Bujanovac utvrđeno da 779 dece starosti do 11 godina nije vakcinisano u okviru redovne i obavezne imunizacije.

27. Oktobar 2017.

PREKVALIFIKACIJA U IT SEKTORU

IT sektor je jedan od najvećih neto izvoznika u Srbiji i rastao je stopom od preko 10% svake godine, sa jakim potencijalom za budući rast. Taj sektor trenutno zapošljava oko 20.000 radnika.

26. Oktobar 2017.

OPŠTINA BUJANOVAC POKLONILA PLAC ZA KUĆU PORODICI U SELU RAKOVAC

Bujanovac – Opština Bujanovac je obezbedila građevinsku parcelu za izgradnju porodične kuće četvoročlanoj  porodici samohrane Jelene  Mitrović iz sela Rakovac kod Bujanovca.

26. Oktobar 2017.

BESPLATNI MAMOGRAFSKI PREGLEDI U BUJANOVAČKOM DOMU ZDRAVLjA

Bujanovac - dr Lela Jovanović, direktorka Doma zdravlja Bujanovac, izjavila je da se u ovoj zdravstvenoj ustanovi juče i danas vrše besplatni preventivni mamografski pregledi dojke u cilju ranog otkrivanja karcinoma.

  Следећа страна»