Arhiva vesti
                   
31. Mart 2020.

PAKET OD 5 MILIJARDI EVRA: 7 KLjUČNIH MERA POMOĆI PRIVREDI I GRAĐANIMA

Beograd - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će paket pomoći privredi koji priprema Vlada Republike Srbije biti u vrednosti oko pet milijardi evra.

31. Mart 2020.

KAKO DA SE NOSITE SA NOVOM SITUACIJOM TOKOM EPIDEMIJE KORONA VIRUSA

Beograd - Preporučene mere socijalne izolacije daju najbolje rezultate u borbi protiv epidemije, ali donose i promene u rutinama za sve članove porodice.

31. Mart 2020.

POZNAT SADRŽAJ PAKETA ZA NAJUGROŽENIJE

Bujanovac – U toku je postupak javne nabavke po ubrzanoj proceduri za osnovne namirnice i higijenska sredstva za pakete namenjene najugroženijim sugrađanima tokom vanrednog stanja, za šta je Opština Bujanovac iz budžeta izdvojila 500.000 dinara.

31. Mart 2020.

DR JOVANOVIĆ: MORAMO SPREČITI ŠIRENjE VIRUSA U BUJANOVCU, EVO I KAKO

Bujanovac – Posle prvog smrtnog slučaja zbog zaraze korona virusom na teritoriji Bujanovca, moramo preduzeti sve mere kako ne bi došlo do širenja epidemije u našoj opštini, poručuje građanima preko našeg dr Lela Jovanović, direktorka Doma zdravlja Bujanovac.

31. Mart 2020.

MIGRANTI U SRBIJI POMAŽU: ŠIJU MASKE, NUDE I LEKARSKU POMOĆ

Bujanovac – Migranti smešteni u prihvatnim centrima u Srbiji žele da pomognu državi koja ih je primila. U tri centra šiju se maske, a među migrantima ima i medicinara koji nude svoju stručnu pomoć, kaže direktor Komesarijata za izbeglice i migracije Vladimir Cucić.

31. Mart 2020.

STUDENTI IZ TURSKE DANAS POLEĆU PUT SRBIJE

Bujanovac – Studenti iz Bujanovca i Preševa, koji se školuju u Turskoj, danas će iz te zemlje doleteti u Srbiju.

31. Mart 2020.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 31.03.2020.

Građani Republike Srbije iz Preševa i Bujanovca koji studiraju na univerzitetima u Republici Turskoj danas su bezbedno stigli u zemlju. Za njih su opština Bujanovac i Nacionalni savet albanske nacionalne manjine organizovali prevoz do Bujanovca.

30. Mart 2020.

NAJNOVIJE ODLUKE VLADE REPUBLIKE SRBIJE DONETE NA SEDNICI ODRŽANOJ U SUBOTU, 28. MARTA 2020. GODINE

Beograd - Vlada Republike Srbije je na sednici održanoj u subotu, 28. marta, donela  najnovije mere za sprečavanje širenja korona virusa COVID-19 koje se tiču vanrednog stanja:

30. Mart 2020.

OVE GODINE ONLAJN PRIJEMNI

Beograd - Daroviti đaci koji žele da upišu specijalizovana gimnazijska odeljenja za matematiku, fiziku, IT, biologiju i hemiju, ka i za strane jezike, polagaće ove godine onlajn prijemni, kazao za Tanjug ministar prosvete Mladen Šarčević.

30. Mart 2020.

USLUGE INTERNETA U DOBA PANDEMIJE

SHARE Fondacija je pozvala domaće provajdere da obezbede dostupnu vezu svim korisnicima interneta u vreme vanrednog stanja, bez obzira da li su izmirili račune: Internet je sastavni deo kritične infrastrukture i u Srbiji...

  Следећа страна»