Arhiva vesti
                   
30. Januar 2018.

KAZNE ZA NEODAZIVANjE NA POZIVE ZA UVOĐENjE U VOJNU EVIDENCIJU

Bujanovac -  „Opšti poziv je raspisan 6. januara i trajaće do 28. februara, a važi za sve mladiće koji ove godine postaju punoletni, ali i starije, koji iz nekog razloga nisu uvedeni u evidenciju,“ izjavio je novinarima u Bujanovcu načelnik Centra Ministarstva odbrane u Vranju, Igor Milanović.

30. Januar 2018.

OD 2. FEBRUARA U MEDVEĐI POČINjE ODRŽAVANjE „SEDNICA“ (POSELA)

Medveđa - U duhu tradicije i očuvanja nematerijalne kulturne baštine, Turistička organizacija Opštine Medveđa organizuje „Sednice“ (Posela) od 2. februara 2018. godine.

30. Januar 2018.

PROGRAM STIPENDIRANjA VLADE NARODNE REPUBLIKE KINE ZA AKADEMSKU 2018/2019. GODINU

Ambasada Narodne Republike Kine u Beogradu je Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dostavila poziv Vlade Narodne Republike Kine za studiranje na Univerzitetima u Kini za akademsku 2018/2019. godinu.

29. Januar 2018.

EPIDEMIJA MALIH BOGINjA U PČINjSKOM OKRUGU SVE SNAŽNIJA

Vranje, Bujanovac, Preševo - Iz Zavoda za javno zdravlje u Vranju je saopšteno da su slučajevi obolevanja od malih boginja u Pčinjskom okrugu u porastu.

29. Januar 2018.

„ŽIVOT BEZ NASILjA-ZA SVAKO DETE”

Vranje, Bujanovac – Udruženje građana „Nexus -Vranje“ realizuje projekat pod nazivom „Život bez nasilja-za svako dete”, koj je deo j šireg projekta pod nazivom „Zaštita dece od nasilja i promocija socijalne inkluzije dece sa smetnjama u razvoju u zemljama Zapadnog Balkana i Turske”.

29. Januar 2018.

U MEDVEĐI GRAĐANI TRAŽE DA PENZIONERI BUDU „ISKLjUČENI” SA PLAĆENIH OPŠTINSKIH FUNKCIJA

Medveđa - Više od sto građana i građanki iz Medveđe iz srpkse, albanske i romske zajednice  potpisalo je apel koji ovih dana kruži ovim mestom, a u kome se od predsednika opštine Nebojše Arsića traži da svoje najbliže saradnike, penzionere, koji se nalaze na plaćenim funkcijama „zameni”.

26. Januar 2018.

PROSLAVA SAVINDANA U BUJANOVCU

Bujanovac – Obeležavanje Savindana u Bujanovcu počinje duhovnom akademijom i besedom protojereja Siniše Piljanovića o žitiju Svetog Save, prvog srpskog arhiepiskopa i prosvetitelja, u velikoj sali Doma kulture „Vuk Karadžić,“ u petak u 12.30 časova.   

26. Januar 2018.

NAGRADE DOBILA 52 DOBROVOLjCA SA PODRUČJA JABLANIČKOG OKRUGA

Leskovac, Medveđa - 52 pripadnika martovske i junske klase sa područja Jablaničkog okruga, koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem, dobili su značke i zahvalnice Vojske Srbije i Ministarstva odbrane, kao priznanje za doprinos zaštiti i jačanju sistema odbrane.

26. Januar 2018.

UČEŠĆE MEDVEĐE U DRUGOJ FAZI EVALUACIJE PROJEKTA „INSTITUCIONALNA PODRŠKA SKGO“

Beograd, Medeveđa - Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić je učestvovao na evaluaciji projekta „Institucionalna podrška SKGO-faza 2“, koja se u Beogradu održavala od 22. do 25. januara.

25. Januar 2018.

PREDSEDNIK OPŠTINE BUJANOVAC OD VLADE REPUBLIKE SRBIJE TRAŽI 100 MILIONA ZA INFRASTRUKTURU

Bujanovac, Vranje - Na jučerašnjem sastanku predsednika opština Pčinjskog okruga sa potpredsdnicom Vlade Republike Srbije Zoranom Mihajlović, koji je održan u Vranju, Šaip Kamberi...

  Следећа страна»