Arhiva vesti
                   
31. Juli 2017.

OKRUGLI STO U BEOGRADSKOM MEDIJA CENTRU O POTREBAMA MLADIH U OPŠTINAMA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA

Beograd - Udruženje građana „Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije” iz Leskovca organizovalo je u beogradskom Medija centru okrugli sto na temu kulturnih potreba mladih u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa. 

31. Juli 2017.

TREĆINA STANOVNIKA PRIMA POMOĆ CRVENOG KRSTA

Medveđa - Pomoć Crvnog krsta  koristi 2.500 od ukupno 7.000 stanovnika višenacionalne opštine Medveđa, rečeno je u ovoj humanitarnoj organizaciji. Kako je precizirano, 2.000 korisnika dobija pakete sa namirnicima, a ostali dobijaju obroke u Narodnoj kuhinji, koja radi devet od 12 meseci u godini.

31. Juli 2017.

U PRIHVATNOM CENTRU U PREŠEVU ODRŽANA PREMIJERA FILMOVA

Preševo - U Prihvatnom centru u Preševu održana je premijera filmova nastalih u okviru jednomesečne radionice Škole animiranog filma (ŠAF) iz Vranja.

28. Juli 2017.

AMBULANTNA KOLA ZA MEDVEĐU

Medveđa - Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin juče je Domu zdravlja u Medveđi predao ambulantna kola koja je obezbedila Ruska humanitarna misija u Nišu.

28. Juli 2017.

POČELE „GEJZERSKE NOĆI“ U SIJARINSKOJ BANjI

Medveđa - U Sijarinskoj banji sinoć su svečano otvorene 20. po redu „Gejzerske noći“ u prisustvu mnogobrojnih zvanica. Manifestaciju je otvorio je predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić.

28. Juli 2017.

USKORO ELEKTRONSKI RECEPTI

Beograd - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će uskoro biti uveden elektronski recept i da hronični bolesnici neće morati da idu po recepte kod lekara svaka dva meseca.

28. Juli 2017.

OTVOREN POZIV U OKVIRU PROGRAMA EVROPA ZA GRAĐANE I GRAĐANKE: BRATIMLjENjE GRADOVA I MREŽE GRADOVA

Beograd - Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, kao Nacionalna kontakt tačka za EU Program „Evropa za građane i građanke", obaveštava sve zainteresovane da je otvoren drugi godišnji poziv za podnošenje projekata u okviru mera Bratimljenje gradova i Mreže gradova.

27. Juli 2017.

BUJANOVAC I PREŠEVO DOBILI NOTARE

Bujanovac, Preševo - Bujanovac i Preševo danas dobijaju javnubeležničke kancelarije, pa će građani sve poslove iz ove nadležnosti, poput overe ugovora, moći da završavaju u svojim mestima umesto u Vranju.

27. Juli 2017.

U BUJANOVCU DONETA ODLUKA O KORIŠĆENjU BUDžETSKE REZERVE

Bujanovac - Članovi Opštinskog veća u Bujanovcu usvojili su Rešenje o korišćenju sredstva budžetske rezerve u iznosu od 440.000 dinara, piše portal na albanskom Titulli.com.

27. Juli 2017.

ZAVRŠETAK DEONICE SRPSKA KUĆA - LEVOSOJE U NOVEMBRU

Bujanovac - Deonica Srpska kuća – Levosoje, na južnom kraku Koridora 10, dužine 8,06 kilometara, biće završena u novembru tekuće godine, izjavila je Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

  Следећа страна»