Arhiva vesti
                   
31. Mart 2017.

AKCIJA ZA ČIŠĆENjE BUJANOVAČKOG JEZERA I NjEGOVE OKOLINE 2. APRILA

Bujanovac – Neformalna grupa mladih iz Bujanovaca pokrenula je inicijativu za čišćenje Bujanovačkog jezera i okoline tog lokaliteta.

31. Mart 2017.

STEVANOVIĆ: KORIDOR 10 DO KRAJA GODINE, OD NIŠA DO PREŠEVA ZA MANjE OD SAT I PO

Bujanovac, Preševo – Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede, očekuje da do kraja ove godine bude završen putni Koridor 10.

31. Mart 2017.

PREDSEDNIK OPŠTINE MEDVEĐA U REDOVNOM OBILASKU TERENA

Medveđa - U skladu sa aktivnostima predsednika opštine Medveđa , ovih dana obilaze se tereni po mesnim zajednicama. Predsednik Arsić sa svojim timom obilazi građane kako bi iz razgovora sa njima utvrdio koji su to putni pravci koji najviše zahtevaju rekonstrukciju ili delimičnu sanaciju.

30. Mart 2017.

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE U POSETI PREŠEVU

Preševo - Predstavnici Sportskog saveza Srbije (SSS) posetili su juče Preševo i  razgovarali sa predstednicom opštine i predstavnicima Sportskog saveza Preševa.

30. Mart 2017.

OTVOREN BIZNIS INFO CENTAR

Bujanovac  – U Kancelariji za mlade u Bujanovcu, u organizaciji beogradskih Građanskih inicijativa, otvoren Biznis Info centar (BIC).

 

30. Mart 2017.

BRANKO KOCKICA DANAS U LEBANU

Lebane - Dobro poznata priča „Cvrčak i mrav“ igraće se danas u Domu kulture „Radan“ u Lebanu, sa početkom od 17 sati. Ulaz je besplatan.

29. Mart 2017.

SEMINAR ZA ALBANSKE NASTAVNIKE SA JUGA SRBIJE

Preševo, Bujanovac, Medveđa – Grupa od 90 prosvetnih radnika iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa učestvovala je u radu dvodnevnog seminara o profesionalnom razvoju nastavnika, koji je prošlog vikenda održan u Draču, u Republici Albaniji.

28. Mart 2017.

BUJANOVAC DOBIJA BIZNIS INFO CENTAR (BIC)

Bujanovac – Organizacija Građanske inicijative u Bujanovcu će u sredu otvoriti Biznis info centar (BIC) koji će služiti kao svojevrsni edukativni centar za mlade na temu razvoja poslovnih znanja i veština i modela međusektorske saradnje i podrške razvoju lokalnih preduzetničkih aktivnosti, za informisanje i podršku u traženju posla i pospešivanju zapošljivosti i uspostavljanje saradnje sa lokalnim preduzetnicima.

28. Mart 2017.

PRVOG APRILA POČINjE UPIS U ŠKOLU ZA ĐAKE PRVAKE

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Za đake prvake upis u školu počinje 1. aprila,ali kako je to subota, škole će buduće đake primati od ponedeljka, 3. aprila.  Upis zvanično traje do kraja maja, ali roditelji mogu upisati decu sve do početka školske godine.

28. Mart 2017.

KONKURS ZA DODELU GODIŠNjE NAGRADE ZA ŽENSKU KREATIVNOST U RURALNOM RAZVOJU ZA 2017. GODINU (ROK: 30.04.2017)

Fondacija Svetski samit žena (Women’s World Summit Foundation) raspisala je konkurs za dodelu Godišnje nagrade za žensku kreativnost u ruralnom razvoju za 2017. godinu.

  Следећа страна»