Arhiva vesti
                   
31. Oktobar 2022.

„BRANKOVCI“ SA VRŠNjACIMA IZ TURSKE I BUGARSKE: UMETNOST JE SVUDA

Bujanovac – Beograd -  Učenici i nastavnici Osnovne škole “Branko Radičević” protekle dve nedelje bili su domaćini radionica virtuelne mobilnosti pod nazivom Umetnost je svuda u okviru drugog Erazmus+ projekta “Steam Powered education“.

31. Oktobar 2022.

U LEVOSOJU ODRŽANA EDUKACIJA ZA PROIZVOĐAČE MLEKA IZ BUJANOVCA I PREŠEVA

Bujanovac – Beograd - Edukacija na temu “Mlečno i tovno govedarstvo na jugu Srbije” održana je u Levosoju za bujanovačke i preševske proizvođače mleka i tovljače bikova u organizaciji Udruženja odgajivača goveda simentalske rase “Kravica” iz Bujanovca.

31. Oktobar 2022.

UNAPREĐENE SOCIJALNE USLUGE U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd - Rezultati projekata koji su se bavili unapređenjem socijalnih usluga u okviru akcionih planova, usvojenih prošle godine u Bujanovcu, Vranju i Lebanu, predstavljeni su na završnom događaju održanom u Vranju u organizaciji Građanskih inicijativa.

29. Oktobar 2022.

ODRŽAN ODBOR ZAINTERESOVANIH STRANA

Bujanovac – Beograd -  Održan je sastanak Odbora zainteresovanih strana o funkcionisanju Odeljenja Ekonomskog fakulteta iz Subotice u Bujanovcu.

26. Oktobar 2022.

OKRUGLI STO O DOSTUPNOSTI INFORMACIJA OD JAVNOG ZNAČAJA

Bujanovac – Beograd - Okrugli sto pod nazivom Pravo na pristup informacijama od javnog značaja i zaštiti podataka o ličnosti održan je u Bujanovcu.

26. Oktobar 2022.

VISOKI KOMESAR ZA NACIONALNE MANjINE OEBS KAJRAT ABDRAHMANOV NA SASTANKU SA PREDSTAVNICIMA KOORDINACIONOG TELA

Beograd – Danijela Nenadić, v.d. direktorke Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa razgovarala je sa Kajratom  Abdrahmanovim o najvažnijim aktivnostima i programima u tri opštine na jugu Srbije.

25. Oktobar 2022.

MOJA PRVA PLATA: ROK ISTIČE ZA NEDELjU DANA, U BUJANOVCU 15 PRIJAVA

Bujanovac – Beograd - Mladi nezaposleni, starosti do 30 godina, imaju rok do 31. oktobra da se prijave za program „Moja prva plata“. U Bujanovcu je dostupno tridesetak radnih mesta kod 15 poslodavaca.

24. Oktobar 2022.

PONOVO OTVOREN CENTAR ZA MIGRANTE U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Bujanovački Prihvatni centar za migrante, u nekadašnjoj fabrici „Svetlost“, nedavno je ponovo otvoren posle više od godinu dana.

24. Oktobar 2022.

U PLANU IZGRADNjA DNEVNE BOLNICE, PEDIJATRIJE I SAVETOVALIŠTA U PREŠEVU

Preševo – Beograd - Građani Preševa, koji do prve bolnice u Vranju moraju da putuju 40 kilometara, dobiće dnevnu bolnicu u svom mestu, a osim toga će biti proširen i objekat opšte prakse gde će biti smeštena dva odeljenja - pedijatrija i savetovalište.

21. Oktobar 2022.

SRPSKI I ALBANSKI SREDNjOŠKOLCI IZ BUJANOVCA U „DOLINI PČINjE“

Bujanovac – Beograd - Evropska nedelja lokalne demokratije po prvi put je obeležena u Bujanovcu  raznim aktivnostima kojima se promoviše i podstiče demokratska participacija na lokalnom nivou.

  Следећа страна»