Arhiva vesti
                   
30. Septembar 2010.

30.9.2010.

„TELEKOM“ U LEBANU Kompanija „Telekom Srbija“ a.d. otvorila je juče prvu poslovnicu u Lebanu i predstavila novi koncept objedinjenih usluga mobilne i fiksne telefonije i multimedijalnog servisa. Povodom otvaranja nove poslovnice, građanima su po povoljnim cenama ponuđeni mobilni telefoni, a odobren im je i popust od 50 odsto na pretplatu u narednih 12 meseci.

29. Septembar 2010.

29.9.2010. godine

AERODROM KAO REKLAMNI PANO

Reklamni panoi Bujanovca, Vranja, Leskovca, Pirota, Kragujevca, Loznice, Inđije i Subotice od juče dočekuju putnike na aerodromu „Nikola Tesla” u  Beogradu, sa idejom da se promovišu kao povoljne sredine za investiranje.

28. Septembar 2010.

28.9.2010. godine

SERTIFIKATI STUDENTIMA Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) saopštila je da će danas i u sredu dodeliti 160 sertifikata studentima koji su tokom leta učestvovali u programima letnje prakse u firmama u Sandžaku i južnoj Srbiji, kako bi stekli prva radna iskustva.

24. Septembar 2010.

24.9.2010. god.

U BUJANOVAČKOM KRAJU 400 TONA DUVANA Bujanovac - U predelu Bujanovca beru se poslednji listovi duvana ovogodišnjeg roda. Obrano je nešto više od 400 tona. Prema prvim procenama duvan je vrlo kvalitetan, znatno bolji nego prošle sezone. U bujanovačkom kraju se i ove, kao i prethodnih nekoliko godina, gajio sitnolisni orijentalni duvan „prilep” i „jaka”. Duvan „prilep” je činio oko 80 odsto ukupnih zasada.

24. Septembar 2010.

24.9.2010. godine

Privredna delegacija iz Turske obišla Vranje i Pčinjski okrug Vranje - Privrednici iz Turske zainteresovani su za investiranje na jugu Srbije, rečeno tokom posete turske privredne delagacije Vranju. Delegacija Turske, koju je predvodio potpredsednik Industrijske komore Istanbula Fikret Tanriverdi, razgovarala je sa privrednicima sa juga Srbije. Gradonačelnik Vranja Miroljub Stojčić predstavio je turskim biznismenima privredne potencijale Vranja i pozvao ih da ulažu u Pčinjski okrug.

23. Septembar 2010.

23.9.201. god.

OBRAZOVANjE NA ALBANSKOM VRANjE – Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković izjavio je da će do kraja mandata Vlade Srbije biti rešeni problemi u obrazovanju Albanaca u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa na njihovom jeziku.

23. Septembar 2010.

23.9.2010. godine

PROJEKAT „AKTIVNI GRAĐANI“ Beograd - Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković i direktor Britanskog saveta Endru Glas potpisaće sutra memoranduma o saradnji na projektu ''Aktivni građani“. Tom prilikom biće potpisan i memorandum o saradnji Britanskog saveta sa 13 gradova i opština, koje će tokom naredne tri godine učestvovati u projektu, među kojima su Ivanjica, Kladovo, Knjaževac, Kruševac, Lajkovac, Novi Pazar, Priboj i Preševo, navedeno je u saopštenju.

22. Septembar 2010.

OSTAVI TRAG

„Omladinski forum za edukaciju Roma“ iz Bujanovca je u okviru projekta „Ostavi trag“, koji podržava Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, u subotu 18.09. održao prvu od četiri planirane akcije.

21. Septembar 2010.

Sastanak posebne Radne grupe za visoko obrazovanje

U ponedeljak 20.09.2010. godine Služba Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa organizovala je sastanak posebne Radne grupe za visoko obrazovanje na jugu Srbije.

21. Septembar 2010.

SVEČANO OTVOREN REKONSTRUISANI CENTAR PREŠEVA

Predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa ministar Milan Marković, ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin i viši savetnik direktora misije USAID u Srbiji Art Flanagan juče su otvorili rekonstruisani centar Preševa u koji je uloženo 43 miliona dinara.

  Следећа страна»