Arhiva vesti
                   
29. Decembar 2022.

PISMO GRAĐANIMA - 29.12.2022.

Poštovani građani Preševa, Bujanovca i Medveđe, Za nama je godina u kojoj smo realizovali mnoge planirane aktivnosti, bez obzira na veliki broj izazova sa kojima smo se susretali. Vaša Služba Koordinacionog tela je i ove godine podržala razvoj ekonomije u tri opštine, pokrenuli smo društveni dijalog...

28. Decembar 2022.

URUČENA PRIZNANjA U OBLASTI SPORTA ZA 2022. GODINU

Medveđa – Beograd - Na svečanoj sednici skupštine Sportskog saveza opštine Medveđa dodeljene su nagrade za najbolje pojedince i klubove u sportu, na teritoriji opštine Medveđa u 2022. godini, kao i nagrada za životno delo u sportu.

28. Decembar 2022.

NOVOGODIŠNjI PAKETIĆI ZA DECU SA SMETNjAMA U RAZVOJU

Bujanovac – Beograd -  Opština Bujanovac i ove godine je obezbedila novogodišnje paketiće za decu sa smetnjama u razvoju. Paketiće je deci u Domu kulture uručio  predsednik opštine Nagip Arifi.

27. Decembar 2022.

ZAVRŠENA DRUGA FAZA PROJEKTA „NAŠ GRAD – NAŠE ŠKOLE“

Bujanovac – Beograd - Završna konferencija druge faze projekta „Naš grad, naše škole“ održana je u bujanovačkom Domu kulture.

27. Decembar 2022.

NOVOGODIŠNjI KONCERT BUJANOVAČKE MUZIČKE ŠKOLE

Bujanovac – Beograd - Tradicionalni Novogodišnji koncert bujanovačke Muzičke škole biće održan 29. decembra  u 17 časova, u maloj sali Doma kulture „Vuk Karadžić“.

26. Decembar 2022.

MEĐUNARODNI SAMIT LIDERSTVA U PREŠEVU

Bujanovac – Beograd - U Preševu se u subotu održava Samit za razvoj liderstva koji okuplja učesnike sa Balkana, a na skupu će Bujanovac kao jedan od panelista predstavljati prof. dr Ljuljzim Rashiti, predavač marketinga i ekonomije na državnim univerzitetima u Skoplju, Tetovu i Prištini.

21. Decembar 2022.

ZAVRŠEN KONKURS ZA SUFINANSIRANjE MEDIJSKIH PROJEKATA

Bujanovac – Beograd -  Opština Bujanovac donela je u utorak odluku o sufinansiranju 23 medijska projekta u 2022. godini sa ukupno 6 miliona dinara.

20. Decembar 2022.

POSAO DOBILO 6 MLADIH LEKARA

Bujanovac - Beograd -  Bujanovački Dom zdravlja zaposlio je za stalno šestoro lekara – jednog ginekologa i petoro lekara opšte prakse. Oni će raditi u Službi hitne pomoći i na Opštoj medicini.

20. Decembar 2022.

KUD „SOKO“ NASTUPA U VRANjU NA KONCERTU ANSAMBLA SEVDAH

Bujanovac – Beograd – Bujanovački KUD „Soko“ biće gost večeri na velikom Novogodišnjem koncertu koji u Vranju organizuju njihove kolege iz Ansambla Sevdah. Koncert je u četvrtak 22. decembra u Pozorištu Bora Stanković i počinje u 19 sati.

20. Decembar 2022.

ZAVRŠENO ASFALTIRANjE U SAMOLjICI

Bujanovac – Beograd – U selu Samoljica završeni su radovi na projektu asfaltiranja tri ulice za šta je Opština izdvojila 6 miliona dinara.

  Следећа страна»