Arhiva vesti
                   
29. Juli 2016.

BUJANOVČANKA PRAVI NAJBOLjE VEČERNjE FRIZURE U SRBIJI

Bujanovac -  Jovana Milošević  iz Bujanovca osvojila je prvo mesto na Otvorenom prvenstvu Srbije u pravljenju frizura i tako se kvalifikovala za svetsko takmičenje koje bi trebalo da se septembra održi u Parizu.

27. Juli 2016.

NAIM REDžEPI NOVI DIREKTOR DIREKCIJE ZA IZGRADNjU

Bujanovac  – Naim Redžepi, novi je vd direktora JP Direkcija za izgradnju opštine Bujanovac. On je na tom mestu zamenio Agima Alitija, a primopredaja dužnosti obavljena je u petak, u prisustvu komisije i, kako je saopšteno, u demokratskom duhu.

26. Juli 2016.

USKORO ENERGETSKI EFIKASNIJA MEDVEĐA

Medveđa – Za podizanje kvaliteta energetske efikasnosti Doma zdravlja, Osnovne škole ,,Gornja Jablanbica,, i Dečjeg vrtića u Medveđi biće raspisan tender od 60 do 90 miliona dinara preko Kancelarije za javna ulaganja Vlade Republike Srbije.

26. Juli 2016.

U SREDNjIM ŠKOLAMA JABLANIČKOG OKRUGA OSTALO 488 SLOBODNIH MESTA

Leskovac, Medveđa - U srednjim školama u Jablaničkom upravnom okrugu ostalo je nepopunjeno 488 mesta. Ovaj broj govori da postoje problemi u planiranju upisne politike, koji se nasleđuju iz godine u godinu, ali i da je sve manje i manje dece u gradu Leskovcu i opštinama koje pripadaju Jablaničkom okrugu.

26. Juli 2016.

STIPENDIJE ZA 25 PREDUZETNIKA: OTVOREN KONKURS ZA ADRIATIC START- UP SCHOOL

Građani Republike Srbije mogu da se prijave za novi konkurs za stipendije za 25 mladih preduzetnika. U Ankoni će od 17. oktobra do 16. decembra po drugi put biti organizovan projekat ECAPITAL CULTURE 2016 – Adriatic Start-Up School (http://startupschool.ecapital.it/) . Konkurs je otvoren od 15. jula do 15. septembra.

25. Juli 2016.

U PREŠEVU DVADESETAK MIGRANATA

Preševo - Predstavnica UNHCR za Preševo Lirie Samani Misini rekla je da je trenutna situacija u Centru za prihvat izbeglica u Preševu mirna i da se u Centru sada nalazi nešto više od dvadeset migranata.

25. Juli 2016.

KATASTROFALNA EKOLOŠKA SLIKA NA POČETKU REGATE JUŽNOM MORAVOM

Bujanovac, Vranje, Leskovac - Jedinstveni spust grupe entuzijasta celim tokom Južne Morave, dug 232 kilometra, od Bujanovca do Varvarina, stigao je do leskovačkog kraja i već se pokazalo da je ova reka izuzetno zagađena zbog nebrige ljudi.

22. Juli 2016.

KONSULTACIJE O PROGRAMU PREKOGRANIČNE SARADNjE SRBIJA-MAKEDONIJA

Leskovac - Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije, u saradnji sa Ministarstvom za lokalnu samoupravu Vlade Republike Makedonije, organizovala je u prostorijama Regionalne privredne komore Leskovac jednodnevnu konsultaciju u okviru novog Programa prekogranične saradnje „Srbija  – Makedonija 2016 – 2020.“

22. Juli 2016.

ISTRAŽIVANjE O UČEŠĆU GRAĐANA U FORMULISANjU JAVNIH POLITIKA U OPŠTINAMA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Istraživači Centra za ravnomerni regionalni razvoj  su sproveli terensko istraživanje o učešću građana, posebno mladih i žena, u procesu pripreme, praćenja i sprovođenja javnih politika u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa. Ciljnu grupu su činili predstavnici lokalne samouprave (Skupštine opštine...

22. Juli 2016.

ZAHTEVI ZA PODSTICAJNA SREDSTVA MINISTARSTVA POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Sve zahteve za podsticajna sredstva Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine možete pronaći na   http://subvencije.rs/zahtevi-za-podsticajna-sredstva/

  Следећа страна»