Arhiva vesti
                   
21. Januar 2019.

BUJANOVAČKI BASKETAŠI NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU U BEOGRADU

Bujanovac, Beograd – Dečaci i devojčice iz košarkaškog kluba Play 017 iz Bujanovca, rođeni 2008. godine i mlađi, učestvovali su na 19. Međunarodnom mini basket festivalu „Rajko Žižić“ u Beogradu.

18. Januar 2019.

ODBRANA I CIVILNA ZAŠTITA PONOVO U ŠKOLAMA

Beograd – Ministarstvo prosvete uputilo je dopis srednjim školama u Srbiji u kojem ih obaveštava da bi tokom drugog polugodišta đacima trebalo da održe dva časa posvećena odbrani, civilnoj zaštiti i reagovanju u toku prirodnih katastrofa i elementarnih nepogoda, piše Politika.

18. Januar 2019.

LOKALNA VLAST U PREŠEVU BEZ VEĆINE

Preševo – Odbornica Alterenative za promene u Skupštini opštine Preševo Fetanete Mehmedi obavestila je skupštinske organe da više nije odbornik te stranke i da će ubuduće nastupati samostalno.

16. Januar 2019.

OTVOREN DRUGI KONKURS REGIONALNE KANCELARIJE ZA SARADNjU MLADIH ZA FINANSIRANjE PROJEKATA (ROK: 25.01.2019)

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) raspisala je drugi konkurs za predloge projekata koji imaju za cilj da doprinesu procesu pomirenja u regionu Zapadnog Balkana, kroz dijalog i mobilnost mladih ljudi u regionu.  Podsticanje stvaranja pogodne sredine za saradnju mladih postavlja temelje boljeg društva u regionu Zapadnog Balkana.

16. Januar 2019.

STIPENDIJE BRITANSKE FONDACIJE - BRITISH SCHOLARSHIP TRUST 2019

Britanska fondacija (British Scholarship Trust) je zadužbina koja svojim stipendijama omogućava  susret između Britanskih i mladih, talentovanih  istraživača sa teritorije bivše Jugoslavije. Cilj Fondacije je da podstakne sticanje i razmenu  znanja i veština potrebnih za razvoj mladih istraživača kao i da podstakne veštinu kritičkog mišljenja u različitim naučnim disciplinama.

16. Januar 2019.

NOVOFORMIRANE OPŠTINSKE KOMISIJE POČINjU SA RADOM

Bujanovac – Novoformirane opštinske komisije za dodelu podsticajnih sredstava  i vrednovanje projekata iz oblasti kulture, sporta i udrženja građana, prema rečima predsednika opštine Šaipa Kamberija, kreću sa radom kako bi se konkursi raspisali najkasnije do kraja januara.

15. Januar 2019.

KONKURS ZA NACIONALNU NAGRADU ZA DOSTOJNO IZVEŠTAVANjE O SIROMAŠTVU I SOCIJALNOJ ISKLjUČENOSTI (ROK: 28.2.2019)

Evropska mreža protiv siromaštva – Srbija raspisuje konkurs za novinarske radove/medijske priloge koji će se takmičiti za Nacionalnu nagradu za dostojno izveštavanje o siromaštvu i socijalnoj isključenosti.

15. Januar 2019.

PROGRAM INTERNACIONALIZACIJE MSP U 2019. GODINI

Razvojna agencija Srbije pokreće Program internacionalizacije malih i srednjih preduzeća u 2018. godini, a u cilju kreiranja uslova za ostvarivanje izvoznih poslova. Pored osvajanja novih tržišta i povećanja prisustva na postojećim tržištima...

14. Januar 2019.

STANKOVIĆ: NEMA PREGOVORA O TERITORIJI JUŽNIH OPŠTINA

Beograd - Odgovarajući na pitanja na Fejsbuk stranici dnevnog lista „Danas”, Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa...

14. Januar 2019.

UNDP: POZIV KOMPANIJAMA ZA UČEŠĆE U PROGRAMU „ZAJEDNO ZA ODRŽIVI BIZNIS“(ROK: 31.01.2019)

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Srbiji pokreće novi program pod nazivom Zajedno za održivi biznis. Program ima za cilj da podrži preduzeća koja žele da unaprede svoje poslovanje i doprinesu održivom razvoju društva, kroz uvođenje jednog ili više ciljeva održivog razvoja u svoje poslovanje.

  Следећа страна»