Arhiva vesti
                   
26. Januar 2022.

U PONEDELjAK U MEDVEĐI PROMOCIJA DOBROVOLjNOG SLUŽENjA VOJNOG ROKA

Medveđa – Beograd - U ponedeljak 31. januara, u vremenu od 12 do 14 časova, u foajeu Kulturnog centra opštine Medveđa, biće održana promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka sa oružjem.

26. Januar 2022.

BAZA JUG: OBUKA VOJSKE ZA OBEZBEĐIVANjE ADMINISTRATIVNE LINIJE SA KIM

Bujanovac – Beograd -  U bazi Jug kod Bujanovca Vojska Srbije se intenzivno obučava za obezbeđivanje administrativne linije sa Kosovom i Metohijom i kontrolu Kopnene zone bezbednosti, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

25. Januar 2022.

SVETOSAVSKA NEDELjA U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Besedom i skromnim programom u čast utemeljivača srpske pravoslavne crkve, Svetog Save, bujanovačka crkvena opština obeležila je 24. januara početak Svetosavske nedelje.

25. Januar 2022.

CELOVEČERNjI KONCERT UDRUŽENjA “RAZIGRANO KOLO – VEZ“ U MEDVEĐI

Medveđa – Beograd - Povodom predstojeće školske slave “Sveti Sava“, Folklorno druženje “Razigrano kolo – Vez“ Medveđa,najavljuje celovečernji koncert za sredu, 26. Januar 2022.godine. Koncert će biti održan u sali Kulturnog centra Medveđa, sa početkom u 18 časova.

24. Januar 2022.

OPŠTINSKA ORGANIZACIJA PENZIONERA U MEDVEĐI DUPLIRALA SVOJE ČLANSTVO

Medveđa – Beograd - Udruženje penzionera opštine Medveđa u poslednjih godinu dana, iako u uslovima pandemije, dupliralo je svoje članstvo.

21. Januar 2022.

NEMCI OTVARAJU FABRIKU U VRANjU, TRAŽE RADNIKE

Bujanovac – Beograd -  Obućarska kompanija “Haiks” iz Nemačke uskoro, a prema obećanju predsednika Aleksandra Vučića već u martu, otvara fabriku u Bunuševcu nadomak Vranja i poziva zainteresovane da se prijave za posao.

20. Januar 2022.

ARDITA SINANI RAZGOVARALA SA PREDSTAVNICIMA RESORNOG MINISTARSTVA O PROJEKTU IZGRADNjE SPORTSKE HALE U PREŠEVU

Preševo – Beograd – Predsednica opštine Preševo, Ardita Sinani, razgoavrala je sa predstavnicima Ministarstva omladine i sporta povodom procedura koje prethode projektu izgradnje sportske hale u Preševu.

20. Januar 2022.

BUJANOVČANIN NIKOLA VELjKOVIĆ PRVI DOPLIVAO DO KRSTA U PČINjI

Bujanovac – Beograd - Plivanje za časni krst održano je  na Bogojavljanje u reci Pčinji, kod manastira Sveti Prohor Pčinjski.

20. Januar 2022.

POČINjE IZGRADNjA POSTROJENjA ZA PREČIŠĆAVANjE OTPADNIH VODA I KOLEKTORA

Bujanovac – Beograd - Vlada Srbije dala je zeleno svetlo Opštini Bujanovac za eksproprijaciju zemljišta u Srpskoj Kući, Rakovcu, Velikom Trnovcu i  Bujanovcu gde će se graditi postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda i mreža kolektora. Projekat je vredan 31 milion evra, a finansira se iz republičkog budžeta.

20. Januar 2022.

PUT PREKO RADAN PLANINE POVEZAĆE LEBANE, BOJNIK, MEDVEĐU, PROKUPLjE I KURŠUMLIJU

Medveđa – Beograd - Posetivši Lebane prošle godine, predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić, obišla je i lokalitet iz 6. Veka, Caričin grad i tom prilikom izjavila da se država trudi da ovo arheološko nalazište bude na listi UNESKO zaštite...

  Следећа страна»