Arhiva vesti
                   
1. Juli 2022.

OEBS: CILj JE POTPUNA SLOBODA MEDIJA I BEZBEDNOST NOVINARA U SRBIJI

Beograd - Misija OEBS u Srbiji kao i OEBS-ova organizacija za slobodu medija organizovali su trodnevnu konferenciju posvećenu slobodi medija i bezbednosti novinara.U okviru konferencije održani su sastanci sa vlastima...

1. Juli 2022.

DECA OTVARAJU KULTURNO LETO U BUJANOVCU

Bujanovac -  Beograd - Tradicionalnu manifestaciju Bujanovačko kulturno leto u utorak, 5. jula, otvoriće mališani iz vrtića “Naša radost” i učenici Muzičke škole.

30. Jun 2022.

MLADA BUJANOVČANKA SOFIJA BLISTALA NA PREMIJERI VRANjSKOG TEATRA

Bujanovac – Beograd -  Sofija Arsić, mlada glumica iz Bujanovca, osvojila je publiku i pozitivne kritike za ulogu sedmogodišnje devojčice Želje u predstavi “Crna ptica”, koja je premijerno izvedena na večernjoj sceni vranjskog pozorišta “Bora Stanković”.

29. Jun 2022.

VIDOVDAN U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Spletom narodnih pesama o Kosovu i Metohiji i besedom o Kosovskom boju, u Bujanovcu je održana tradicionalna Vidovdanska akademija u organizaciji Društva za očuvanje kulturno-istorijskih vrednosti Srba “Zapisi” iz Bujanovca.

28. Jun 2022.

U „SVETOM SAVI“ 120 MESTA ZA BUDUĆE SREDNjOŠKOLACE

Bujanovac – Beograd - Bujanovačka Srednja škola “Sveti Sava” ove godine u prvi razred može da upiše maksimalno 120 svršenih osnovaca.

28. Jun 2022.

ISPLATA NAKNADE ZA PUTNE TROŠKOVE SREDNjOŠKOLCIMA

Bujanovac – Beograd -  Naknade za putne troškove za 541 bujanovačkog srednjoškolca biće isplaćene danas.

27. Jun 2022.

UREDNIK BUJANOVAČKIH U IZVRŠNOM ODBORU NEZAVISNOG UDRUŽENjA NEZAVISNIH NOVINARA SRBIJE

Bujanovac – Beograd – Nikola Lazić, urednik portala Bujanovačke, izabran je za člana  Izvršnog odbora Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) na Redovnoj izbornoj skupštini ovog udruženja.

27. Jun 2022.

ASFALTIRANjE U BUJANOVCU- SLEDEĆI TRNOVAC

Bujanovac – Beograd -  Opština Bujanovac nastavlja sa realizacijom infrastrukturnih projekata, kako kažu, pa se i tokom vikenda asfaltiralo u Bujanovcu.

24. Jun 2022.

ZA NAJBOLjE BUJANOVAČKE ĐAKE PO 20 HILjADA DINARA OD OPŠTINE

Bujanovac – Najbolje đake iz svih bujanovačkih škola opština će nagraditi sa po 20 hiljada dinara, odlučilo je opštinsko veće na današljoj sednici. Novčane nagrade obezbeđene su za đake generacije iz deset osnovnih i dve srednje škole na teriotoriji opštine Bujanovac.

24. Jun 2022.

JAVNI POZIV ZA PRIJAVLjIVANjE KANDIDATA ZA INSTRUKTORE U POPISU 2022.

Prijavljivanje u periodu od 24. juna (od 9.00 časova) do 3. jula (do 20.00 časova) Republički zavod za statistiku (u daljem tekstu: Zavod) upućuje javni poziv svim zainteresovanim kandidatima da se prijave za posao instruktora za potrebe sprovođenja Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.

  Следећа страна»