Arhiva vesti
                   
10. Juli 2020.

GIVEAWAY – SPECIJALNA EDICIJA EYCA KARTICE ZA KULTURNE RUTE (ROK: 20. JUL 2020)

NajStudent.com, u saradnji sa Evropskim omladinskim centrom realizuje GIVEAWAY – podelu specijalne edicije Evropske omladinske kartice (#Routes4U) za mlade do 29. godina.

10. Juli 2020.

I OVAJ MESEC ISPLATA PENZIJA U CELOSTI

Beograd -  Penzioneri će i ovog meseca svoja primanja dobiti u celosti, odnosno oba dela junske penzije isplaćuju im se iz jednog dela, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu finansija.

10. Juli 2020.

UPIS U SREDNjU ŠKOLU PREKO INTERNETA, ŠTA JE SVE POTREBNO

Beograd - Roditelji danas upisuju decu u srednju školu preko portala e-Uprava. Šta je potrebno za upis?

10. Juli 2020.

I U BUJANOVCU VEĆINA PACIJENATA SA UPALOM PLUĆA

Bujanovac - U Bujanovcu, gde većina pacijenata inficiranih korona virusom  ima upalu pluća, u četvrtak je pozitivan na koronu bio i jedan tinejdžer (17) iz sela Oslare.

10. Juli 2020.

OPŠTINA BUJANOVAC: VANREDNE MERE MOŽDA NA SNAZI TEK ZA DVA DANA

Bujanovac - Vanredne mere za sprečavanje širenja korona virusa u opštini Bujanovac, usvojene u sredu na sednici Štaba za vanredne situacije, ne stupaju na snagu odmah, kako je Bujanovačkim juče rekao zamenik predsednika opštine Stojanča Arsić, već eventualno za dva dana, navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici Opštine.

9. Juli 2020.

RECITE NAM KAKO VIDITE POSLODAVCE U SRBIJI I OSVOJITE NAGRADU (ROK: 31. JUL 2020)

Talent X je najveće istraživanje brenda poslodavaca na domaćem tržištu rada koje sprovodi sajt Poslovi Infostud. Istraživanje Talent X ima za cilj da otkrije ko su najpoželjniji poslodavci na domaćem tržištu rada...

9. Juli 2020.

U BUJANOVCU UVEDENE VANREDNE MERE

Bujanovac - Zabrana organizovanja veselja, svadbi, rođendana, sportskih manifestacija, kao i okupljanja više od pet osoba u zatvorenom i otvorenom prostoru neke su od vanrednih mera koje je proglasio Štab za vanredne situacije opštine Bujanovac u sredu, u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

9. Juli 2020.

KORONA UŠLA I U BUJANOVAČKU BANjU, ZARAŽENO DVOJE ZAPOSLENIH

Bujanovac – Dvoje medicinskih radnika zaposlenih u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Bujanovačka banja su pozitivni na koronu, izjavio je Nenad Mitrović, član menadžmenta te ustanove.

9. Juli 2020.

NA ČETIRI PUNKTA U BUJANOVCU I OKOLINI PONOVO HRANA IZ NARODNE KUHINjE

Bujanovac - U Bujanovcu je ponovo počela da radi Narodna kuhinja, koja ima dovoljno robe za narednih devet meseci. U Narodnoj kuhinji će se poštovati sve mere zaštite.

9. Juli 2020.

STIGLI REZULTATI ZA SAMO 6 OSOBA, U BOLNICI DEVETNAESTORO NOVOPRIMLjENIH

Leskovac, Medveđa - Uposlednja 24 sata stiglo je svega 6 rezultata sa pozitivnim nalazima 4 osobe, podaci su Zavoda za javno zdravlje Leskovac, što ispada da je od broja testiranih 60% pozitivno. Od toga su 4 osobe iz Leskovca i po jedna iz Medveđe iz Lebana.

  Следећа страна»