Arhiva vesti
                   
20. Septembar 2019.

VIVIFY IDEAS – KONKURS ZA FINANSIRANjE PROJEKATA KOJI DOPRINOSE UNAPREĐENjU ZDRAVLjA DECE

Vivify Ideas   je raspisala konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za finansiranje projekata koji direktno doprinose unapređenju zdravlja dece. Konkurs je otvoren do 14. 10. 2019. Ovim konkursom će biti dodeljeno 1.200.000 dinara.

20. Septembar 2019.

EVROPSKA INVESTICIONA BANKA SPREMNA DA FINANSIRA NOVE PROJEKTE U SRBIJI, EVO U KOJIM OBLASTIMA

Evropska investiciona banka (EIB) spremna je da podrži i finansira projekte u okviru novog investicionog ciklusa u Srbiji, koji je prema dosadašnjim procenama težak oko 12 milijardi evra. EIB se ne plaši velikih cifara, kaže direktorka Regionalnog predstavništva Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravka Negre.

20. Septembar 2019.

ALBANKE, SRPKINjE I ROMKINjE IGRAJU ZA FUDBAL

Bujanovac, Preševo – Ljubav prema fudbalu spojila je mlade Albanke, Srpkinje i Romkinje, koje zajedno treniraju i nastupaju širom Srbije u dresu ženskog fudbalskog kluba „Preševo“.

19. Septembar 2019.

KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA ZA SUBVENCIJE PRIVREDNIM SUBJEKTIMA U PRIVATNOM VLASNIŠTVU U 2019. GODINI U OPŠTINAMA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA

Na osnovu Zaključka Vlade Republike Srbije o prihvatanju Programa mera o rasporedu i korišćenju sredstava za subvencije privrednim subjektima u privatnom...

19. Septembar 2019.

KONKURS ZA NOVINARSKU NAGRADU FONDACIJE „FETISOV“, NAJVEĆI NAGRADNI FOND U ISTORIJI NOVINARSTVA (ROK: 1. OKTOBAR 2019)

Humanitarna fondacija „Fetisov” iz Ženeve je raspisala međunarodni konkurs za novinarsku nagradu Fetisov Journalism Awards (FJA). Rok za dostavljanje prijava je 1. oktobar 2019. godine.

19. Septembar 2019.

BRITANCI POMAŽU GRAĐANSKI AKTIVIZAM U LOKALNIM ZAJEDNICAMA NA JUGU SRBIJE (ROK: 6. OKTOBAR 2019)

Lokalne organizacije civilnog društva iz Jablaničkog, Pčinjskog Nišavskog i Pirotskog okruga mogu do 6. oktobra da prijave svoje projekte koji su od javnog interesa i koji mogu da unaprede kvalitet većeg broja građana, a oni koji budu izabrani dobiće od Britanskog saveta grantove u iznosu od 3.500 do 8.500 funti.

19. Septembar 2019.

DO KRAJA NEDELjE NOVI IPARD KONKURS

Novi, šesti javni poziv za program IPARD treba da bude raspisan do kraja ove nedelje, potvrdio je za „Politiku” ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

19. Septembar 2019.

SO BUJANOVAC DIGITALIZOVANA NOVCEM MINISTARSTVA, ODBORNICI ĆE SE OBRAĆATI SA SVOJIH MESTA

Bujanovac – U sali Skupštine opštine Bujanovac instaliran je digitalni sistem koji će, kako najavljuju iz kabineta predsednika opštine, „podići nivo efikasnosti rada odbornika“.

19. Septembar 2019.

FOND ZA LOKAL OPREDELIO JE 490 MILIONA DINARA ZA GRADOVE I OPŠTINE

Beograd – Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave ove godine je u Fondu za lokal opredelio 490 miliona dinara za 77 projekta gradova i opština, a u planu je da ta sredstva u narednoj godini budu još veća, izjavio je ministar državne uprave i lokalne samouprave, Branko Ružić.

18. Septembar 2019.

SLOVENCI TRAŽE RADNIKE IZ SRBIJE NA SAJMOVIMA ZAPOŠLjAVANjA U BEOGRADU I NIŠU

Zavod Republike Slovenije za zapošljavanje organizovaće 19. i 26. septembra sajmove zapošljavanja u Beogradu i Nišu, na kojima će poslove ponuditi skoro 30 slovenačkih poslodavaca.

  Следећа страна»