Arhiva vesti
                   
27. Mart 2020.

PENZIJE PUTEM DOSTAVE ILI OVLAŠĆENjA

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, u konsultacijama sa predsednikom Republike Srbije, donela je odluku da se isplate penzija za građane vrše uz posebna ovlašćenja, kao i putem dostave.

27. Mart 2020.

POSEBNE TELEFONSKE LINIJE U JUŽNOJ SRBIJI ZA ONE KOJI SU DOŠLI IZ INOSTRANSTVA

U Domovima zdravlja u Preševu, Bujanovcu i Medveđi su otvoreni posebni brojevi telefona preko kojih će građani sa respiratornim tegobama i temperaturom moći da se jave,  a u Zavodu za javno zdravlje Vranje je otvoreno još 9 linija za sve ljude koji su došli iz inostranstva i za one koji žele da se informišu u vezi sa virusom korona.

27. Mart 2020.

STATISTIKA COVID-19 U SRBIJI

Kancelarija za IT i eUpravu otvorila je podatke i učinila dostupnim statistiku o broju zaraženih virusom COVID-19 na teritoriji  Republike Srbije.

27. Mart 2020.

EPIDEMIOLOG TIODOROVIĆ: GVOZDENA DISCIPLINA, DA IZDRŽIMO DO MAJA

Bujanovac, Beograd – U naredne dve nedelje potrebna nam je gvozdena disciplina, da izdržimo do kraja aprila ili početka maja kad korona virus neće moći da izdrži, poručio je niški epidemiolog, prof dr Branislav Tiodorović.

27. Mart 2020.

ZA NAJUGROŽENIJE BUJANOVČANE 4.000 PAKETA POMOĆI

Bujanovac – Sa 300.000 dinara izdvojenih iz budžeta, Opština Bujanovac obezbediće za najugroženije sugrađane 4.000 paketa sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu.

27. Mart 2020.

U MEDVEĐI POČELA PODELA PAKETA POMOĆI NAJSIROMAŠNIJIM PORODICAMA I ČLANOVIMA UDRUŽENjA “SRCE ZA DECU”

Medveđa – Zahvaljujući sredstvima koja su opredeljena na Opštinskom Veću iz budžeta lokalne samouprave, nabavljene su namirnice i iste su smeštene u Sportskoj hali...

27. Mart 2020.

INTERVJU PROF. DR ZORANA STANKOVIĆA ZA DNEVNE NOVINE KURIR

Beograd – Kako zaista korona ubija, odnosno šta to tačno uradi u organizmu, teško je precizno reći jer je odluka Svetske zdravstvene organizacije da se ne radi obdukcija preminulih ukoliko je uzrok smrti koronavirus, već da se rade posebna testiranja.

26. Mart 2020.

COVID-19: KONTAKT CENTAR, PREPORUKE I SAVETI ZA STARIJE

Usled širenja koronavirusa na teritoriji Republike Srbije i mera kojima je ograničeno kretanje građana i građanki starijih od 65 godina kao posebno osetljive grupe, Vlada Republike Srbije i druge institucije i organizacije pružaju pomoć starijima i donose preporuke i savete...

26. Mart 2020.

AKCIJA DOBROVOLjNOG DAVANjA KRVI U BUJANOVCU

Bujanovac - Crveni krst Bujanovac, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša, 30.marta 2020.godine organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u holu Doma kulture u Bujanovcu u periodu od 9 do 15 časova.

26. Mart 2020.

OD OPŠTINE BUJANOVAC PAKETI ZA NAJUGROŽENIJE

Bujanovac – Opštinski Štab za vanredne situacije odlučio je da pomogne najugroženijim sugrađanima koji nisu na evidenciji za socijalnu pomoć.

  Следећа страна»