Arhiva vesti
                   
18. Novembar 2019.

KONKURS ZA ORGANIZACIJE CIVILNOG DRUŠTVA ZAPADNOG BALKANA

U toku je konkurs za organizacije civilnog društva sa teritorije Zapadnog Balkana.

18. Novembar 2019.

PAUŠALCI OD SADA MOGU DA IZRAČUNAJU PORESKE OBAVEZE ZA ČETIRI GODINE UNAPRED

Svi paušalci i oni koji tek planiraju da započnu svoj biznis će sada moći na portalu  www.jpd.rs da izračunaju poreske obaveze za četiri godine unapred.

18. Novembar 2019.

OPŠTINA MEDVEĐA ZAUZELA PRVO MESTO NA IZBORU ZA „OPŠTINU JEDNAKIH MOGUĆNOSTI“

Medveđa – Opština Medveđa zauzela je Prvo mesto na izboru za „Opštinu/grad jednakih mogućnosti“ u organizaciji Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, uz podršku Ambasade Kraljevine Norveške.

18. Novembar 2019.

UKLONjENE MINE NA DVE LOKACIJE U OKOLINI BUJANOVCA

Bujanovac – Završeno je razminiranje dve lokacije iznad Bujanovca – tereni kod Končulja i Turije ukupne površine 600.000 metara kvadratnih, saopštio je vladin Centar za razminiranje.

15. Novembar 2019.

REGIONALNA OMLADINSKA KONFERENCIJA

Regionalna omladinska konferencija „Young People in the Western Balkans and Turkey: WE NEED MORE” će se održati u utorak, 19. novembra 2019. godine, u Kombank dvorani (Dečanska 14, Beograd), sa početkom u 10 časova.

15. Novembar 2019.

PORESKO OPTEREĆENjE NA RAD ĆE OD NAREDNE GODINE BITI SMANjENO ZA JEDAN PROCENAT

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali je izjavio juče da su mladi apsolutni prioritet države, kao i stvaranje uslova za njihovo zapošljavanje i podsticanje preduzetničkih inicijativa.

15. Novembar 2019.

KONCERT KVARTETA „STRINGS ON THE WIND“ U KULTURNOM CENTRU OPŠTINE MEDVEĐA

Medveđa – U Kulturnom centru opštine Medveđe održan je koncert kvarteta „Strings on the Wind“ iz Beograda. Ovaj jedinstveni kamerni ansambl u našoj zemlji, u sastavu Ivana Antić – flauta, Lena Vasić – violina, Vladimir Gurbaj – klarinet i Ivan Milutinović svirao je najbolja dela Štrausa, Čajkovskog, Vivaldija, Verdija i ostalih velikana klasične muzike.

15. Novembar 2019.

KNjIGA NA POKLON ZA DAN BIBLIOTEKE

Bujanovac – Biblioteka „14. novembar“ u Bujanovcu obeležila je svoj dan ugostivši mališane iz produženog boravka Osnovne škole „Branko Radičević“.

15. Novembar 2019.

BUJANOVAČKI LEKAR PROŠAO MEĐUNARODNU OBUKU U TURSKOJ

Bujanovac, Izmir – Među sedmoro lekara iz Srbije, koji su u turskom Izmiru završili obuku iz urgentne medicine pod nazivom “Medical Rescue Team Training”, našao se i dr Bejtula Ajeti iz Službe hitne pomoći Doma zdravlja Bujanovac.

14. Novembar 2019.

DODATNE OLAKŠICE ZA MALE RADIO I TV EMITERE

Privredna komora Srbije (PKS) i Organizacija muzičkih autora (SOKOJ) su potpisali sporazum koji predviđa dodatni popust na minimalne tarife koje lokalne radio i TV stanice plaćaju tom udruženju za emitovanje muzičkih dela. Procenjuje se da će, zahvaljujući ovoj olakšici, mali emiteri uštedeti više miliona dinara godišnje.

  Следећа страна»