Arhiva vesti
                   
23. Septembar 2020.

RASPISAN TENDER ZA REKONSTRUKCIJU PRIVATNIH KUĆA U OKVIRU PROJEKTA POMOĆI TRAŽIOCIMA AZILA (ROK: 9. OKTOBAR 2020)

U okviru projekta „Upravljanje migracijama i podrška povratku tražilaca azila (2. faza)" nemačka organizacija „Help" u Srbiji, realizator programa, namerava da dodeli 4 ugovora o radovima za rekonstrukciju 31 privatne kuće korisnika projekta.

23. Septembar 2020.

FORUM SOCIJALNIH INOVACIJA 2020 (ROK: 25. SEPTEMBAR 2020)

Smart kolektiv vas poziva da se pridružite sedmom Forumu socijalnih inovacija SIF 2020, koji će biti održan onlajn od 28.septembra do 2.oktobra.

23. Septembar 2020.

UKINUTA VANREDNA SITUACIJA U BUJANOVCU, VRAĆA SE STARO RADNO VREME

Bujanovac – Vanredna situacija na teritoriji Bujanovca zbog pandemije korona virusa, uvedena još 17. jula, ukinuta je u utorak odlukom Štaba za vanredne situacije.

23. Septembar 2020.

I AUTOPUT BUJANOVAC – ŠTRPCE TEMA SASTANKA SA AMERIKANCIMA

Bujanovac – Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je pripremilo konkretnu platformu za pregovore sa američkom Međunarodnom razvojnom finansijskom korporacijom DFC, koja podrazumeva povezivanje sa Prištinom na ukupno četiri putna pravca, među kojima je i Bujanovac – Štrpce u dužini od 78 kilometara.

23. Septembar 2020.

ZAJEDNIČKA KONTROLA NA PRELAZU PREŠEVO-TABANOVCE DAJE DOBRE REZULTATE

Preševo - Predstavnici Transportne zajednice, Saveta za regionalnu saradnju i CEFTA Sekretarijata su obišli granični prelaz Preševo-Tabanovce da bi se uverili kako, nakon godinu dana, funkcioniše zajednička kontrola na tom prelazu.

23. Septembar 2020.

POČELO UREĐENjE LOKALNIH PUTEVA U OPŠTINI MEDVEĐA

Medveđa - Na osnovu Ugovora o nabavci radova na kapitalnom održavanju lokalnih i mahalskih puteva na teritoriji opštine Medveđa, započeti su radovi i izvođači su na terenu.

22. Septembar 2020.

MINISTARSTVO ODBRANE: KONKURS ZA STIPENDIJE I POSAO ZA 76 UČENIKA (ROK: 30. SEPTEMBAR 2020)

Ministarstvo odbrane je raspisalo konkurs za dodelu 76 učeničkih stipendija za školsku 2020/2021. godinu na koji mogu da konkurišu učenici mašinske, elektrotehničke i poljoprivredne srednje škole. Konkurs je otvoren do 30. septembra 2020. godine.

 

22. Septembar 2020.

RASPISAN LIKOVNI KONKURS ZA PREDŠKOLCE I OSNOVCE NA TEMU „RECIKLIRAJMO I PRIRODU ČUVAJMO“(ROK: 9. OKTOBAR 2020)

Zaposleni u Dečjem savezu grada Vranja su u okviru ekološkog projekta „Reciklirajmo i prirodu čuvajmo“, koji je odobren na konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekta iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine grada Vranja, raspisali likovni konkurs za predškolce i osnovce na istoimenu temu.

 

22. Septembar 2020.

JABLANICA BEZ VODE, CISTERNE NEDOVOLjNE

Bujanovac - Meštani sela Jablanica traže da Opština Bujanovac hitno reši njihov dugogodišnji problem sa vodosnabdevanjem.

22. Septembar 2020.

PRIMOPREDAJA DUŽNOSTI U BUJANOVAČKOM DOMU ZDRAVLjA, DR DALIBORKA PAVLOVIĆ I ZVANIČNO NOVA DIREKTORKA

Bujanovac - Dr Daliborka Pavlović je od ponedeljka i zvanično direktorka Doma zdravlja u Bujanovcu i dosadašnja direktorka dr Lela Jovanović joj je predala dužnost.

  Следећа страна»