Arhiva vesti
                   
21. Maj 2024.

NENAD MITROVIĆ: SAMO DOBRI ODNOSI IZMEĐU SRBA I ALBANACA SU GARANT PROSPERITETA I EKONOMSKOG RAZVOJA

Obeležavanju Dana opštine Medveđa prisustvovao je i v.d direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović.

 

21. Maj 2024.

BUJANOVČANKA SOFIJA ARSIĆ PRVA U SRBIJI U KATEGORIJI IZRADE LUTAKA I NARODNIH NOŠNjI NA DANIMA ĆIRILICE

Na ovogodišnjem takmičenju „Dani ćirilice“, koje se svake godine održava u Bavaništu pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, učenici Osnovne škole „Radoje Domanović“ iz Vranja osvojili su šest nagrada.

 

21. Maj 2024.

NAGRADNI KONKURS ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA OD 5. DO 8. RAZREDA ”PODRŽI ORLOVE NA EVROPSKOM PRVENSTVU!“

Ministarstvo prosvete i Fudbalski savez Srbije, uz podršku Ambasade Savezne Republike Nemačke, u cilju podrške fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i promocije sportskih vrednosti među učenicima osnovnih škola, organizuju nagradni konkurs pod nazivom „Podrži Orlove na Evropskom prvenstvu!“

 

20. Maj 2024.

UČENICI SREDNjE STRUČNE ŠKOLE „SVETI SAVA“ TRČALI KROS RTS-A

Učenici Srednje stručne škole „Sveti Sava“ u Bujanovcu trčali su kros RTS-a u petak na skraćenom terenu u okviru Ekonomskog fakulteta. Najbolji među dečacima bio je učenik drugog razreda Stefan Marković, dok je među devojčicama prva na cilj stigla učenica četvrtog razreda Mila Mitić.

 

20. Maj 2024.

ZNAČAJNO POGORŠANjE STANjA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA REPUBLIKE SRBIJE

U subotu u noćnim satima i u nedelju u ranim jutarnjim satima došlo je do značajnog pogoršanja stanja bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije.

 

20. Maj 2024.

NENAD MITROVIĆ PRISUSTVOVAO SVEČANOSTI POVODOM DANA OPŠTINE MEDVEĐA

Opština Medveđa danas je svečanom sednicom u zgradi Doma kulture kulturno umetničkim programom obeležila dan opštine.  

17. Maj 2024.

DOM ZDRAVLjA: PREVENTIVNI PREGLEDI U NEDELjU

Preventivni opšti kardiološki pregledi, koji podrazumevaju merenje krvnog pritiska, EKG zapis, osnovnu krvnu sliku i merenje šećera u krvi obavljaće se u nedelju (19. maj) u Domu zdravlja Bujanovac, u periodu od 8 do 17 časova. Pored toga, u službi za radiološku dijagnostiku radiće se i ultrazvuk abdomena.

17. Maj 2024.

„MOJ KOMŠILUK KROZ STARE ZANATE“: ZAJEDNIČKI PROJEKAT ALBANSKIH I SRPSKIH UČENIKA

U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Levosoju kod Bujanovca u četvrtak je održana prezentacija pod nazivom „Moj komšiluk kroz stare zanate“, u okviru završnog projekta na temu interkulturalnosti.  

 

16. Maj 2024.

PREDSEDNIK SPORTSKOG SAVEZA DAVOR ŠTEFANEK U LEVOSOJU, ŠKOLE DOBILE POKLONE

Predsednik Sportskog saveza Srbije (SSS) Davor Štefanek posetio je u sredu Osnovnu školu “Vuk Karadžić” u Levosoju kod Bujanovca. Štefanek je ovom prilikom podelio sportske rekvizite i opremu koju je Sportski savez Srbije obezbedio za četiri osnovne i jednu srednju školu u bujanovačkoj opštini.

 

15. Maj 2024.

LEGENDE FK PARTIZAN I NEKOLIKO SADAŠNjIH IGRAČA GOSTI RAKOVCA

Članovi uprave FK Partizan iz Beograda, Rade Zalad, Aca Trifunović, Zoran Rajić i Dragan Trailović, kao i dvojica aktuelnih fudbalera Partizana, dolaze u četvrtak (23. maj) u Bujanovac, gde će ih dočekati članovi Mesne zajednice Rakovac i FK BSK.

 

  Следећа страна»