Arhiva vesti
                   
24. Maj 2019.

MINISTARSTVO PRIVREDE TRAŽI ZAINTERESOVANE ZA „FELDSPAT“ IZ BUJANOVCA

Bujanovac –  Ministarstvo privrede Republike Srbije je objavilo javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za privatizaciju rudarskog preduzeća „Feldspat“iz Bujanovca.

24. Maj 2019.

REGIONALNA KANCELARIJA ZA SARADNjU MLADIH (RYCO) TRAŽI NOVE KOLEGE

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) je raspisala konkurs za sedamanest radnih pozicija u okviru tri regionalna projekta koja će implementirati u narednom periodu.

23. Maj 2019.

KONKURS ZA UNAPREĐENjE POLOŽAJA OSOBA SA INVALIDITETOM U REPUBLICI SRBIJI U 2019. GODINI (ROK: 22.11.2019)

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Republike Srbije – Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom raspisuje Javni konkurs za podnošenje predloga programa na Stalno otvoreni konkurs za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji u 2019. godini.

23. Maj 2019.

„DIZAJNIRAJ ME“ NAGRADNO TAKMIČENjE ZA NAJBOLjI DIZAJN FAKTURE

Želite da unesete malo boje u sivi svet administracije?

22. Maj 2019.

TEODORA IZ BUJANOVCA JEDINA UČENICA IZ SRBIJE SA AMERIČKOM STIPENDIJOM

Bujanovac – Među pedesetak srednjoškolaca iz gotovo svih evropskih zemalja, odabranih da tokom ovog leta borave mesec dana u Americi u okviru prestižnog programa „Benjamin Franklin Transatlantic Fellowship“, biće i samo jedna učenica iz Srbije, a ona je Bujanovčanka, Teodora Stojilković (17) iz Srednje škole „Sveti Sava“ u Bujanovcu.

22. Maj 2019.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 22.05.2019.

Beograd – „U više navrata govorio sam na temu eventualnog pripajanja opština Preševo, Bujanovac i Medveđa teritoriji Kosova i Metohije i izneo mišljenje koje se temelji na osnovu jedinstvenog stava državnih organa i uveravanja predstavnika međunarodne zajednice...

21. Maj 2019.

KONKURS UNESKO MEĐUNARODNOG FONDA ZA KULTURNU RAZNOLIKOST (ROK: 13.06.2019)

U okviru 10. poziva za apliciranje Unesko će primati predloge za inovativne projekte koji imaju za cilj jačanje kulturnog i kreativnog sektora u zemljama u razvoju, kroz:

21. Maj 2019.

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROGRAMU BIPS HAB ZA PREMIJUM HRANU

BIPS Hab za Premijum Hranu pruža podršku proizvođačima visokokvalitetne hrane iz Srbije koji su već prisutni ili imaju potencijal za ulazak na domaće i strano tržište. Cilj je da se domaćim kompanijama pomogne da unaprede svoje proizvode kako bi bolje odgovorili na trendove na tržištu, potražnju...

21. Maj 2019.

POZIV ZA UPIS NA ODELjENjE EKONOMSKOG FAKULTETA U BUJANOVCU - 21.05.2019.

Služba Koordinacionog tela, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Subotici, je pokrenula kampanju, odnosno uputila poziv budućim studentima da se upišu na odeljenje Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu.

  Следећа страна»