Arhiva vesti
                   
27. Novembar 2015.

OTVARANjE AUTOPUTA NERADOVAC – VLADIČIN HAN

Bujanovc – U ponedeljak, 30, novembra, u saobraćaj će biti puštena deonica autoputa  od Vladičinog Hana do Donjeg Neradovca. Ova deonica je duga 25,5 km, a ukupna trasa izgrađenog autoputa od Vladičinog Hana do Srpske kuće iznosi 35,5 km.

27. Novembar 2015.

PRIJAVA ZA KONFERENCIJU “PRAĆKA“

Da li novinari posećuju Vaše događaje ređe nego što biste to želeli? Da li se često dešava da Vam mediji ne objave poslato saopštenje? Da li Vaša zajednica na društvenim mrežama teško "daje" like i share?...

26. Novembar 2015.

TVOJA EVROPA, TVOJA ODLUKA!

Evropski ekonomski i socijalni komitet po sedmi put organizuje manifestaciju „Tvoja Evropa, tvoja odluka" koja okuplja mlade od 16-17 godina, a održava se od 28 do 30. aprila 2016. godine u Briselu.

25. Novembar 2015.

VULIN: PRIVREMENI SMEŠTAJ ZA JOŠ 600 MIGRANATA U PREŠEVU

Preševo - Ministar za socijalna pitanja Aleksanadar Vulin najavio je da će u renoviranoj hali bivše Duvanske industrije u Preševu, za nedelju dana biti otvoren novi prostor gde će oko 600 migranata moći da boravi i nekoliko dana.

25. Novembar 2015.

UČESNICE YOUTH BUILD PROGRAMA „ZAPOŠLjAVANjE MLADIH ŽENA U IT SEKTORU” U STUDIJSKOJ POSETI BEOGRADU

Bujanovac - Projekat “Zapošljavanje mladih žena u IT sektoru” započet je sa idejom da mlade žene iz manje razvijenih sredina dobiju priliku da prilagođavanjem svog znanja tržištu rada stvore mogućnosti za nove poslove i pokretanje sopstvenog biznisa u perspektivnoj IT industriji.

25. Novembar 2015.

PARTNERSTVO ZA OTVORENU UPRAVU: KANDIDATURA ZA ČLANA RADNE GRUPE

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave, upućuje Javni poziv organizacijama civilnog društva za predlaganje kandidata iz reda civilnog društva za članstvo u...

24. Novembar 2015.

BEZ DRONOVA IZNAD JUGA SRBIJE

Preševo, Bujanovac, Medveđa – Do najnovije odluke NATO-a, vazdušne snage KFOR –a, koje su stacionirane na Kosovu i Metohiji, imale su od 2001. godine potpunu kontrolu vazdušnog prostora u Kopnenoj zoni bezbednosti.

24. Novembar 2015.

OŠTEĆENI PUTEVI U PREŠEVU

Preševo - Predsednik opštine Preševo Ragmi Mustafa izjavio je da se ta opština mesecima suočava sa velikim brojem izbeglica na svojoj teritoriji i da su, zbog velikog broja prevoznika, lokalni putevi u velikoj meri oštećeni.

23. Novembar 2015.

OTVOREN KONKURS „PODRŠKA INOVATIVNIM PRISTUPIMA ZA POVEĆANjE ZAPOŠLjAVANjA I ZAPOŠLjIVOSTI MLADIH“

Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije objavio je poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru javnog konkursa pod nazivom „Podrška inovativnim pristupima za povećanje zapošljavanja i zapošljivosti mladih".

23. Novembar 2015.

OTVOREN KONKURS „POKRENI SE ZA POSAO”

Sedmu godinu za redom, 100 perspektivnih preduzetničkih ideja imaće priliku da budu realizovane u okviru nacionalnog konkursa POKRENI SE ZA POSAO, zahvaljujući podršci kompanije Filip Moris.

  Следећа страна»