Arhiva vesti
                   
30. Septembar 2013.

POČETAK FUNKCIONISANjA DIGITALNOG SISTEMA IZDAVANjA PODATAKA U VELIKOM TRNOVCU 2014. GODINE

Izdavanje izvoda iz matične knjige rođenih, potvrda o državljanstvu, izvoda iz matične knjige venčanih, kao i izvoda iz matične knjige umrlih, uskoro će biti prošlost u mesnoj kancelariji u selu Veliki Trnovac

27. Septembar 2013.

JABLANIČKI I PČINjSKI OKRUG NA SAJMU U KAVALI

Leskovac, Vranje – Na međunarodnom sajmu privrede i poljoprivrede „Ekspo 2013“, koji se održava u grčkom gradu Kavali od danas do 2.oktobra, učestvovaće 30 preduzeća sa područja Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

26. Septembar 2013.

GDE JE TVOJ PRAG ODGOVORNOSTI?

Leskovac - U cilju podizanja svesti javnosti  o značaju zaštite životne sredine, nizom aktivnosti u 25 opština na jugu i jugozapadu Srbije, koje uključuju i opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, do kraja ove godine će  biti sprovedena kampanja „Gde je tvoj prag odgovornosti?“.

25. Septembar 2013.

KRUŽNI PUT TRNOVAC – BUJANOVAC SA KANALIZACIJOM I NOVIM ASFALTOM

Otpočeli su radovi na izgradnji kanalizacione mreže na kružnom putu Trnovac – Bujanovac. Izvođač radova je grčka firma „Aktor”, koja je dobila ovaj posao jer je uzimala pesak sa teritorije opštine Bujanovac za  radove na Koridoru 10.

25. Septembar 2013.

ASFALT DOLAZI I DO BUKUREVCA

U mesnoj zajednici Bukurevac, koja se nalazi u opštini Preševo, asfaltirana je ulica. Ovo  je bilo poslednje selo u opštini Preševo sa neasfaltiranim glavnim putem.

25. Septembar 2013.

POSETA PREDSEDNIKA KOORDINACIONOG TELA ZORANA STANKOVIĆA OPŠTINI MEDVEĐA

Predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike  Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković, sastao se juče sa rukovodstvom opštine Medveđa, a glavna tema razgovora bila je razvoj privrednih aktivnosti u ovoj opštini.

23. Septembar 2013.

POZIV ZA MEDIJE 23.09.2013.

Pozivamo vas da u utorak 24. septembra od 10 časova ispratite posetu Zorana Stankovića, predsednika Koordinacinog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, opštini Medveđa.

23. Septembar 2013.

POČINjE PROJEKAT "AKTIVIZAM MLADIH KAO PREVENCIJA SUKOBA"

Bujanovac - Građanske inicijative iz Beograda i Civilni resursni centar iz Bujanovca su pokrenuli projekat koji će u naredne dve godine povezivati multietničke grupe srednjoškolaca i nastavnika u Bujanovcu i Preševu.

11. Septembar 2013.

STANKOVIĆ I 24 AMBASADORA OEBS-a U BUJANOVCU

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, Zoran Stanković sastao se abmasadorima članicama OEBS u Bujanovcu, a sastanku su prisustvovali i albanski i srpski politički lideri sa tog područja.

9. Septembar 2013.

POZIV ZA MEDIJE 09.09.2013.

Pozivamo vas da u utorak 10. septembra u 15 časova u Domu kulture u Bujanovcu ispratite radnu posetu 25 ambasadora zemalja članica OEBS. Mediji će biti u mogućnosti da snime/fotografišu početak događaja, a nakon sastanka novinarima će se obratiti Zoran Stanković...

  Следећа страна»