Arhiva vesti
                   
31. Juli 2020.

NOVE PUBLIKACIJE NAMENjENE ZAPOSLENIMA U SISTEMU SOCIJALNE ZAŠTITE NA LOKALNOM NIVOU

Posredstvom projekta nemačko-srpske razvojne saradnje „Usluge socijalne zaštite za osetljive grupe“, koji sprovodi GIZ, objavljene su publikacije „Vodič za obezbeđenje usluga socijalne zaštite u jedinicama lokalne samouprave“ i „Palijativno zbrinjavanje – Vodič za zaposlene u socijalnoj zaštiti“.

31. Juli 2020.

MITROVIĆ SE SASTAO SA ARIFIJEM, RAZGOVARALI O ULASKU SNS U VLAST

Bujanovac – Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi i Nenad Mitrović, šef lokalnog odbora SNS, su juče razgovarali o ulasku ove stranke i njenih partnera u vlast.

31. Juli 2020.

ALBANSKI LEKARI: POLITIKA NE LEČI OD KORONE, SLUŠAJTE SAVETE PROFESIONALACA

Bujanovac – Udruženje „Lekari Doline“ je preporučilo građanima Bujanovca i Preševa da slušaju savete profesionalaca u vezi sa Kovidom 19 i da, ako je potrebno, prihvate hospitalizaciju u regionalnim bolnicama u Srbiji.

 

31. Juli 2020.

SRPSKI LEKARI POZIVAJU ALBANSKE POLITIČARE DA POSETE LESKOVAČKE BOLNICE

Leskovac - Politički lideri Albanaca sa juga Srbije zatražili su od vlasti u Prištini da im omogući lečenje od virusa KOVID-19 u zdravstvenim ustanovama na Kosovu jer, kako navode, „sumnjaju da bi dobili pravilan tretman u bolnicama gde nema zaposlenih Albanaca“. Leskovački lekari odgovaraju da su ovakve optužbe neosnovane.

31. Juli 2020.

USKORO PREGOVORI O IZGRADNjI PRUGE NIŠ-PREŠEVO

Beograd - Sa evropskim i ruskim parterima ćemo ući u pregovore za izgradnju pruge Niš–Preševo, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

31. Juli 2020.

AUSTRIJSKI POLICAJCI ĆE RADITI NA ZAŠTITI GRANICE KOD PREŠEVA

Beč - Ministar unutrašnjih poslova Austrije Karl Nehamer je ispratio  austrijske policajce koji će se uputiti u Srbiju, kako bi pomogli u zaštiti granice sa Severnom Makedonijom.

30. Juli 2020.

GIVEAWAY - OSVOJITE KURS IZ OBLASTI VEB DIZAJNA (ROK: 5. AVGUST 2020)

NajStudent u saradnji sa „Krojačevom školom” dodeljuje kurs iz oblasti Veb dizajna.

30. Juli 2020.

PONOVO OTVORENA LINIJA ZA PSIHOTERAPIJSKU PODRŠKU GRAĐANIMA TOKOM PANDEMIJE

Beograd - Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je ponovo  ustupilo telefonsku liniju 19833 Savezu društava psihoterapeuta Srbije kako bi građani...

30. Juli 2020.

U PRIPREMI APLIKACIJA ZA PRAĆENjE KONTAKATA ZARAŽENIH

Novi Sad - Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković je izjavio  da posebna IT grupa, u okviru Kriznog štaba, radi na razvoju aplikacije koja bi pomogla u praćenju zaražnih korona virusom i kontakata, a koja je u nekim državama već dostupna.

 

30. Juli 2020.

BUJANOVAČKI DOM ZDRAVLjA DOBIO NOVI RENDGEN APARAT

Bujanovac - Zbog čestih kvarova rendgen aparata u bujanovačkom Domu zdravlja, što umnogome otežava ionako tešku borbu lekara protiv korona virusa, ova zdravstvena ustanova je od Ministarstva zdravlja i republičkog Kriznog štaba dobila nov rendgen.

 

  Следећа страна»