Arhiva vesti
                   
30. Septembar 2021.

REKONSTRUKCIJA OŠ „B. RADIČEVIĆ“ NA ČEKANjU DO OKONČANjA POSTUPKA NABAVKE,STOJI I PITANjE GREJANjA

Bujanovac – Beograd -  Za početak rekonstrukcije Osnovne škole „Branko Radičević“ u Bujanovcu čeka se na Opštinu koja treba da odredi ko će sprovoditi stručni nadzor nad radovima. U školi kažu da je grejanje pod znakom pitanja.

30. Septembar 2021.

BUJANOVAC VIŠE NEMA POZITIVAN PRIRAŠTAJ, 2020. VIŠE UMRLIH NEGO ROĐENIH

Bujanovac – Beograd - Bujanovac više nije među opštinama u Srbiji koje imaju pozitivan prirodni priraštaj.

29. Septembar 2021.

ASFALTIRA SE KLENIČKI KRAJ SREDSTVIMA KOJE FINANSIRA KOORDINACIONO TELO

Bujanovac – Beograd - Asfaltiranje puteva u nekoliko sela Kleničkog kraja plaća država Srbija preko Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa, kaže šef OO SNS Bujanovac, Nenad Mitrović.

29. Septembar 2021.

„KOMUNALAC“ ZAVRŠAVA KANALIZACIJU, SLEDI ASFALTIRANjE ULICA KOD PARKA

Bujanovac – Beograd -  Mreža atmosferske kanalizacije u ulicama oko gradskog parka u Bujanovcu biće kompletno završena u roku od dva dana, potvrđeno je u Javnom preduzeću „Komunalac“, koje izvodi ove radove.

27. Septembar 2021.

KARATISTIMA BSK 6 MEDALjA U PROKUPLjU

Bujanovac – Beograd -   Karatisti bujanovačkog BSK-a osvojili su ukupno 6 medalja na turniru „Toplica Open 2021” u Prokuplju.

27. Septembar 2021.

USKORO PLATFORMA ZA PROVERU ZAŠTIĆENOSTI LIČNIH PODATAKA GRAĐANA

Bujanovac – Beograd -  Od decembra ove godine građani Bujanovca i ostalih mesta na jugoistoku Srbije  moći će da provere da li su im zaštićeni lični podaci na sajtovima državnih organa, ali i kod privatnih privrednih subjekata koji će biti obrađeni na zahtev građana.

24. Septembar 2021.

BOGDAN MATIĆ NA EKOLOŠKOM SKUPU GOVORIO O PROBLEMU DEPONIJE U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd - Mladi Bujanovčanin Bogdan Matić, jedan je od 14 aktivista iz Srbije koji učestvuje na radionicama u okviru međunarodnog projekta o klimatskim promenama “Na mladima klima ostaje”, a deponija, hronično zagađenje vazduha, nedostatak zelenih površina u Bujanovcu...

23. Septembar 2021.

ZA KUPOVINU SEOSKIH KUĆA O TROŠKU DRŽAVE IMA I ZAINTERESOVANIH BUJANOVČANA

Bujanovac – Beograd - Među zainteresovanima za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, koju bi bespovratnim sredstvima finansiralo Ministarstvo za brigu o selu, ima i Bujanovčana, kažu u lokalnoj samoupravi.

22. Septembar 2021.

BIZNIS OBUKA ZA BUJANOVAČKE SREDNjOŠKOLCE

Bujanovac – Beograd -Bujanovački srednjoškolci imaće priliku da kroz edukativni program “Youth Innovation Center” steknu veštine i znanja za razvoj sopstvenih biznis ideja.

22. Septembar 2021.

BUJANOVAČKI SREDNjOŠKOLCI OBELEŽILI MEĐUNARODNI DAN MIRA

Bujanovac – Beograd - U okviru projekta „Naš grad, naše škole“ koji Služba Koordinacionog tela uspešno realizuje već četiri godine u partnerstvu sa Grupom 484, uz podršku Pestaloci dečje fondacije, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, opštine Bujanovac....

  Следећа страна»