Arhiva vesti
                   
31. Juli 2019.

PARTNERSTVOM SRBIJE I SEVERNE MAKEDONIJE DO NOVIH MOGUĆNOSTI

Leskovac –U Leskovcu je juče svečano promovisan prvi javni poziv za podnošenje predloga projekata u okviru programa prekogranične saradnje Srbije i Severne Makedonije, koji iz svojih fondova finansijski podržava Evropska unija.

31. Juli 2019.

OPŠTINA MEDVEĐA KUPILA BIVŠU FABRIKU „ISTRAŽIVAČKOG CENTRA ZA INVESTICIJE I INFORMTIKU“IZ NOVOG BEOGRADA

Medveđa - Opština Medveđa je otkupila pokretnu i nepokretnu imovinu bivšeg  

31. Juli 2019.

POZIV ZA OCD I NEFORMALNE GRUPE: MENTORSKA PODRŠKA ZA JAVNO ZAGOVARANjE U VEZI SA JAVNIM POLITIKAMA NA LOKALNOM I NACIONALNOM NIVOU

Resurs centar za organizacije civilnog društva u Srbiji poziva organizacije civilnog društva i nefromalne grupe građana da se prijave za mentorsku podršku za javno zagovaranje u vezi sa javnim politikama na lokalnom i nacionalnom nivou...

31. Juli 2019.

VATERPOLO KLUB „VIDRA” OSVOJIO TURNIR U SIJARINSKOJ BANjI

Medveđa – U organizaciji vaterpolo kluba „Vidra“iz Leskovca i opštine Medveđa, u Sijarinskoj Banji je održan međunarodni vaterpolo turnir na kome su, pored Leskovčana,  učestvovali i VK Bor, VK Pirot i VK „Beta“ iz Skoplja.

30. Juli 2019.

POZIV OPŠTINAMA I GRADOVIMA DA UČESTVUJU U PROJEKTU „PLATFORMA ZA ODGOVORNO UPRAVLjANjE JAVNIM FINANSIJAMA“ (ROK: 10.9.2019)

Projekat „Platforma za odgovorno upravljanje javnim finansijama”, koji sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Srbiji, a finansira Vlada Švedske (SIDA), će raditi na jačanju partnerstva između jedinica lokalne samouprave...

30. Juli 2019.

SRBIJA – SEVERNA MAKEDONIJA: PRVI POZIV ZA DOSTAVLjANjE PREDLOGA PROJEKATA (ROK: 27.9.2019)

Vlada Republike Srbije, Ministarstvo finansija, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava EU (CFCU), u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije Republike Srbije i Ministarstvom...

29. Juli 2019.

JAVNI KONKURS ZA PROGRAME I PROJEKTE OD JAVNOG INTERESA U OBLASTIMA OMLADINSKOG SEKTORA (ROK: 9. AVGUST 2019)

Ministarstvo omladine i sporta je raspisalo javni konkurs za programe i projekte od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora: Javni konkurs za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou.

29. Juli 2019.

KONKURS ZA SUFINANSIRANjE PROGRAMA I PROJEKATA MEĐUNARODNE SARADNjE U OBLASTI KULTURE I UMETNOSTI (ROK: 7. SEPTEMBAR 2019)

Ministarstvo kulture i informisanja je raspisalo konkurs za sufinansiranje programa i projekata međunarodne saradnje u oblasti kulture i umetnosti.

29. Juli 2019.

NARODNI PARLAMENT: AVGUSTOVSKA „OTVORENA VRATA”

Narodni parlament svake prve srede u mesecu udruženjima otvara svoja vrata za savetovanje iz najrazličitijih oblasti rada organizacija civilnog društva (OCD).

26. Juli 2019.

PODRŠKA NORVEŠKE OD 700.000 EVRA POČETNICIMA U BIZNISU (ROK: 15. AVGUST 2019)

Rok do kojeg budući preduzetnici i postojeća preduzeća u Srbiji mogu da apliciraju sa projektima za dodelu bespovratnih sredstava Kraljevine Norveške kroz projekat „Norveška za vas" produžen je do 15. avgusta 2019, saopšteno je iz Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS).

  Следећа страна»