Arhiva vesti
                   
30. Jun 2021.

AKO ŽELITE SA ŽIVITE NA SELU DRŽAVA KUPUJE KUĆU

Beograd - Mladi koji žele da žive na selu, a nisu vlasnici nijedne nekretnine, mogu se do 1. novembra prijaviti na konkurs Ministarstva za brigu o selu za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu napuštenih seoskih kuća.

30. Jun 2021.

NA PREŠEVU I GRADINI ZADRŽAVANjE DO 20 MINUTA

Preševo – Beograd - Sezona odmora uveliko je krenula, a trenutno su najveće gužve na Graničnom prelazu Preševo gde se trenutno čeka na izlazu iz zemlje do 20 minuta. Manje gužve su na ulazu u zemlju na ovom prelazu, a slična situacija je i na Graničnom prelazu Gradina gde kolone vozila i zadržavanja ima samo na izlazu.

25. Jun 2021.

U BOROVCU ZAVRŠEN “MUNjEVITI UDAR 2021”

Bujnanovac – Beograd - Na poligonu „Borovac“ kod Bujanovca Vojska Srbije izvela je združenu taktičku vežbu sa bojevim gađanjem „Munjeviti udar 2021“.

25. Jun 2021.

BUJANOVCU MILION DINARA ZA ENERGETSKU EFIKASNOST

Bujanovac – Beograd - Za zamenu stolarije i spoljne izolacije, građanima opštine Bujanovac biće dostupno milion dinara iz Ministarstva rudarstva i energetike.

23. Jun 2021.

ZLATNA MEDALjA NA KUP TAKMIČENjU ZA KARATISTU IZ MEDVEĐE

Medveđa-Beograd - Sa zlatnom medaljom oko vrata vratio se karatista Nikola Mladenović iz Bačke Topole gde je na Kupu Srbije bio najbolji u konkurenciji do 75 kilograma.

23. Jun 2021.

MINISTAR KRKOBABIĆ: NA VIDOVDAN KONKURS ZA DODELU SEOSKIH KUĆA

Beograd – Medveđa - Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić izjavio je će 28. juna, na Vidovdan, biti raspisan konkurs za dodelu seoskih kuća mladim bračnim parovima i naveo da će država za otkup kuća davati i do 1,2 miliona dinara.

21. Jun 2021.

U BUJANOVAČKIM SREDNjIM ŠKOLAMA MESTA ZA 360 ĐAKA

Bujanovac – Beograd -  U bujanovačkim srednjim školama „Sveti Sava“ i „Sezai Suroi“, ove godine će biti mesta za 360 svršenih osnovaca.

21. Jun 2021.

RASPISAN TENDER ZA HVATANjE PASA LUTALICA

Bujanovac – Beograd - Opština Bujanovac  raspisala je tender za uklanjanje pasa lutalica.

18. Jun 2021.

ARIFI SE SASTAO SA VISOKIM KOMESAROM OEBS-A ZA NACIONALNE MANjINE

Bujanovac – Beograd - Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi sastao se sa Visokim komesarom OEBS-a za nacionalne manjine, Kairatom Abdrakhmanovim te ga  izvestio  o problemima sa kojima se susreću Albanci sa područja opština Preševo, Bujanovac i Medveđa. Arifi i Abdrakhmanov su  u Bujanovcu razgovarali i o mnoštvu problema u oblasti obrazovanja.

18. Jun 2021.

OLIMPIJSKOG ŠAMPIONA ŠTEFANEKA U BUJANOVCU DOČEKALI SRBI, ALBANCI I ROMI

Bujanovac – Beograd -  Nekadašnji olimpijski šampion, sada predsednik Sportskog saveza Srbije, Davor Štefanek, poručio je  u Bujanovcu da je spreman da na svaki način pomogne bujanovačkim sportskim klubovima i da Sportski savez opštine Bujanovac...

  Следећа страна»