Arhiva vesti
                   
27. Jun 2019.

NAJBOLjI ĐACI IZ PREŠEVA, BUJANOVCA I MEDVEĐE U BEOGRADU

Beograd – Najbolji učenici šestog razreda osnovnih škola iz Bujanovca, Preševa i Medveđe, njih 142, za uspeh u školi nagrađeni su dvodnevnom posetom Beogradu. Plovili su Dunavom, obišli Kalemegdan, Zoološki vrt i vraćaju se kući s puno utisaka.

27. Jun 2019.

PRIJAVLjIVANjE ZA STUDIJE NA EKONOMSKOM FAKULTETU U BUJANOVCU

Bujanovac – Budući brucoši koji žele da se upišu na bujanovačko odeljenje  Ekonomskog fakulteta iz Subotice mogu da konkurišu do četvrtka (27. jun) čime stiču pravo za polaganje prijemnog ispita 3. jula, rečeno je Bujanovačkim na fakultetu.

25. Jun 2019.

POZIV ZA MEDIJE - 25.06.2019.

Pozivamo vas da u sredu 26. juna od 10 časova i 30 minuta do 12 časova medijski pratite plovidbu brodom (Jahting klub „Kej“,Ušće bb, potez između TC „Ušće“ i Palata Srbija) u okviru jednodnevnog izleta učenika iz osnovnih škola iz Preševa, Bujanovca i Medveđe.

24. Jun 2019.

SPOMEN-PLOČA VOĐAMA I VOJVODAMA JABLANIČKO-TOPLIČKOG USTANKA

Medveđa – U znak sećanja na jedan vek, 102 godine od Jablaničko-Topličkog ustanka, opština Medveđa, Opštinski odbor Saveza potomaka ratnika Srbije 1912-1920 Medveđa i zahvalni narod Gornje Jablanice podigli su spomen-ploču organizatorima i vođama ovog ustanka, vojvodama Milinku i Tošku Vlahoviću.

24. Jun 2019.

ZA NABOLjE UČENIKE IZ MEDVEĐE NOVČANE NAGRADE I BESPLATNO KUPANjE U SIJARINSKOJ BANjI

Medveđa – Opština Medveđa nagradiće ove godine ukupno 23 učenika novčanim nagradama u ukupnoj vrednosti od 131.000 dinara i to one koji su nosioci diplome „Vuk Karadžić“ i učenike koji su postigli značajne rezultate na republičkim...

18. Jun 2019.

DAN VISOKIH ZVANICA MULTINACIONALNE VOJNE VEŽBE „PLATINASTI VUK 19“

Bujanovac – Dan visokih zvanica multinacionalne vojne vežbe „Platinasti vuk 19“, na kojoj je učestvovalo više od 500 pripadnika iz deset partnerskih zemalja, održan je u bazi „Jug“ kod Bujanovca, u prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije...

11. Jun 2019.

NOVIH 40 DIPLOMIRANIH EKONOMISTA U BUJANOVCU

Bujanovac – Na Ekonomskom fakultetu u Bujanovcu u subotu je promovisana nova generacija diplomiranih ekonomista.

10. Jun 2019.

MLADI ALBANCI I SRBI ČISTILI JEZERO I POSLALI JASNU PORUKU STARIJIMA

Bujanovac – Mladi Srbi i Albanci, učenici bujanovačkih osnovnih i srednjih škola, čistili su u nedelju obalu Bujanovačkog jezera, u okviru projekta Grupe 484  „Naš grad – naše škole“, i starijima poručili da se ugledaju na njih – ne samo po pitanju očuvanja životne sredine.

10. Jun 2019.

BUJANOVAČKIM ĐACIMA URUČENI SERTIFIKATI AMBASADE SAD

Bujanovac, Beograd – Učenici iz Bujanovca, njih 25, u pratnji roditelja bili su gosti Ambasade Sjedinjenih američkih država (SAD), gde su im uručeni sertifikati povodom završetka dvogodišnje škole engleskog jezika.

10. Jun 2019.

U MEDVEĐI ODRŽAN MEĐUNARODNI KARATE TURNIR

Medveđa – Petnaesti po redu, Međunarodni turnir u karateu „Jablanica open 2019“ održan je u hali sportova u Medveđi. Prvo mesto osvojio je vranjski karate klub Feniks, drugo mesto zauzeli su karatisti iz Pukovca, a treće mesto Sportski savez karate sekcija iz Bosilegrada.

  Следећа страна»