Arhiva vesti
                   
30. Novembar 2023.

PENZIONERI DANAS PRIMAJU PO 20.000 DINARA

Danas će svim penzionerima u Srbiji, njih 1,65 miliona, biti isplaćeno po 20.000 dinara jednokratne državne pomoći, za šta je opredeljeno više od 33 milijarde dinara, izjavio je danas ministar finansija Siniša Mali.

29. Novembar 2023.

EPS PRODUŽIO ROK IZMIRENjA RAČUNA ZA OKTOBAR SA POPUSTOM

Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je da je do 30. novembra produžila rok dospeća računa za električnu energiju za domaćinstva za oktobar 2023. godine...

29. Novembar 2023.

SASTANAK NENADA MITROVIĆA I PREDSEDNIKA NACIONALNOG SAVETA ALBANSKE NACIONALNE MANjINE NEVZADA LUTFIUA

Nenad Mitrović, v.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa sastao se danas sa predsednikom Nacionalnog saveta albanske nacionalne manjine Nevzadom Lutfiuom.

28. Novembar 2023.

OD DANAS PRIJAVLjIVANjE SREDNjOŠKOLACA ZA 10.000 DINARA

Prijave za jednokratnu pomoć države za srednjoškolce, u iznosu od 10.000 dinara, počinju danas. Učenici se mogu prijaviti popunjavanjem formulara koji će dobiti u školi, a koji će škola predati lokalnoj samoupravi.

27. Novembar 2023.

KOMUNALNA MILICIJA APELUJE NA STANARE STAMBENIH OBJEKATA DA ČISTE SNEG

U skladu sa važećim propisima čišćenje snega i leda sa trotoara, ispred porodičnih stambenih i poslovnih prostorija, je na vlasnicima i korisnicima stambenih zgrada.

27. Novembar 2023.

VOJSKA POMAŽE GRAĐANIMA U OTKLANjANjU POSLEDICA SNEŽNIH PADAVINA

Deo snaga i sredstava Vojske Srbije je stavljen u stanje pripravnosti za podršku civilnim vlastima u opštinama pogođenim obilnim snežnim padavinama, na osnovu naređenja predsednika Republike...

24. Novembar 2023.

MALOJ DARIJI IZ BUJANOVCA POTREBNA JE POMOĆ SVIH NAS

Za lečenje petogodišnje Darije Tašković iz Bujanovca, koja pati od teškog oštećenja očnog nerva na oba oka, potrebno je oko 5 miliona dinara za završetak terapije.

24. Novembar 2023.

AKCIJA DOBROVOLjNOG DAVANjA KRVI SUTRA U BUJANOVCU

Crveni krst Bujanovac, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša, organizuje u četvrtak (24. novembra) akciju dobrovoljnog davanja krvi.

23. Novembar 2023.

POZIV MLADIMA ZA DOBROVOLjNO SLUŽENjE VOJNOG ROKA

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije raspisali su konkurs za prijavu kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem u 2024. godini.

23. Novembar 2023.

SASTANAK V.D. DIREKTORA SLUŽBE KOORDINACIONOG TELA I PRVOG SEKRETARA BRITANSKE AMBASADE U BEOGRADU

Nenad Mitrović, v.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa sastao se danas sa prvim sekretarom za politička pitanja Britanske ambasade u Beogradu Vilijamom Hopkinsonom.

  Следећа страна»