Arhiva vesti
                   
28. Februar 2023.

PRIJAVE ZA KUPOVINU KUĆA NA SELU

Bujanovac – Beograd  – Konkurs za subvencije države za kupovinu kuća na selu otvoren je u utorak (28. februar). Vlada Srbije je izdvojila 500 miliona dinara za kupovinu i adaptaciju praznih seoskih kuća za mlade. Mladi će takođe moći da se prijave i za 10.000 evra pomoći za pokretanje sopstvenog posla.

28. Februar 2023.

ODRŽAN SASTANAK PREDSTAVNIKA SLUŽBE KOORDINACIONOG TELA SA NOVIM ŠEFOM KANCELARIJE OEBS-A U BUJANOVCU ANTONIOSOM BALASKASOM

Beograd  – Danijela Nenadić, v.d. direktorke Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i...

27. Februar 2023.

PREDSTAVE PROKUPAČKOG I VRANjSKOG POZORIŠTA U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd  – Ljubitelji pozorišta u Bujanovcu i okolini imaće priliku sledeće nedelje da pogledaju dve gostujuće predstave.

27. Februar 2023.

POČINjE PRIJAVLjIVANjE SREDNjOŠKOLACA ZA NAKNADU TROŠKOVA ZA PREVOZ

Bujanovac – Beograd  – Srednjoškolci iz opštine Bujanovac koji se školuju u Bujanovcu ili Preševu od ponedeljka mogu da se prijave za jednokratnu pomoć Opštine za troškove prevoza.

23. Februar 2023.

OBELEŽEN MEĐUNARODNI DAN BORBE PROTIV VRŠNjAČKOG NASILjA

Bujanovac – Beograd  – Dan borbe protiv vršnjačkog nasilja u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ obeležen je razgovorom sa učenicima na nivou svakog odeljenja. Preventivne aktivnosti se u školi često organizuju, jer je vršnjačko nasilje  problem i mnoga deca se nažalost susreću sa njim.

22. Februar 2023.

PRELIMINARNA RANG LISTA STUDENATA KOJI SU DOBILI STIPENDIJE

Bujanovac – Beograd – Preliminarna ranglista studenata koji ispunjavaju uslove za jednukratnu novčanu pomoć.

21. Februar 2023.

POČINjE REKONKSTRUKCIJA ŠKOLE „SVETI SAVA“ U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd  – Posao na rekonstrukciji Srednje škole „Sveti Sava“ vredan 200 miliona dinara dobila je firma „Vijator“ iz Preševa.

21. Februar 2023.

BOŽINjEVČANI DOBIJAJU ULIČNO OSVETLjENjE

Bujanovac – Beograd  – Radnici opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj od rano jutros su na terenu u selu Božinjevac kako bi rešili probleme sa uličnim osvetljenjem.

20. Februar 2023.

OGLAS ZA DAVANjE U ZAKUP I NA KORIŠĆENjE POLjOPRIVREDNOG ZEMLjIŠTA U OPŠTINI BUJANOVAC

Bujanovac – Beograd  – Predsednik opštine je doneo odluku o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

20. Februar 2023.

NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLjAVANjE RASPISALA 13 JAVNIH POZIVA/KONKURSA ZA 2023. GODINU

Medveđa – Beograd  – Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je 13 javnih poziva/konkursa.

  Следећа страна»