Arhiva vesti
                   
30. April 2013.

ZAVRŠETAK PROGRAMA STAŽIRANjA

U petak 26. aprila obeležen je završetak trećeg ciklusa „Programa stažiranja za mlade – pripadnike manjina u državnim institucijama u Republici Srbiji“. Uverenja o uspešno završenom stažiranju dodleli su ambasador Velike Britanije Majkl Davenport...

29. April 2013.

HUMANI POLICAJCI DALI KRV

Preševo /Vranje – Policajci iz Preševa i Vranja još jednom su u tradicionalnoj akciji dobrovoljnog davanja krvi pokazali svoju humanost. U organizaciji Osnovne organizacije Crvenog krsta pri Policijskoj Upravi Vranje i Sindikata Srpske Policije...

26. April 2013.

SAJAM PRIVREDNOG POTENCIJALA PREŠEVA, MEDVEĐE I BUJANOVCA

Beograd - Ministarstvo za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu u poslednje tri godine podržalo je mala i srednja preduzeća u Preševu, Bujanovcu i Medveđi sa više od 550 miliona dinara, rekla je juče ministarka regionalnog razvoja Verica Kalanović.

24. April 2013.

POZIV ZA MEDIJE - 24.04.2013.

Prvi Sajam investicionog potencijala opština Preševo, Bujanovac, i Medveđa. Pozivamo vas da u četvrtak 25. aprila od 11 časova prisustvujete Sajmu investicionih potencijala opština Preševo, Bujanovac i Medveđa u Privrednoj komori Srbije, Resavska 15, sala 1, u prizemlju.

23. April 2013.

ŠANSA ZA RAZVOJ JUGA SRBIJE

Niš – Nacionalna alijnsa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) pozvala je predstavnike devet opština  sa područja juga Srbije – Niša, Doljevca, Gadžinog Hana, Leskovca, Merošine, Vranja, Bujanovca, Preševa i Vladičinog Hana...

23. April 2013.

PRVI SAJAM INVESTICIONIH POTENCIJALA OPŠTINA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA

Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, 25. aprila u četvrtak, organizuju prvi Sajam investicionih potencijala opština Preševo, Bujanovac i Medveđa.

17. April 2013.

PODSTICAJ RAZVOJU PREDUZEĆA NA JUGU SRBIJE

U Vladi Srbije je danas potpisan Memorandum o razumevanju koji treba da doprinese rešenju problema nezaposlenosti i nedovoljne razvijenosti juga i jugozapada Srbije, kroz jačanje sektora malih i srednjih preduzeća.

9. April 2013.

NAJAVA PRVOG SAJMA INVESTICIONIH POTENCIJALA OPŠTINA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA

Služba Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa 25. aprila organizuje prvi Sajam investicionih potencijala opština Preševo, Bujanovac i Medveđa.

5. April 2013.

POZIV ZA MEDIJE - 05.04.2013.

Konferencija za novinare - Prvi sajam investicionog potencijala opština Preševo, Bujanovac, i Medveđa. 08. april, 13:00 sati, Privredna komora Srbije, Resavska 15, sala 4, drugi sprat.

  Следећа страна»