Arhiva vesti
                   
28. Oktobar 2011.

OTVARANjE ODELjENjA EKONOMSKOG FAKULTETA U BUJANOVCU

U Bujanovcu je u petak 28. oktobra otvoreno odeljenje Ekonomskog fakulteta iz Subotice. U prvu generaciju akademske 2011/2012. godine upisano je 69 studenata koji će nastavu pohađati na srpskom i albanskom jeziku. Za studente iz srpske i romske zajednice nastava je na srpskom jeziku dok će studenti iz albanske zajednice tokom četvorogodišnjeg školovanja slušati 14 predmeta na albanskom jeziku.

27. Oktobar 2011.

OTVARANjE EKONOMSKOG FAKULTETA

Bujanovac - U petak, 28. oktobra u Bujanovcu će svečano biti otvoreno odeljenje Ekonomskog fakulteta iz Subotice, koje zvanično počinje sa radom 1. novembra.

27. Oktobar 2011.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - Dvojezični fakultet u Bujanovcu

Odeljenje Ekonomskog fakulteta iz Subotice biće otvoreno u petak 28. oktobra u Bujanovcu. U prvu generaciju akademske 2011/2012. godine upisano je 69 studenata koji će nastavu pohađati na srpskom i albanskom jeziku.  Za studente iz srpske i romske zajednice nastava je na srpskom jeziku dok će studenti albanske zajednice tokom četvorogodišnjeg školovanja slušati 14 predmeta na albanskom jeziku.

24. Oktobar 2011.

NAGRADA

Medveđa - Policajcu Agronu Kasumiju, koji je nedavno spasao život dvogodišnjoj devojčici jer se gušila kapsulom leka, predsednik opštine, Slobodan Drašković, uručio je nagradu lokalne samouprave od 30.000 dinara.

20. Oktobar 2011.

OTVOREN TRENING CENTAR ZA MLADE U BUJANOVCU

Prošle nedelje u Bujanovcu je otvoren centar za obuku četrdesetoro mladih iz opština Bujanovac i Preševo. Centar je otvorila organizacija „Građanske inicijative“ iz Beograda, u okviru programa „Youth Build“.

20. Oktobar 2011.

POKRAJINSKA VLADA POMAŽE JUGU SRBIJE - STIPENDIJE ZA 69 BRUCOŠA

Novi Sad - Novcem iz pokrajinskog budžeta Vlada Vojvodine finansiraće 69 brucoša srpske, albanske i romske nacionalnosti u Bujanovcu, odlučeno je na jučerašnjoj sednici u Novom Sadu.

17. Oktobar 2011.

KOMUNALNI RED

BUJANOVAC - Opština Bujanovac počela je i da uklanja deponije u okolnim naseljima. „Uz pomoć Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja, regulisali smo pitanje vlasništva zemljišta na kom je gradska deponija“, rekao je Šaip Kamberi, predsednik opštine.

17. Oktobar 2011.

PORTUGALSKA INVESTICIONA MISIJA

Udruženje voda iz Portugala i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj(NALED) ubuduće će zajednički konkurisati za dobijanje sredstava iz fondova Evropske unije, a novac će biti korišćen za projekte u oblasti voda i vodoprivrede u opštinama Srbije. Ovaj dogovor krunisan je potpisivanjem Memoranduma koji je prošle nedelje potpisan u Beogradu.

17. Oktobar 2011.

ŠTA SU POKAZALI PRVI REZULTATI POPISA

Prema podacima RZZS zaključno sa 15. oktobrom, u Srbiji je popisano 7,4 miliona građana, u Beogradu oko 1,7 miliona, a u Vojvodini nešto više od 1,9 miliona stanovnika.

14. Oktobar 2011.

POČETAK GRADNjE GASOVODNE MREŽE U LESKOVCU

Ambasador Ruske federacije u Srbije Aleksandar Konuzin i gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić označili su početak izgradnje distributivne gasovodne mreže u Leskovcu.

  Следећа страна»