Arhiva vesti
                   
28. April 2016.

TURISTIČKE ORGANIZACIJE MEDVEĐE I LEBANA NA 17. SAJMU TURIZMA U NIŠU

Medveđa, Lebane - Turističke organizacije opština Medveđa i Lebane predstavile su se na 17. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora „Merak nema cenu“, koji se održava u niškoj hali Čair. Na štandu je predstavnjena ponuda  koja uključuje tople vode Sijarinske banje, Caričin grad, planinu Radan i turizam na selu...

28. April 2016.

SVETSKI DAN DžEZA I U BUJANOVCU

Bujanovac -  U subotu 30. aprila, „Nišvil džez festival”,  peti put za redom, organizuje obeležavanje Svetskog dana džeza u četiri grada juga Srbije: Bujanovcu, Vranju, Nišu i Leskovcu. Ulaz je za sve programe besplatan.

28. April 2016.

Svim pravoslavnim vernicima koji slave Uskrs Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu čestita praznik.

Svim pravoslavnim vernicima koji slave Uskrs Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu čestita praznik.  

28. April 2016.

KONKURS ZA „ZELENE IDEJE”

Trag fondacija, u partnerstvu sa Fondom braće Rokfeler (RBF) i Erste Bankom, četvrtu godinu za redom organizuje konkurs Nacionalnog foruma za Zelene ideje.  Cilj konkursa je da se prepoznaju i podrže ideje sa najvećim potencijalom održivosti, odnosno ostvarivanja socio-ekonomskog razvojnog uticaja na lokalnu zajednicu, uz očuvanje prirodnih resursa i životne sredine.

27. April 2016.

JAVNI POZIV MINISTARSTVA PRIVREDE ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA U OKVIRU PROGRAMA PODSTICANjA RAZVOJA PREDUZETNIŠTVA KROZ FINANSIJSKU PODRŠKU ZA POČETNIKE U POSLOVANjU

Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju sprovodi Ministarstvo privrede, u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije.

27. April 2016.

PREDSTAVNICI NEZAVISNIH INSTITUCIJA U LESKOVCU 28.APRILA

Leskovac - Stanovnici Jablaničkog okruga imaće priliku da učestvuju na okruglom stolu na kome će govoriti sledeći predstavnici nezavisnih institucija Republike Srbije: Miloš Janković, Zamenik Zaštitnika građana, Aleksandar Resanović, Zamenik Poverenika za informacije od javnog značaj...

26. April 2016.

ODRŽAN ŠESTI SAJAM PREDUZETNIŠTVA U LESKOVCU

Leskovac - Oko 200 preduzetničkih inicijativa predstavljeno na šestom Sajmu preduzetništva, koji su, u okviru projekta „Šansa za novi početak”, organizovali Srpska asocijacija menadžera (SAM), agencija DNA Komjunikejšns i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

25. April 2016.

REKONSTRUKCIJA PRUGE NA KORIDORU 10 ZNAČAJNA ZA SRBIJU

Preševo - Rekonstrukcija i modernizacija tri deonice na železničkom Koridoru  10 između Preševa i Niša, nakon koje će biti povećana brzina vozova sa 40 na 100 kilometara na sat, značajan je projekat ne samo za železnicu, već i za celu Srbiju, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu saobraćaja Miodrag Poledica.

25. April 2016.

RADOVI NA PUTU MEDVEĐA - LEBANE

Medveđa - U toku su radovi na rekonstrukciji dela magistralnog puta između Medveđe i Lebana. Trenutno se radovi izvode na jednoj od najkritičnijih deonica magistrale, koja se proteže od Crnog Vrha do Lebana. Radovi su otpočeli pre nekoliko dana, a juče je postavljen i prvi sloj asfalta.

22. April 2016.

RAZVOJ MESNIH ZAJEDNICA PRIORITET U MEDVEĐI

Medveđa - Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić je sa saradnicima obišao Mesnu zajednicu Lece, gde je sa njenim članovima razgovarao o aktuelnim problemima i njihovom rešavanju.

  Следећа страна»