Arhiva vesti
                   
26. Februar 2021.

OBJAVLjEN JAVNI POZIV ZA PODRŠKU RADU HOTELSKE INDUSTRIJE (ROK: 12. MART 2021)

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je objavilo javni poziv za dodelu subvencija za podršku radu hotelske industrije zbog poteškoća u poslovanju prouzrokovanih epidemijom bolesti KOVID-19.

26. Februar 2021.

IZMENjENI PODSTICAJI ZA BILjNU PROIZVODNjU

Poljoprivrednici će od 1. marta do 30. aprila 2021. godine moći da ostvare pravo na podsticaj za biljnu proizvodnju podnošenjem zahteva Ministarstvu finansija i privrede, odnosno Upravi za trezor.

26. Februar 2021.

POMOĆNIK SELEKTORA ŽENSKE KOŠARKAŠKE REPREZENTACIJE SRBIJE ODRŽAO TRENING DEVOJKAMA OKK PLEJ 017 U BUJANOVCU

Bujanovac - Trener Dragan Ratković, koji je punih 8 godina bio prvi pomoćnik selektora ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marine Maljković, posetio je OKK Plej 017 u Bujanovcu i održao trening bujanovačkih i vranjskih mladih košarkašica.

26. Februar 2021.

I MEDVEĐA DOBILA SVOJE PREDSTAVNIKE ZA NAJVEĆE MUZIČKO TAKMIČENjE U SRBIJI

Medveđa - Audicija za izbor učesnika najvećeg dečjeg televizijskog takmičenja koje se emituje u Srbiji je održana u holu Osnovne škole „Gornja Jablanica” u Medveđi, a svoje umeće u pevanju i plesu će na ovogodišnjem takmičenju  pokazati šest mladih iz ove opštine.

25. Februar 2021.

JAVNI KONKURS ZA FINANSIRANjE I SUFINANSIRANjE PROGRAMA I PROJEKATA U OBLASTIMA OMLADINSKOG SEKTORA KOJI SU ODOBRENI OD STRANE EVROPSKE KOMISIJE KROZ ERAZMUS+ PROGRAM EU I PROGRAME PREKOGRANIČNE SARADNjE (ROK: 9. MART 2021)

Pravo učešća na konkursu imaju udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovi savezi koji su registrovani na teritoriji Republike Srbije; koji su upisani u Jedinstvenu evidenciju udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovih saveza...

25. Februar 2021.

KONKURS ZA „UHVATI FILM 2021“(ROK: 1. MAJ 2021)

Konkurs za filmove na regionalnom 19. filmskom festivalu „Uhvati film“, koji obuhvata projekcije domaćih i inostranih filmova na temu invalidnosti, je otvoren  do 1. maja 2021. godine.

25. Februar 2021.

OBJAVLjEN NOVI CENOVNIK PUTARINA U SRBIJI

Beograd, Preševo - Novi cenovnik za korišćenje auto-puteva u Srbiji će se primenjivati od četvrtka, 25. februara.

25. Februar 2021.

INSPEKTORI IZVRŠILI 699 KONTOLA PROTIVEPIDEMIOLOŠKIH MERA U JABLANIČKOM OKRUGU

Leskovac, Medveđa – U protekle dve nedelje su republičke inspekcije i inspekcijske službe lokalnih samouprava u Jablaničkom okrugu 699 puta  kontrolisali objekte u kojima se okuplja veći broj ljudi.

24. Februar 2021.

POZIV NEFORMALNIM GRUPAMA ZA UČEŠĆE U PROGRAMU „SNAŽNO ZELENO“(ROK: DO UTROŠKA SREDSTAVA U FONDU)

Otvoren je drugi krug Programa podrške neformalnim grupama „Snažno zeleno“, koji se realizuje u okviru projekta „Zeleni inkubator“. U okviru Programa, neformalne grupe iz cele Srbije će imati priliku...

24. Februar 2021.

PARTNERSKI PROJEKTI OPŠTINE MEDVEĐA I CENTRA ZA RAZVOJ JABLANIČKOG I PČINjSKOG OKRUGA

Medveđa - Opština Medveđa godinama unazad stavlja akcenat na zapošljavanje mladih sa teritorije opštine. Upravo iz tog razloga se većina projekata koji se realizuju odnosi na povećanje broja zaposlenih u Medveđi.

  Следећа страна»