Arhiva vesti
                   
31. Januar 2013.

POKRENI SE ZA POSAO

Program „Pokreni se za posao“pomaže ljudima koji žele da pokrenu ili unaprede sopstveni biznis. Svi građani sa dobrom poslovnom idejom iz cele Srbije mogu da postanu korisnici ovog programa. Putem ovog programa, koji sporovodi udruženje građana ENECA iz Niša, kompanija „Philip Morris“ dodeljuje bespovratna sredstva do 200.000 dinara za kupovinu neophodne opreme za poslovanje.

31. Januar 2013.

STANKOVIĆ I VOLEBEK O NOVOJ ZGRADI EKONOMSKOG FAKULTETA U BUJANOVCU

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković, najavio je da će u martu započeti izgradnja zgrade odeljenja Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu, koja bi trebalo da bude završena do oktobra meseca ove godine.

29. Januar 2013.

BEZBEDNIJI GRADOVI

Izvor: Jugres / Novi Sad - Leskovac - Predstavnici Radne grupe za formulisanje Regionalne strategije za bezbednost iz opština Jablaničkog i Pčinjskog okruga, 24. i 25. januara posetili su Vladu AP Vojvodine i upoznali se sa primerima dobre prakse u Vojvodini. Studijsku posetu je organizovao PBILD program, kroz projekat “Bezbedniji gradovi".

29. Januar 2013.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 29.01.2013.

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković, obići će sa Visokim komesarom za nacionalne manjine OEBS, Knutom Volebekom, predsednikom opštine Nagipom Arifijem i dekanom Ekonomskog fakulteta u Subotici Nenadom Vunjakom, lokaciju u Bujanovcu na kojoj bi trebalo da bude izgrađena zgrada Ekonomskog fakluteta.

29. Januar 2013.

POZIV ZA MEDIJE - 29.01.2013.

Pozivamo vas da u sredu 30. januara u 13 časova u Bujanovcu, u Ulici Karađorđa Petrovića, preko puta Doma zdravlja, prisustvujete događaju obilaska lokacije na kojoj će biti izgrađena zgrada odeljenja Ekonomskog fakulteta. Agenda

25. Januar 2013.

OTKRIVEN 21 KILOGRAM HEROINA KOD PREŠEVA

Izvor: Jugpres / reševo – Na graničnom prelazu Preševo prošle noći je otkriveno više od 21 kilogram heroina kod turskog državljanina.

25. Januar 2013.

POZIV NA INFORMATIVNI SASTANAK I TRIBINU U BUJANOVCU

Centar za nove komunikacije Dokukino i Koordinaciono telo Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu vas pozivaju na prvi informativni sastanak u okviru projekta „Jug, online“ koji se sprovodi u ove tri opštine.

24. Januar 2013.

222 MILIONA DINARA: NOVI PROJEKTI ZA BUJANOVAC, PREŠEVO I MEDVEĐU

Izor: Tanjug / Prema podacima Službe Koordinacionog tela za Preševo je u 2012. odvojeno 102,5, za Bujanovac 90,7 i za Medveđu 28,8 miliona dinara. Naznačajniji projekti: Vanbolničko porodilište i Ekonomski fakultet

23. Januar 2013.

REALIZACIJA PROJEKTA

Izvor: TV Kopernikus / NVO „Zeleni ključ” iz Niša realizuje projekat  “Eko sredina”, koji se implementira na teritoriji opština Bujanovac i Preševo. Olivera Milošević, predsednica udruženja „Zeleni ključ“, je izjavila da je projekat počeo da se realizuje oktobra meseca, zahvaljujući donaciji duvanske kompanije “Filip Moris.“

22. Januar 2013.

MLADI SREĐUJU GRADSKI STADION I VRTIĆ U PREŠEVU

Izvor: Tanjug / Beograd - Multietnička grupa mladih učesnika i učesnica "YouthBuild" programa,kojeg sprovode Građanske inicijative, započeće sutra sa akcijama sređivanja gradskog stadiona i vrtića "8. mart“ u Preševu.

  Следећа страна»