Arhiva vesti
                   
31. Juli 2013.

SIJARINSKA BANjA U ZNAKU GEJZERSKIH NOĆI

Medveđa - Tradicionalna turistička manifestacija „Gejzirske noći”, koja se održava po 16. put, okupila je brojne turiste koji uživaju u bogatom muzičkom i zabavnom programu. Veliki plato ispred restorana „Snežnik“ iz večeri u veče  je premali da primi sve okupljene posetioce.

30. Juli 2013.

SITUACIJA U PREŠEVU STABILNA

Preševo - Načelnik Policijske stanice u Preševu, Avdi Bajrami, izjavio je nedavno u Miratovcu da su u toj stanici “međuljudski i međunacionalni odnosi dobri”.

30. Juli 2013.

"SPROVODE SE REFORME I NA JUGU"

Beograd - Nisu tačne tvrdnje da se u Bujanovcu i Preševu ne sprovodi reforma pravosuđa, rekao je Zoran Stanković, šef Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu.

29. Juli 2013.

STANKOVIĆ: HAKOVANjE SAJTA OČEKIVANA PROVOKACIJA

Predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, Zoran Stanković, izjavio je juče da je hakovanje sajta opštine Bujanovac još jedna u nizu očekivanih provokacija na briselske pregovore...

29. Juli 2013.

POZITVNE PROMENE ZA MLADE U JUŽNOJ SRBIJI

Bujanovac – Građanske inicijative i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) sledeće nedelje započinju realizaciju projekta koji će poboljšati položaj mladih ljudi i smanjiti njihovu marginalizaciju u južnoj Srbiji i Sandžaku.

29. Juli 2013.

MILORAD VELjOVIĆ: ŽANDARMERIJA JE POTREBNA DRŽAVI

Bujanovac/Preševo – Direktor policije Milorad Veljović u okviru posete Kopnenoj zoni bezbednosti danas je boravio na jugu Srbije, kako bi  se upoznao sa načinom rada i kvalitetom izvršavanja zadataka pripadnika Žandarmerije.

26. Juli 2013.

DUG ZA STRUJU NA 120 RATA

Upravni odbor Elektroprivrede Srbije (EPS) usvojio je danas odluku o reprogramu duga za struju, kojim će dužnicima biti omogućeno da stari dug plate i na 120 rata. Nova mogućnost reprogramiranja duga biće moguća od 15. avgusta do 30. novembra ove godine, saopštio je EPS.

25. Juli 2013.

ANĐELINO NOVO SRCE

Bujanovac - Posle transplantacije srca u Beču, 13-godišnja Anđela Aleksić vratila se kući, u Borovac kod Bujanovca, oporavljena, zdrava i nasmejana. Operacija je bila teška, oporavak dug, ali je period pre transplantacije bio posebno naporan.

23. Juli 2013.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 23.07.2013.

U zgradi opštine Bujanovac u prostorijama Pres centra, 18 privrednika iz Preševa i Bujanovca potpisalo je ugovore o dodeli bespovratnih sredstava za subvencionisanje malih i srednjih preuzeća i poljoprivrednih zadruga.

  Следећа страна»