Arhiva vesti
                   
26. Septembar 2008.

Ministar Marković o radu Koordinacionog tela za agenciju Beta

Predsednik Koodinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu Milan Markovića, pozvao je političke predstavnike albanskih stranaka da imenuju zemenika tog tela i na taj način preuzmu deo odgovornosti za razvoj juga Srbije.

24. Septembar 2008.

NA JAVNIM RADOVIMA POSAO ZA 35 RADNIKA

U bujanovačkoj opštini sprovode se javni radovi na kojima se privremeno zaposlilo 35 nezaposlenih lica. Reč je o velikom programu uređenja javnog prostora koji je pomoglo Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, a podržala Nacionalna služba za zapošljavanje.

22. Septembar 2008.

Jug mora ostati stabilan

Nestabilnost na jugu Srbije ne može u potpunosti da se isključi. Albanski lideri vrlo često razgovaraju s kosovskim političarima, uključujući i Ramuša Haradinaja, ali Srbija prati situaciju i povlači odgovarajuće poteze - kaže, u razgovoru za „Novosti“, Milan Marković, šef Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, a ujedno i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

21. Septembar 2008.

Spasojević: Ne pristajemo ni na kakve ucene

Koridor 10 i baza „Cepotina” šansa za razvoj juga Srbije, kaže državni sekretar Ministarstva odbrane i potpredsednik Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa

17. Septembar 2008.

OMLADINSKO PREDUZETNIŠTVO

USAID-ov program ekonomske sigurnosti organizovao je Vranju okrugli sto pod nazivom „Omladinsko preduzetništvo“. Cilj skupa je bila identifikacija problema i izazova nezaposlenosti mladih na jugu Srbije. Okrugli sto je imao za cilj i da omogući razmenu informacija i saradnju svih relevantih organizacija koje su uključene u implementaciju stretegije razvoja omladinskog preduzetništva i zapošljavanja.

17. Septembar 2008.

SMOTRA ROMA JUGA SRBIJE

Sedma smotra kulturnih dostignuća Roma Jablaničkog i Pčinjskog okruga održana je 17. septembra u Medveđi. Ovu kulturnu manifestaciju podržali su, pored domaćina i opštine Vranje, Leskovac, Bojnik, Bosilegrad, Vladičin Han, Vlasotince i Surdulica, a organizovao je Savez društva Roma Pčinjskog i Jablaničkog okruga.

11. Septembar 2008.

11. septembar 2008 god.

Nevladina organizacija Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije i Regionalna informativna agencija JUGpress organizuju tribinu na kojoj će se govoriti o jugu Srbije i Kosovu Metohiji . Tribina će biti održana u četvrtak 11. septembra u 13 sati u Press centru u Bujanovcu.

11. Septembar 2008.

Tribina o jugu Srbije

11. septembra je u Bujanovcu održana tribina o jugu Srbije i Kosovu i Metohiji, koju su organizovali NVO Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije i regionalna informativna agencija JUGpress.

10. Septembar 2008.

"MEGA" PODRŠKA

POMOĆ USAID Srbiji U BEOGRADU je juče potpisan sporazum o saradnji američke državne agencije za međunarodni razvoj USAID i predstavnika 19 opština, o privrednom razvoju tih opština.

5. Septembar 2008.

5. septembar 2008. god.

Novoimenovani predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije Milan Marković posetio Bujanovac

  Следећа страна»