Arhiva vesti
                   
30. Avgust 2019.

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE POZIVA NA INFORMATIVNU RADIONICU

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poziva zainteresovana privredna društva i preduzetnike koji se bave pružanjem konsultantskih usluga, izradom poslovnih/biznis planova, izradom projekata i tehničke dokumentacije, izradom studija izvodljivosti i drugih studija, da prisustvuju informativnoj radionici na temu:

30. Avgust 2019.

RAZMENA SEMENSKE PŠENICE ZA MERKANTILNU I KUKURUZA ZA TOVNU JUNAD

Na osnovu Zaključka Vlade Republike Srbije, Republička direkcija za robne rezerve izvršiće naturalnu razmenu do 18.423.000 kilograma semenske pšenice za merkantilnu pšenicu roda 2019. i 2020. godine sa fizičkim licima (nosiocima aktivnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva), ovlašćenim skladištarima Republičke direkcije za robne rezerve, zemljoradničkim zadrugama i ostalim pravnim licima.

30. Avgust 2019.

ATLANTIK GRUPA TRAŽI NOVU GENERACIJU POLAZNIKA GRADUATE TRAINEE PROGRAMA (ROK: 15.SEPTEMBAR 2019)

Atlantik grupa, jedna od vodećih regionalnih kompanija, prima nove diplomirane studente u okviru Atlantic Graduate Trainee programa, koji će tokom godinu dana imati priliku da steknu dragoceno iskustvo i uspostave važne poslovne kontakte.

29. Avgust 2019.

POZIV ZA DIJALOG MLADIH IZ RAZLIČITIH NACIONALNIH ZAJEDNICA (ROK: 20. SEPTEMBAR 2019)

U okviru projekta „Regionalna inicijativa mladih za integraciju“, čiji je cilj uspostavljanje dugoročne platforme za dijalog, akademska inicijativa „Forum 10“je objavila poziv namenjen mladima iz dva regiona, Sandžaka i juga Srbije.

29. Avgust 2019.

NASTAVAK PROGRAMA PREKVALIFIKACIJA ZA IT

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević razgovarao je sa predstavnicima Nacionalne službe za zapošljavanje i UNDP-a o nastavku programa prekvalifikacija za IT.

28. Avgust 2019.

OD DVA DO PET HEKTARA RAZNOVRSNOG POVRĆA DOVOLjNO ZA PRISTOJAN ŽIVOT ČETVOROČLANE PORODICE

Da bi jedna četvoročlana porodica mogla da živi pristojno i da školuje svoju decu, neophodno je da obezbedi minimum dva, a češće tri do pet hektara raznovrsnog povrća.

28. Avgust 2019.

MINISTAR POPOVIĆ: OSNOVATI ŠTO VIŠE LOKALNIH STARTAP KOMPANIJA

Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije Nenad Popović je razgovarao sa rukovodiocima osam regionalnih inovacionih startap centara iz čitave Srbije o izazovima sa kojima se suočavaju u razvoju lokalnih inovacionih ekosistema.

28. Avgust 2019.

KONKURS GALERIJE NARODNOG MUZEJA VRANjE ZA 2020. GODINU (ROK: 30. SEPTEMBAR 2019)

Narodni muzej Vranje je raspisao Konkurs za samostalne i grupne izložbe za izlagačku sezonu 2020. godine u svojoj galeriji.

27. Avgust 2019.

NACIONALNI DAN DAVANjA: ŠKOLA DOBRIH LjUDI

Osnovne škole i školarci će biti glavni korisnici donacije povodom Nacionalnog dana davanja, koji će ove godine biti obeležen 9. oktobra.

27. Avgust 2019.

HITNA POMOĆ NA 112 - JEDAN TELEFONSKI BROJ ZA CELU SRBIJU

Republika Srbija uvodi jedinstveni pozivni broj Hitne medicinske službe za celu zemlju, te će operater iz centra biti taj koji će vozilo Hitne pomoći poslati do ugroženog pacijenta.

  Следећа страна»