Arhiva vesti
                   
16. Avgust 2019.

USAID: POZIV ZA DOSTAVLjANjE PISMA O ZAINTERESOVANOSTI ZA UNAPREĐENjE RAZVOJA U SRBIJI PREDVOĐENOG INOVACIJAMA (ROK: 6. SEPTEMBAR 2019)

Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) je pozvala zainteresovane organizacije, lokalne samouprave i ostale aktere iz Srbije da se uključe u otvorenu, kolaborativnu aktivnost pod nazivom „Razvoj u Srbiji predvođen inovacijama”.

16. Avgust 2019.

KONKURS ZA MALE GRANTOVE ZA PROJEKTE JAČANjA KAPACITETA RODITELjSKIH UDRUŽENjA

Beogradski psihološki centar, uz podršku Fonda za otvoreno društvo i UNICEF-a, je u okviru Projekta „Stvaranje uslova za razvoj sveobuhvatnog sistema rane intervencije kod dece u ranom uzrastu u Srbiji- faza 3" raspisao Konkurs za male grantove za projekte jačanja kapaciteta roditeljskih udruženja.

16. Avgust 2019.

RODITELjSKI DODATAK ZA DECU ROĐENU 1. JULA 2019. GODINE I KASNIJE JE PROMENjEN

Prema rešenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja od 17. jula 2019. godine, roditeljski dodatak za decu rođenu 1. jula 2019. godine i kasnije je promenjen i iznosi za:

15. Avgust 2019.

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROGRAMU PODRŠKE SEKTORIMA PRERAĐIVAČKE INDUSTRIJE (ROK: 30. SEPTEMBAR 2019)

Razvojna agencija Srbije (RAS), kroz sprovođenje Programa podrške sektorima prerađivačke industrije, ima za cilj unapređenje poslovnog ambijenta i povećanje konkurentnosti MMSP u okviru sektora prerađivačke industrije grupisane u sledeće...

15. Avgust 2019.

KONKURS ZA POHAĐANjE OBUKE „KORAK DALjE KA SVEOBUHVATNIM I KVALITETNIM USLUGAMA KARIJERNOG VOĐENjA I SAVETOVANjA U SREDNjIM ŠKOLAMA“ (ROK: 9. SEPTEMBAR 2019)

Beogradska otvorena škola (BOŠ) poziva zainteresovane nastavnike i stručne saradnike da se prijave za učešće na projektu „Karijerno vođenje i savetovanje za bolju zapošljivost mladih – KVIS na BIS“ koji sprovodi BOŠ uz finansijsku podršku Solidar Suisse Kancelarije u Srbiji.

15. Avgust 2019.

BESPLATNI UDžBENICI ZA 84. 000 ĐAKA, A EVO KO SVE IMA PRAVO DA IH DOBIJE

Beograd – Besplatne udžbenike dobiće i ove godine oko 84.000 učenika. U proseku se smanjuje broj iz socijalno ugroženih porodica, a veći deo udžbeničkih kompleta zapravo odlazi u porodice sa više dece, rekla je Vesna Nedeljković iz Ministarstva prosvete.

15. Avgust 2019.

MAŠI BRONZA NA ROLERIJADI U SLOVENIJI

Bujanovac, Slovenija – Maša Jović, rodom iz Bujanovca, zauzela je treće mesto na Otvorenom prvenstvu u slalomu na rolerima u Vuzenici, Slovenija, i time upotpunila uspeh svog Ski kluba „Besna kobila“ na ovom takmičenju.

15. Avgust 2019.

SARA IZ OSLARA DOBILA POMOĆ, ALI JOJ JEDNA STVAR I DALjE NAJVIŠE NEDOSTAJE

Bujanovac – Sara Stojanović, desetogodišnja devojčica iz Oslara kod Bujanovca, zahvaljujući „Blic Fondaciji“ i ljudima dobre volje, prikupljeno je dovoljno za nabavku zamrzivača, frižidera, veš-mašine, električnog šporeta, šporeta na drva i televizora.

14. Avgust 2019.

PORESKE OLAKŠICE ZA PREDUZETNIKE KOJI ŽELE DA ZAPOSLE NOVE RADNIKE, ALI I ONE KOJI TEK POKREĆU POSAO

Svi poslodavci koji žele da zaposle nove radnike, ali i preduzetnici koji tek planiraju da pokrenu posao, dobijaju veoma značajne olakšice.

14. Avgust 2019.

OD DANAS UPIT STANjA ZA POREZ NA IMOVINU PREKO MOBILNE APLIKACIJE

Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i eUpravu Vlade Republike Srbije Mihailo Jovanović saopštio je da je od danas, putem mobilne aplikacije „Moja LPA" (lokalna poreska administracija)

  Следећа страна»