Arhiva vesti
                   
31. Maj 2022.

EU PRO PLUS PREDSTAVLjA JAVNI POZIV ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA PREDUZETNICIMA, MIKRO I MALIM PREDUZEĆIMA

Beograd - EU PRO Plus program će u sredu, 1. juna 2022. godine u Vranju, u Hotelu Ponte Bjanko (Branislava Nušića 2) u 11 časova održati info-sesiju o Javnom pozivu za podršku preduzetnicima i preduzetnicama i mikro i malim preduzećima.  

31. Maj 2022.

„NA LITICI“ U BUJANOVCU 31. MAJA

Bujanovac – Beograd - Pozorišna predstava “Na litici”, nakon premijernog izvođenja u Pančevu i Beogradu, biće odigrana i u Bujanovcu u utorak (31. maja) od 19 časova u Domu kulture “Vuk Karadžić”.

31. Maj 2022.

ISTORIJSKI USPEH - LUGINA IZ PREŠEVA U FUDBALSKOJ ZONI JUG

Preševo – Beograd -  Fudbalski klub Lugina iz Preševa je šampion Okružne pčinjske lige i sledeće sezone će nastupati u Zoni Jug.

31. Maj 2022.

MINIBASKETAŠI OKK PLAY 017 NA TURNIRU U VRANjU

Bujanovac – Beograd -  Mini basketaši OKK Play 017 iz Bujanovca učestvovali su na 3. Međunarodnom mini basket festivalu održanom u Vranju.

30. Maj 2022.

NAGRADE ZA BUJANOVAČKO POZORIŠTE NA REGIONALNOM FESTIVALU, OVACIJE ZA MLADE GLUMCE IZ LEVOSOJA

Bujanovac – Beograd - Bujanovačko amatersko pozorište (BAP) sa svojim dramskim studiom sastavljenim od učenika OŠ “Vuk Karadžić” iz Levosoja, osvojilo je tri nagrade na Regionalnom festivalu amaterskih pozorišta na jugu Srbije, održanom u Lebanu.

30. Maj 2022.

OŠ „B. RADIČEVIĆ“ U BUJANOVCU NAGRADILA NAJBOLjE ZA USPEHE NA TAKMIČENjIMA

Bujanovac – Beograd -  Učenici Osnovne škole “Branko Radičević” u Bujanovcu nagrađeni su diplomama za osvajanje prva tri mesta  na zvaničnim opštinskim i okružnim takmičenjima. Uprava škole je nagradila 31 učenika, a njihovi nastavnici su dobili zahvalnice.

27. Maj 2022.

OPŠTINA BUJANOVAC IZDAJE U ZAKUP KIOSKE NA TRGU

Bujanovac – Beograd -  Opština Bujanovac raspisala je oglas za zakup šest trafika na gradskom trgu. Izbor zakupca  zavisi od visine ponuđene zakupnine, a početna cena je 1.000  dinara po kvadratu.

26. Maj 2022.

NA POPIS STANOVNIŠTVA BEZ LIČNIH DOKUMENATA

Bujanovac – Preševo -  Beograd – Ambasador Misije OEBS u Srbiji, Jan Bratu, ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, Gordana Čomić, v.d. direktorke Službe Koordinacionog tela, Danijela Nenadić sa saradnicima i direktor Republičkog zavoda za statistiku,

26. Maj 2022.

MINISTARKA ČOMIĆ: POČINjE ZAPOŠLjAVANjE ALBANACA U DRŽAVNIM FIRMAMA I INSTITUCIJAMA

Bujanovac – Beograd - Deo dogovora o zapošljavanju Albanaca u državnim i javnim institucijama već je postignut, a do juna će se znati šta će još država uraditi po pitanju zapošljavanja u bujanovačkom Domu zdravlja...

25. Maj 2022.

JAVNI POZIV ZA FIRME KOJE SE BAVE ENERGETSKOM SANACIJOM, KONKURS DO 9. JUNA

Bujanovac – Beograd -  Opština Bujanovac poziva privredne subjekte da konkurišu za posao u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji opštine, a konkurs za prijavu otvoren je do 9. juna.

  Следећа страна»