Arhiva vesti
                   
29. Januar 2016.

POZIV ZA MEDIJE - 29.01.2016.

Pozivamo vas da u ponedeljak 1. februara u 13 časova i 45 minuta u Palati Srbija u sali 533 (5. sprat) prisustvujete delu sednice Predsedništva Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

29. Januar 2016.

PROJEKAT „PITAJMO LOKALCE“

Bujanovac, Vranje - Aktivisti i volonteri „Građanskih inicijativa“razgovaraće sa stanovnicima Bujanovca i Vranja o trošenju sredstava iz fondova EU na centralnim trgovima u ta dva grada. Akcija počinju u 12 časova na sledećim lokacijama...

28. Januar 2016.

GORANU NAKIĆU SVETOSAVSKA NAGRADA

Niš, Bujanovac – Goran Nakić iz sela Rakovac u opštini Bujanovac,  student generacije Ekonomskog fakulteta u Nišu, zajedno sa još 30 najboljih studenata i diplomaca Univerziteta u Nišu, dobio je juče Svetosavsku nagradu na svečanosti u Skupštini grada Niša.

28. Januar 2016.

KAKO POSTATI ORGANIZACIJA ČLANICA KOMS-A?

Punopravnim članom može postati svako udruženje građana ili savez udruženja koji ispunjavaju sledeće kriterijume:

27. Januar 2016.

BUJANOVAČKI ŠAHISTI TRIJUMFOVALI NA TURNIRU POVODOM DANA GRADA VRANjA

Bujanovac – Ekipa srednje stručne škole „Sveti Sava” osvojila je prvo mesto na šahovskom turniru u okviru proslave 31. januara, Dana Grada Vranja. Ekipu iz Bujanovca predvodio je kapiten Nenad Tasić, profesor matematike...

27. Januar 2016.

POZIV ZA OBUKU U BERLINU I BUKUREŠTU

Berlin - Učestvuj u projektu o rušenju zidova podele u Evropi koji uključuje dva seminara, od kojih se prvi održava u Berlinu (od 4. do 12. marta 2016. godine)  a drugi u Bukureštu (od 5. do 12. septembra 2016. godine).

26. Januar 2016.

KAMPANjA „REAGUJ LjUDSKI” UČI MLADE DA REAGUJU NA NASILjE

„Reaguj ljudski” je regionalna kampanja koja ima za cilj podizanje nivoa svesti mladih o nasilju koje nas okružuje, kao i osnaživanje mladih da reaguju na pozitivan i bezbedan način, da preuzmu aktivnu ulogu u prevenciji i zaustavljanju nasilnih situacija.

25. Januar 2016.

OTPADNE VODE IZ RUDNIKA „LECE" IZLILE SE U JABLANICU

Medveđa - Deo otpadne vode iz flotacije rudnika „Lece" kod Medveđe izlio se u reku Jablanicu kada je popustio bedem u dužini od pet metara koji se nalazi uz sam pogon.

25. Januar 2016.

POZIV ZA FINANSIRANjE LOKALNIH AKCIJA I INICIJATIVA

Beograd - Radno telo za bezbednost mladih Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS) raspisalo je konkurs za finansiranje lokalnih inicijativa za poboljšanje bezbednosti mladih i podizanje bezbednosne kulture mladih u 12 gradova i opština Srbije. Poziv je otvoren do 30. januara.

25. Januar 2016.

POZIV MLADIM ROMIMA I ROMKINjAMA DA SE PRIJAVE ZA PROGRAM OBUKA I PRAKSI

Beograd - Krovna organizacija mladih i Udruženje mladih Roma Srbije pozivaju sve zainteresovane mlade Rome i Romkinje, starosti do 30 godina, da se prijave za obuku i program praksi u okviru projekta „Više iskustva za više prilika za zaposlenje mladih Roma i Romkinja".

  Следећа страна»