Arhiva vesti
                   
31. Avgust 2023.

NENAD MITROVIĆ POSETIO OPŠTINU MEDVEĐA

Medveđa - Vršilac dužnosti direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Nenad Mitrović, posetio je danas opštinu Medveđa. Tom prilikom sastao se sa predsednikom opštine Medveđa, Draganom Kulićem.

30. Avgust 2023.

MINISTAR MARTINOVIĆ DODELIO ŠKOLSKI PRIBOR ĐACIMA PRVACIMA U OPŠTINI PREŠEVO

Preševo – Ministar državne uprave i lokalne samouprave i predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Aleksandar Martinović posetio je danas osnovne škole u Preševu kako bi đacima prvacima dodelio školski pribor i rančeve pred početak nove školske godine.

30. Avgust 2023.

ODRŽAN SASTANAK MINISTRA MARTINOVIĆA SA PREDSEDNIKOM OPŠTINE PREŠEVO

Preševo – Ministar državne uprave i lokalne samouprave i predsednik  Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Aleksandar Martinović posetio je danas opštinu Preševo gde je razgovarao sa predsednikom opštine Šćiprimom Arifijem i njegovim saradnicima.

18. Avgust 2023.

POTPISIVANjE UGOVORA ZA FINANSIRANjE PROJEKATA KOJE REALIZUJU UDRUŽENjA

U petak, 18. avgusta, u kacelariji Službe Koordinacionog tela u Bujanovcu, potpisani su ugovori sa udruženjima koja su dobila sredstva...

18. Avgust 2023.

POSETA MINISTRA ALEKSANDRA MARTINOVIĆA MESNOJ ZAJEDNICI JABLANICA U OPŠTINI BUJANOVAC

Ministar državne uprave i lokalne samouprave i predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa...

18. Avgust 2023.

POSETA MINISTRA ALEKSANDRA MARTINOVIĆA OPŠTINI BUJANOVAC

Ministar državne uprave i lokalne samouprave i predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Aleksandar Martinović posetio je danas opštinu Bujanovac.

16. Avgust 2023.

Rang liste projekata na javnom konkursu za dodelu sredstava za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa na području opština Preševo, Bujanovac i Medveđa u 2023. godini (16.08.2023.)

U vezi sa javnim konkursom za dodelu sredstava za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženja...

15. Avgust 2023.

MEŠTANI BUJANOVAČKIH SELA DOBIJAJU PUTEVE

Meštani sela Lukarce i sela Jablanica u opštini Bujanovac, dobiće asfaltirani put po svim standardima.

8. Avgust 2023.

ODRŽAN SASTANAK PREDSTAVNIKA SLUŽBE KOORDINACIONOG TELA SA AMBASADOROM JANOM BRATUOM, ŠEFOM MISIJE OEBS-a U SRBIJI

Beograd  – Nenad Mitrović, v.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa razgovarao je sa Šefom Misije OEBS-a u Srbiji, ambasadorom Janom Bratuom o najznačajnijim sprovedenim programima i planiranim aktivnostima u tri opštine na jugu Republike Srbije.