Arhiva vesti
                   
31. Decembar 2021.

DELEGACIJA ALBANACA KOD ŠEFA MISIJE OEBS U SRBIJI

Bujanovac – Beograd -  Delegacija Albanaca iz Bujanovca i Preševa i šef misije OEBS u Srbiji Jan, Bratu razgovarali su u Beogradu o položaju i problemima ove zajednice na jugu Srbije.

31. Decembar 2021.

„SVETOSAVCI“ SAMI ULEPŠALI ŠKOLU ZA PRAZNIKE

Bujanovac – Beograd - Počelo je tako što su učenici jednog odeljenja Srednje škole „Sveti Sava“ u Bujanovcu, pre odlaska na zimske praznike, sami skupili novac i okitili učionicu. Njihovim primerom krenula su i druga odeljenja, a zatim su animirali profesore i ostalo školsko osoblje i došli na ideju da ukrase glavni školski hol.

31. Decembar 2021.

NAGIP ARIFI NAKON USVAJANjA BUDžETA ZA 2022. GODINU

Bujanovac – Beograd - Arifi je, u svojevrsnoj novogodišnjoj čestitki na svom Fejsbuk profilu, naglasio da je za razliku od prethodnih godina budžet orijentisan na mlade, obrazovanje i ekonomski razvoj, jer smo u vremenu, kako kaže, kada iseljavanje mladih uzima maha.

29. Decembar 2021.

PISMO GRAĐANIMA - 29.12.2021.

Poštovani građani Preševa, Bujanovca i Medveđe, Za nama je još jedna teška, pandemijska godina. Za nas u Koordinacionom telu još teža jer nas je napustio naš predsednik, naš profesor dr Zoran Stanković. Profesor Stanković bio je oličenje dobrote i principijelnosti.

27. Decembar 2021.

MARKO I LAZAR IZ BUJANOVCA PAKETIĆIMA OBRADOVALI 70 MALIŠANA

Bujanovac – Beograd -  Sedamdeset novogodišnjih paketića podeljeno je mališanima iz Bujanovca i okolnih sela zahvaljujući humanitarnoj akciji mladih Bujanovčana Marka Petkovića i Lazara Lazarevskog. Akcija je pokrenuta sa ciljem da se deci iz socijalno ugroženih porodica obezbede paketići.

23. Decembar 2021.

DECI SA SMETNjAMA U RAZVOJU PO 11.000 DINARA OD OPŠTINE BUJANOVAC

Bujanovac -  Beograd -  Opština Bujanovac obezbedila je ove godine jednokratnu pomoć od 11.000 dinara za decu sa smetnjama u razvoju, rekao je načelnik Odeljenja za javne službe, Fejzi Bećiri.

23. Decembar 2021.

JAVNA RASPRAVA O DOLINI PČINjE 12. JANUARA U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd - O nacrtu uredbe o proglašenju i studiji zaštite predela izuzetnih odlika Dolina Pčinje biće organizovana javna rasprava u Bujanovcu, 12. januara 2022. godine.

23. Decembar 2021.

„BRANKOVCI“ U ŠPANIJI

Bujanovac – Beograd -  Projekat koji su osmislili nastavnici bujanovačke Osnovne škole “Branko Radičević” omogućio je da  šestoro učenika ove škole otputuje u Španiju, gde sa svojim nastavnicima učestvuju u projektu mobilnosti  „Motivation III – 21st century students“ u gradu Baza na jugu Te zemlje.

22. Decembar 2021.

ZA PREVOZ ĐAKA UPLAĆENO VIŠE OD 4 MILIONA

Bujanovac – Beograd -  Na ime putnih troškova, za 529 srednjoškolaca iz opštine Bujanovac, lokalna samouprava je uplatila 2,1 miliona dinara.

22. Decembar 2021.

BUJANOVAČKI DOM ZDRAVLjA DOBIO NOVE STOLICE ZA ČEKAONICE

Bujanovac – Beograd -  Lokalni privrednici obezbedili su nove stolice za čekaonice Doma zdravlja u Bujanovcu.

  Следећа страна»