Arhiva vesti
                   
31. Avgust 2022.

TURISTIČKA POZIVA BUJANOVAČKE UGOSTITELjE NA OBUKU „ČISTO I SIGURNO“

Bujanovac – Beograad -  Turistička organizacija Bujanovac poziva lokalne ugostitelje da se prijave na besplatnu obuku “Clean and safe” (Čisto i Sigurno) koja će biti održana u ponedeljak (5. septembar) u hotelu “Rozafa” u Bujanovcu. Zainteresovani ugostitelji se mogu prijaviti do četvrtka (1. septembar).

30. Avgust 2022.

OBAVEŠTENjE (30.08.2022.)

Obaveštavamo vas da će u četvratak 01. septembra vršilac dužnosti direktorke Službe Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Danijela Nenadić, dodeliti besplatan školski pribor i rančeve đacima prvacima. V.d. direktorke Službe Koordinacionog tela...

30. Avgust 2022.

U BUJANOVAČKOJ ŠKOLI „B. RADIČEVIĆ“ ČETIRI MEŠOVITA ODELjENjA PRVAKA

Bujanovac – Beograd -  Nova školska godine počinje u četvrtak a u klupe osnovnih škola u opštini Bujanovac, u kojima se nastava odvija na srpskom jeziku, po prvi put će sesti 180 đaka prvaka.

30. Avgust 2022.

OŠ „B. RADIČEVIĆ“: PRVACI OSTAJU U MATIČNOJ ŠKOLI, ZA OSTALE SELIDBA

Bujanovac – Beograd - Učenici Osnovne škole “Branko Radičević” u Bujanovcu novu školsku godinu počeće u srednjim školama “Sveti Sava” i “Sezai Suroi” u kojima su završili drugo polugođe. Nova generacija đaka prvaka će svoje školovanje započeti u objektu za predškolce u dvorištu škole.

29. Avgust 2022.

SPORTOM DO TOLERANCIJE I JEDNAKOSTI

Bujanovac – Beograd -  Košarkaši i košarkašice iz bujanovačkih klubova “Play 017” i “Elita”, kao i “Panteri” iz Vranja, učestvovali su na radionicama o kulturnoj raznolikosti i pozitivnim društvenim vrednostima u okviru projekta “Naš sport, naša igra” koji za cilj ima promociju regionalne saradnje, interkulturalnosti i tolerancije.

26. Avgust 2022.

ALMIR IZ BUJANOVCA: SREĆAN SAM ŠTO JE GRAD PONOSAN NA MENE

Bujanovac – Beograd - Mladi, talentovani i prvi igrač romske nacionalnosti koji je zaigrao za košarkašku reprezentaciju Srbije i to na nedavno održanom prvenstvu Evrope za igrače do 16 godina u Severnoj Makedoniji, Bujanovčanin Almir Asani, predah od košarke  potražio je u svom rodnom gradu.

25. Avgust 2022.

SAJAM CIVILNOG DRUŠTVA U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd – Sajam civilnog društva „Lokalni glasovi“ održan je na centralnom  trgu, ispred Doma kulture „Vuk Karadžić“  u Bujanovcu. Na sajmu je učestvovalo 20 organizacija civilnog društva i neformalnih grupa građana iz Bujanovca, Vranja i Lebana.

24. Avgust 2022.

ZA ENERGETSKU EFIKASNOST PRIJAVILO SE 20 BUJANOVČANA - PARA IMA ZA 107 DOMAĆINSTAVA

Bujanovac – Beograd -  Za sufinansiranje poboljšanja energetske efikasnosti kuća i stanova (zamena stolarije, izolacija, kotlovi, solarni paneli) iz budžeta Opštine Bujanovac prijavilo se svega 20 građana, a nadležni poručuju da novca ima za čak 107 domaćinstava.

22. Avgust 2022.

ŠKEMBIJADA U KRŠEVICI OD 26. AVGUSTA

Bujanovac – Beograd -  Tradicionalna međunarodna manifestacija “Škembijada” biće po 15. put održana od 26. do 28. avgusta na platou ispred arheološkog nalazišta “Kale” u selu Krševica kod Bujanovca.

22. Avgust 2022.

TAMARA MISIRLIĆ POMAŽE UGROŽENIMA NA JUGU SRBIJE

Bujanovac – Vranje - Beograd -  Tamara Misirlić (19) iz Vranja sa svega 17 godina počela da se bavi humanitarnim radom i do sada pomogla 81 porodici.

  Следећа страна»