Arhiva vesti
                   
31. Mart 2021.

MINISTARSTVO UNUTRAŠNjIH POSLOVA RASPISALO KONKURS ZA UPIS 1.400 POLAZNIKA U CENTAR ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU (ROK: 8. APRIL 2021)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije je raspisalo konkurs za upis 1.400 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

31. Mart 2021.

POZIV LOKALNIM SAMOUPRAVAMA ZA UČEŠĆE U FINANSIRANjU REŠAVANjA NEZAPOSLENOSTI

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Jedinice lokalne samouprave mogu do 5. maja da podnesu nadležnoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) zahtev za učešće u finansiranju mera aktivne politike zapošljavanja za ovu godinu, saopšteno je iz NSZ.

31. Mart 2021.

TONČEV: NERAZVIJENE OPŠTINE DA KONKURIŠU ZA POMOĆ

Preševo, Bujanovac, Medveđa – Kabinet ministra zaduženog za razvoj nedovoljno razvijenih opština Novice Tončeva je objavio Javni poziv za Program podrške unapređenju razvoja nedovoljno razvijenih opština.

31. Mart 2021.

PROSEČNE ZARADE U MEDVEĐI I CRNOJ TRAVI VEĆE NEGO U LESKOVCU

Medveđa - Iz zvaničnih statističkih podataka o neto zaradama u januaru ove godine  može da se zaključi da je isplativije živeti u Medveđi ili Crnoj Travi nego u Leskovcu, jer su plate u te dve ekonomski nerazvijene opštine bile veće nego u gradu na Veternici, gde je samo u fabrikama zaposleno oko 10.000 ljudi.

30. Mart 2021.

NA MORE U GRČKU SA BILO KOJOM VAKCINOM ILI NEGATIVNIM TESTOM

Beograd - Ministar turizma Grčke Haris Teoharis je juče rekao u Beogradu da će za putovanje  iz Srbije u tu zemlju biti prihvaćene sve vakcine protiv kovida-19, kao i da će se priznavati i PCR i antigenski testovi.

30. Mart 2021.

ZA TRI DANA BEZ PRIJAVE VAKCINISANO 220 BUJANOVČANA

Bujanovac -  Oko 220 meštana opštine Bujanovac je vakcinisano protiv korona virusa bez prethodne prijave e-Upravi u svojevrsnoj akciji Doma zdravlja, koju je prethodnih dana sprovodila mobilna ekipa po selima i u samom gradu. Imunizacija je vršena vakcinom Astra Zeneka.

30. Mart 2021.

PRELIMINARNI REZULTATI U PREŠEVU: NIJEDNA LISTA NE MOŽE DA FORMIRA VLAST SAMOSTALNO

Preševo - Prema prvim preliminarnim rezultatima Opštinske izborne komisije u Preševu, nijedna od sedam lista ne može da formira vlast samostalno, preneo je RTS.

30. Mart 2021.

SPORTISTI IZ MEDVEĐE POTPISALI UGOVORE SA LOKALNOM SAMOUPRAVOM, IZ BUDžETA 15 MILIONA DINARA

Medveđa - U Skupštinskoj sali opštine Medveđa su potpisani ugovori o realizaciji programa finansiranja i podrške aktivnostima iz oblasti sporta na teritoriji opštine Medveđa, a Odlukom o budžetu su u tu svrhu opredeljena sredstva u iznosu od 15.000.000 dinara.

29. Mart 2021.

NAGRADE ZA AKTIVIZAM MLADIH SA HENDIKEPOM (ROK: 30. JUN 2021)

Udruženje studenata sa hendikepom nagrađuje aktivizam mladih sa hendikepom! Udruženje je spremilo vredne nagrade za one koji se budu aktivistički angažovali, jer želi da podstakne mlade sa hendikepom da se uključuju...

29. Mart 2021.

ZA MEDVEĐU, LEBANE I BOJNIK 29,1 MILION DINARA IZ BUDžETSKOG FONDA

Medeveđa - Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je  saopštilo da je iz Budžetskog fonda opredelilo 29,1 milion dinara za realizaciju projekata u tri opštine Jablaničkog upravnog okruga – Medveđu, Lebane i Bojnik.

  Следећа страна»