Arhiva vesti
                   
29. Oktobar 2019.

POZIV – PROGRAM ZA BRANITELjE I BRANITELjKE MANjINSKIH PRAVA (ROK: 4. NOVEMBAR 2019)

Institut za evropske poslove, uz podršku Ambasade SAD u Republici Srbiji, organizuje program „Branitelji i braniteljke manjinskih prava u Srbiji“

29. Oktobar 2019.

STANKOVIĆ I AMBASADOR NEMAČKE RAZGOVARALI U BUJANOVCU

Bujanovac – Predsednik Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđu, Zoran Stanković i ambasador Nemačke u Srbiji, Tomas Šib složili su se posle razgovora u Bujanovcu da je politička situacija stabilna i naglasili da će raditi na podsticanju investitora iz Nemačke da dođu na jug centralne Srbije.

29. Oktobar 2019.

PREDSEDNIK KOORDINACIONOG TELA NA KONFERENCIJI O JUGU SRBIJE I EU

Bujanovac – Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu govorio je na konferenciji „Jug Srbije i Evropska unija-izazovi na putu“, koju je organoizovao Odbor za ljudska prava u Bujanovcu.

25. Oktobar 2019.

KABINET MINISTRA BEZ PORTFELjA ZADUŽENOG ZA INOVACIJE I TEHNOLOŠKI RAZVOJ-PROGRAM PODRŠKE PODIZANjU INOVACIONIH KAPACITETA JEDINICA LOKALNE SAMOUPRAVE (ROK: 31. DECEMBAR 2019)

Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj je raspisao javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške podizanju inovacionih...

25. Oktobar 2019.

UDRUŽENjE NOVINARA SRBIJE (UNS): TRENING ZA NOVINARE I MEDIJSKE PROFESIONALCE

Ministarstvo za evropske integracije, Delegacija Evropske unije i Projekat unapređenja vidljivosti i komunikacija EU podrške Srbiji organizuju trening za novinare i medijske profesionalce “EU za tebe – o IPA programu, pomoći EU Srbiji i kako do uspešnog medijskog projekta”.

25. Oktobar 2019.

IZMENE ZAKONA O POREZU NA DOHODAK GRAĐANA KOJE ĆE DOVESTI DO NOVOG ZAPOŠLjAVANjA

Državna sekretarka Ministarstva finansija Vlade Republike Srbije Slavica Savičić izjavila je da su izmene Zakona o porezu na dohodak građana, koje su u pripremi, bile predmet razgovora sa celom poslovnom zajednicom i da se odnose na sve, a ne samo na IT zajednicu.

25. Oktobar 2019.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 25.10.2019.

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković, osudio je svaku zapaljivu retoriku koja može da utiče na stabilnost tog prostora i ni na jedna način ne doprinosti napretku i boljitku stanovništva ovih opština.

25. Oktobar 2019.

POZIV ZA MEDIJE - 25.10.2019.

Pozivamo sve predstavnike medija da u ponedeljak 28. oktobar u 11 časova dođu u prostorije Koordinacionog tela u opštini Bujanovac (3.sprat), Karađorđa Petrovića 115 i prisustvuju sastanku Zorana Stankovića, predsednika Koordinacionog tela sa  ambasadorom Savezne Republike Nemačke u Srbiji, Tomasom Šibom.

24. Oktobar 2019.

BESPLATNA AKADEMIJA PREDUZETNIŠTVA ZA MLADE LjUDE IZ SRBIJE (ROK: 24. OKTOBAR 2019)

Mladi ljudi iz Srbije mogu besplatno da nauče osnove preduzetništva zahvaljujući projektu „Akademija omladinskog preduzetništva (AOP)“, a rok za prijave je 24. oktobar.

24. Oktobar 2019.

PENZIONERIMA U SRBIJI ĆE OKO 5. NOVEMBRA BITI ISPLAĆENA JEDNOKRATNA POMOĆ

Penzionerima u Srbiji će oko 5. novembra biti isplaćena jednokratna pomoć u iznosu od 5.000 dinara. Ovaj iznos će leći na račune 1,7 miliona najstarijih mesec dana ranije nego što je planirano, najavio je Siniša Mali, ministar finansija.

«Претходна страна   Следећа страна»

 

 

homescontents