Arhiva vesti
                   
29. Oktobar 2019.

POZIV – PROGRAM ZA BRANITELjE I BRANITELjKE MANjINSKIH PRAVA (ROK: 4. NOVEMBAR 2019)

Institut za evropske poslove, uz podršku Ambasade SAD u Republici Srbiji, organizuje program „Branitelji i braniteljke manjinskih prava u Srbiji“

29. Oktobar 2019.

STANKOVIĆ I AMBASADOR NEMAČKE RAZGOVARALI U BUJANOVCU

Bujanovac – Predsednik Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđu, Zoran Stanković i ambasador Nemačke u Srbiji, Tomas Šib složili su se posle razgovora u Bujanovcu da je politička situacija stabilna i naglasili da će raditi na podsticanju investitora iz Nemačke da dođu na jug centralne Srbije.

29. Oktobar 2019.

PREDSEDNIK KOORDINACIONOG TELA NA KONFERENCIJI O JUGU SRBIJE I EU

Bujanovac – Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu govorio je na konferenciji „Jug Srbije i Evropska unija-izazovi na putu“, koju je organoizovao Odbor za ljudska prava u Bujanovcu.

25. Oktobar 2019.

KABINET MINISTRA BEZ PORTFELjA ZADUŽENOG ZA INOVACIJE I TEHNOLOŠKI RAZVOJ-PROGRAM PODRŠKE PODIZANjU INOVACIONIH KAPACITETA JEDINICA LOKALNE SAMOUPRAVE (ROK: 31. DECEMBAR 2019)

Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj je raspisao javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške podizanju inovacionih...

25. Oktobar 2019.

UDRUŽENjE NOVINARA SRBIJE (UNS): TRENING ZA NOVINARE I MEDIJSKE PROFESIONALCE

Ministarstvo za evropske integracije, Delegacija Evropske unije i Projekat unapređenja vidljivosti i komunikacija EU podrške Srbiji organizuju trening za novinare i medijske profesionalce “EU za tebe – o IPA programu, pomoći EU Srbiji i kako do uspešnog medijskog projekta”.

25. Oktobar 2019.

IZMENE ZAKONA O POREZU NA DOHODAK GRAĐANA KOJE ĆE DOVESTI DO NOVOG ZAPOŠLjAVANjA

Državna sekretarka Ministarstva finansija Vlade Republike Srbije Slavica Savičić izjavila je da su izmene Zakona o porezu na dohodak građana, koje su u pripremi, bile predmet razgovora sa celom poslovnom zajednicom i da se odnose na sve, a ne samo na IT zajednicu.

25. Oktobar 2019.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 25.10.2019.

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković, osudio je svaku zapaljivu retoriku koja može da utiče na stabilnost tog prostora i ni na jedna način ne doprinosti napretku i boljitku stanovništva ovih opština.

25. Oktobar 2019.

POZIV ZA MEDIJE - 25.10.2019.

Pozivamo sve predstavnike medija da u ponedeljak 28. oktobar u 11 časova dođu u prostorije Koordinacionog tela u opštini Bujanovac (3.sprat), Karađorđa Petrovića 115 i prisustvuju sastanku Zorana Stankovića, predsednika Koordinacionog tela sa  ambasadorom Savezne Republike Nemačke u Srbiji, Tomasom Šibom.

24. Oktobar 2019.

BESPLATNA AKADEMIJA PREDUZETNIŠTVA ZA MLADE LjUDE IZ SRBIJE (ROK: 24. OKTOBAR 2019)

Mladi ljudi iz Srbije mogu besplatno da nauče osnove preduzetništva zahvaljujući projektu „Akademija omladinskog preduzetništva (AOP)“, a rok za prijave je 24. oktobar.

24. Oktobar 2019.

PENZIONERIMA U SRBIJI ĆE OKO 5. NOVEMBRA BITI ISPLAĆENA JEDNOKRATNA POMOĆ

Penzionerima u Srbiji će oko 5. novembra biti isplaćena jednokratna pomoć u iznosu od 5.000 dinara. Ovaj iznos će leći na račune 1,7 miliona najstarijih mesec dana ranije nego što je planirano, najavio je Siniša Mali, ministar finansija.

«Претходна страна   Следећа страна»