Arhiva vesti
                   
31. Oktobar 2023.

NOVI ROKOVI ZA PROGRAM „MOJA PRVA PLATA“

Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja prva plata“, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

31. Oktobar 2023.

ZAHVALNOST BUJANOVAČKOJ BANjI ZA BRIGU O BORCIMA

Specijalna bolnica za rehabilitaciju u Bujanovačkoj Banji dobila je zahvalnicu za društvenu odgovornost iskazanu prema borcima, ratnim vojnim invalidima i članovima porodica palih boraca, jer je omogućila popuste za sve one koji imaju boračku karticu.

31. Oktobar 2023.

U SELU MAĆEDONCE POČELI RADOVI NA UREĐENjU KORITA REKE JABLANICA I ZAŠTITI ENERGETSKE I PUTNE INFRASTRUKTURE

U selu Maćedonce, u opštini Medveđa, u toku je realizacija projekta „Sanacija i uređenje korita reke Jablanica – zaštita energetske i putne infrastrukture“.

30. Oktobar 2023.

JEDANAEST PREDUZETNIKA SA PODRUČJA OPŠTINE MEDVEĐA DOBILO NOVAC NAMENjEN UNAPREĐENjU POSLOVANjA

Jedanaest preduzetnika sa područja opštine Medveđa dobilo je novac namenjen unapređenju poslovanja u maksimalnom iznosu od po 250.000 dinara.

30. Oktobar 2023.

PČINjSKI OKRUG DOBIJA REGIONALNU DEPONIJU SA CENTROM U VRANjU

Pčinjski okrug dobiće regionalnu sanitarnu deponiju u Vranju, odnosno proširenje postojeće deponije “Meteris”, najavljuje ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić. Vrednost investicije faze 1 je 13,3 miliona evra, od čega je 10 miliona evra zajam KFV banke, dok Nemačka donira 2,48 miliona. Završetak radova predviđen je za kraj 2026. godine.

30. Oktobar 2023.

STUDENTSKE KARTICE ZA BROJNE POPUSTE, 13. NOVEMBAR ROK ZA PRIJAVU

Uz pomoć nove kartica koje je preko svog instagram naloga najavio predsednik Vučić, studenti će moći da ostvare razne benefite, a rok koji imaju za prijavu je 13. novembar.

27. Oktobar 2023.

PENZIONERIMA SA NAJMANjOM PENZIJOM BIĆE UMANjENI RAČUNI ZA STRUJU ZA 1.000 DINARA

Vlada Srbije usvojila je danas izmene Uredbe o energetski ugroženom kupcu koje predviđaju da penzionerima sa minimalnom penzijom računi za struju budu niži za dodatnih 1.000 dinara do kraja grejne sezone.

27. Oktobar 2023.

BEZGRANIČNA ZAHVALNOST ČLANOVA SVIH PORODICA KOJE SU DOBILE KROV NAD GLAVOM U MEDVEĐI

Zahvaljujući Eparhiji niškoj i opštini Medveđa, svoj krov nad glavom, danas su dobile tri porodice Anđelić, Bogdanović i Premović. Njima je danas ključeve novoizgrađenih kuća, uručio Njegovo Preosveštenstvo Episkop niški gospodin Arsenije u prisustvu predsednika opštine Medveđa, Dragana Kulića.

26. Oktobar 2023.

AKTIVIRAN SISTEM „PRONAĐI ME“ ZA PRONALAŽENjE NESTALE DECE, EVO KAKO FUNKCIONIŠE

Sistem za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku dece pod nazivom „Pronađi me“ počeo je da radi u Srbiji. U slučaju aktiviranja sistema o nestanku maloletnog lica bićete obavešteni SMS porukom, prekidom televizijskih i radio emisija, kajronima na auto-putu, aerodromskim, autobuskim i železničkim stanicama. 

25. Oktobar 2023.

DEMINERI OD SUTRA U BUJANOVAČKOJ OPŠTINI, ŠTAB UPOZORAVA GRAĐANE

Još jedna akcija uklanjanja neeksplodiranih bombi i mina zaostalih iz ranijih u sukoba na teritoriji bujanovačke opštine počinje u četvrtak (26. oktobar) na prostoru sela Đorđevac.

  Следећа страна»