Arhiva vesti
                   
30. April 2018.

RASPISAN KONKURS ZA SUFINANSIRANjE MEDIJSKIH PROJEKATA

Bujanovac - Odeljenje za društvene delatnosti opštine Bujanovac je u petak, 27. aprila, raspisalo konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji bujanovačke opštine za 2018. godinu.

30. April 2018.

OBELEŽAVANjE DANA SLOBODE MEDIJA

Bujanovac - Posle dužeg niza godina, 3. maj, Dan slobode medija, će ove godine biti obeležen i na jugu Srbije, tačnije u Bujanovcu. 

30. April 2018.

PREŠEVO: FUDBALSKI TURNIR ZA MIGRANTE

Preševo – „Lopta je okrugla” je slogan turnira u malom fudbalu, koji se odigrao u nedelju, 29. aprila, u Prihvatnom centru u Preševu.

30. April 2018.

ODRŽANA RADIONICA „POSTANI PRIVATNI PREDUZETNIK“

Medveđa - U okviru projekta „Sam svoj VEB majstor“, Kancelarija za mlade opštine Medveđa je u skupštinskoj sali održala prvu u nizu radionica pod nazivom  „Postani privatni preduzetnik”.

27. April 2018.

PREMIJERKA BRNABIĆ O UDžBENICIMA NA ALBANSKOM JEZIKU

Beograd -  Odgovarajući na pitanje poslanika Partije za demokratsko delovanje (PDD) Fatmira Hasanija, premijerka Ana Brnabić izjavila je juče u parlamentu da je Vlada Srbije bila otvorena za saradnju po pitanju udžbenika na albanskom jeziku...

27. April 2018.

PRIRODNO DOBRO „DOLINA PČINjE“ DOBILO VIŠI STEPEN ZAŠTITE

Bujanovac – Zavod za zaštitu prirode Srbije je u Bujanovcu izvršio reviziju prirodnog dobra „Dolina Pčinje,“ kojim upravlja Eparhija vranjska.

27. April 2018.

U MEDVEĐI POTPISANI UGOVORI ZA MEDIJSKE PROJEKTE

Medveđa - Predstavnici medija čiji su projekti odobreni na Konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja od javnog interesa na teritoriji opštine Medveđa, potpisali su juče ugovore sa načelnicom Opštinske uprave opštine Medveđa, Svetlanom Todorović.

26. April 2018.

SAJAM ZAPOŠLjAVANjA U VRANjSKOJ SPORTSKOJ HALI

Vranje - Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Vranju organizuje 28. sajam zapošljavanja, u petak, 27. aprila 2018. godine, u 11.00 sati, u Sportskoj hali.

26. April 2018.

POKRENUT NOVI CIKLUS SUPERSTE PROGRAMA - NAJBOLjIM PROJEKTIMA U OBLASTI KULTURE, UMETNOSTI I OBRAZOVANjA 5,1 MILION DINARA

Beograd - Erste banka je pokrenula novi ciklus Superste programa u okviru kojeg će više stotina mladih ljudi biti u prilici da unapredi svoje znanje i veštine, a najuspešniji će dobiti donacije za realizovanje planova u ukupnom iznosu od 5,1 milion dinara.

25. April 2018.

U BUJANOVCU OBELEŽEN SVETSKI DAN KNjIGE

Bujanovac - U organizaciji gradske biblioteke, u bujanovačkom Domu kulture je organizovana priredba povodm 23. aprila, Svetskog dana knjige.

  Следећа страна»