Arhiva vesti
                   
30. Avgust 2013.

70 ODSTO POTREBNIH UDžBENIKA NA ALBANSKOM JEZIKU SPREMNO ZA NAREDNU ŠKOLSKU GODINU

Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Galip Bećiri kaže da je za predstojeću školsku godinu obezbeđeno 70 odsto potrebnih udžbenika na albanskom jeziku za osnovne škole.

30. Avgust 2013.

POZIV ZA NOVINARE

BESPLATAN ŠKOLSKI PRIBOR ZA ĐAKE PRVAKE U PREŠEVU, BUJANOVCU I MEDVEĐI

BEOGRAD, 30. AVGUST 2013. – U ponedeljak, 2. septembra, devet stotina učenika prvih razreda osnovnih škola u Preševu, Bujanovcu i Medveđi dobiće besplatan školski pribor vredan 804.602,40 dinara.

27. Avgust 2013.

OBJAVLjENI KONKURSI ZA IZBOR DIREKTORA JAVNIH PREDUZEĆA

Bujanovac – Skupština opštine Bujanovac i Komisija za imenovanje direktora javnih preduzeća u opštini Bujanovac su na osnovu člana Zakona o javnim preduzećima...

26. Avgust 2013.

OTVOREN DEO AUTOPUTA BUJANOVAC-MAKEDONIJA, OČEKUJE SE USPOSTAVLjANjE NAPLATE

Završeni su radovi na delu Koridora 10 u dužini od 21,5 kilometara, od sela Levosoje u opštini Bujanovac do granice sa Makedonijom, izjavio je direktor Koridora Srbije Dmitar Đurović.

26. Avgust 2013.

NA TERITORIJI OPŠTINE PREŠEVO POČELO ASFALTIRANjE PUTA PREMA PREŠEVSKOM KARADAKU

I brdoviti krajevi Preševa imaće asfaltirane puteve, a selo Gornje Šošaje imaće asfaltirani put dužine 4 kilometra.

23. Avgust 2013.

ŽESTOKO U LEVOSOJU

Vranje - U selu Levosoje kod Bujanovca,  početkom avgusta organizovan je memorijalni turnir u malom fudbalu „Janjić Saša Cale“, u znak sećanja na tragično poginulog fudbalera iz tog sela.

21. Avgust 2013.

ASFALTIRANjE ULICE KRALjA MILANA U BUJANOVCU

Radnici preduzeća „Saba Belča“iz Preševa završili su asfaltiranje dela ulice Kralja Milana, bivše Vardarske, koja vodi od glavne gradske saobraćajnice ka zelenoj i stočnoj pijaci u Bujanovcu.

20. Avgust 2013.

ZA NASTAVAK EU PROGRESA U JUŽNOJ SRBIJI 600 HILjADA EVRA

Za poslednje tri godine sprovođenja Programa evropskog partnerstva sa opštinama (EU Progres), privreda južne Srbije ostvarila je prihode od sedam i po miliona evra.

20. Avgust 2013.

Konkurs za dodelu sredstava za subvencije privrednim subjektima u privatnom vlasništvu u 2013. godini u opštini Medveđa

Na osnovu Zaključka Vlade Republike Srbije o prihvatanju Programa mera o rasporedu i korišćenju sredstava za subvencije privrednim subjektima u privatnom vlasništvu u 2013. godini...

19. Avgust 2013.

BESPLATNA KOMPJUTERSKA OBUKA ZA ŽRTVE PORODIČNOG NASILjA

Vranje – Početkom avgusta NVO Odbor za ljudska prava, u okviru kog radi jedini regionalni SOS telefon za žrtve porodičnog nasilja, organizovao je kurs izučavanja računarske tehnologije za deset žena žrtava porodičnog nasilja iz sedam opština Pčinjskog okruga...

  Следећа страна»