Arhiva vesti
                   
31. Oktobar 2018.

OTVORENI POZIVI U OKVIRU EU PROGRAMA „PRAVO, GRAĐANSTVO I JEDNAKOST“ (RIGHTS, EQUALITY AND CITIZENSHIP – REC PROGRAM)

Program Evropske unije za prava, jednakost i državljanstvo (Rights, Equality and Citizenship – REC program) predstavlja instrument Evropske unije čiji je cilj promovisanje, zaštita i primena prava koja obezbeđuju jednakost građana i građanki koja su garantovana Ugovorom o funkcionisanju Evropske unije...

31. Oktobar 2018.

I BUJANOVAČKA VETERINARSKA STANICA SLAVI SVETOG LUKU

Bujanovac – Veterinarska stanica Bujanovac će danas proslaviti Svetog Luku, slavu veterinara u Srbiji.

30. Oktobar 2018.

ZA BOLjU SOCIJALNU UKLjUČENOST MLADIH ROMA

Bujanovac – Kroz projekat UNHCR i UNDL u Srbiji, 30 mladih Roma i Romkinja usavršilo je svoje veštine i steklo radno iskustvo kroz volontiranja u institucijama na lokalu, kako bi im život bio lakši i kvalitetniji u sredinama u kojima žive.

30. Oktobar 2018.

ORICIO:UČENjE SRPSKOG JEZIKA OD VELIKOG ZNAČAJA ZA INTEGRACIJU NACIONALNIH MANjINA

Beograd – Međunarodna konferencija „Srpski kao strani jezik u teoriji i praksi“ okupila je oko 80 učesnika iz 14 zemalja koji su tom prilikom izlagali svoje radove. Šef Misije OEBS-a u Srbiji, Andrea Oricio, rekao je da ovaj skup pruža presek reforme nastave i učenja srpskog kao nematernjeg jezika i priliku da se obeleži usvajanje novog programa za taj predmet.

30. Oktobar 2018.

OBUKA „KAKO KORISTITI KARIJERNO VOĐENjE I SAVETOVANjE ZA OSNAŽIVANjE ODRASLIH IZ OSETLjIVIH GRUPA“

Beograd - Fondacija „Tempus“, kroz aktivnosti „EPALE“ nacionalnog tima za podršku i nacionalnog centra „Euroguidance“ mreže, organizuje dvodnevnu obuku „Prevladaj bespomoćnost: Kako koristiti karijerno vođenje i savetovanje za osnaživanje odraslih iz osetljivih grupa?”

29. Oktobar 2018.

JAVNE BIBLIOTEKE ZA DECU ŠIROM SRBIJE

Organizatori akcije „Prosledi knjigu” rade na otvaranju javnih biblioteka za decu širom seoskih i ruralnih područja Srbije gde knjige i dalje predstavljaju pravi luksuz.

29. Oktobar 2018.

TREĆI JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA ODOBRAVANjE PROJEKTA ZA IPARD PODSTICAJE ZA INVESTICIJE U FIZIČKU IMOVINU POLjOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA

Beograd - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja je raspisalo treći Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava.

29. Oktobar 2018.

JAVNI POZIV ZA DOSTAVLjANjE PREDLOGA PROJEKATA ZA JAČANjE SOCIJALNE KOHEZIJE U MULTIETNIČKIM OPŠTINAMA

Podrška Evropske unije razvoju opština – EU PRO Program doprineće uravnoteženijem društveno- ekonomskom razvoju Srbije, kroz povećanje konkurentnosti i socijalne kohezije u 99 opština u dva regiona...

26. Oktobar 2018.

UČEŠĆE U REALIZACIJI DUBINSKIH INTERVJUA KOMS-A ZA POTREBE ISTRAŽIVANjA O POLOŽAJU I POTREBAMA MLADIH MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA

Beograd - Dubinski intervjui su deo ovogodišnjeg istraživanja Ministarstva omladine i sporta i imaju za cilj prikupljanje informacija o položaju mladih i ključnim izazovima sa kojima se oni suočavaju.

26. Oktobar 2018.

NA IZBORIMA ZA NACIONALNI SAVET ALBANACA ŠEST IZBORNIH LISTA

Bujanovac – Po konačnoj odluci Republičke izborne komisije (RIK) Srbije, na izborima za članove Nacionalnog saveta Albanaca 4. novembra učestvovaće i Udruženje  „Albanski forum za ekonomski razvoj u Srbiji".

  Следећа страна»