Arhiva vesti
                   
28. Oktobar 2016.

ISTRAŽIVANjE O TRANSPARENTNOSTI RADA LOKALNIH SAMOUPRAVA

Vranje, Bujanovac, Preševo - Grad Vranje je je bio domaćin skupa na kome su prezentovani rezultati rada na projektu „Povećanje transparentnosti u radu vlasti u šest gradova i opština u Raškom i Pčinjskom okrugu“.

28. Oktobar 2016.

OSNOVCI ISTRČALI „TRKU ZA SREĆNIJE DETINjSTVO“

Bujanovac – U organizaciji Crvenog krsta i Osnovne škole „Branko Radičević“ u Bujanovcu, a u saradnji sa Crvenim krstom Srbije, istrčana je, zbog kiše ranije odložena, tradicionalna „Trka za srećnije detinjstvo“. Na stadionu bujanovačkog FK BSK trčalo je 197 učenika ove škole.

28. Oktobar 2016.

ŠKOLA SVETI SAVA: KNjIGE IZLAZE IZ SENKE

Bujanovac – Povodom obeležavanja Meseca knjige, u holu Stručne škole „Sveti Sava“ u Buajnovcu organizovana je izložba knjiga za učenike i građanstvo. Prezentacija nove školske lektire, rečnika i enciklopedija, koje su u školsku biblioteku nabavljene tokom ove godine, osmišljena je sa ciljem da knjige...

27. Oktobar 2016.

POČELA IZGRADNjA MOSTA NA MORAVI KOD BUJANOVCA

Bujanovac – Na Južnoj Moravi kod Bujanovca počela je izgradnja mosta koji povezuje grad sa srpskim selima na desnoj obali reke i Bujanovačkim jezerom, saopštila je kompanija  Putevi Srbije, koja je nadležna za pomenute radove.

27. Oktobar 2016.

DRŽAVA ULAŽE NAPORE U SMANjENjE SIROMAŠTVA I NEJEDNAKOSTI

Beograd – Na predstavljanju publikacije Svetske banke „Mapa siromaštva u Srbiji", koje je urađeno na osnovu popisa iz 2011. godine i ankete o prihodima i uslovima života, a čiji su rezultati prezentovani na skupu „Mapa siromaštva u Srbiji“ održanom u Beogradu...

27. Oktobar 2016.

VOJNICI DONIRALI POMOĆ NARODNOJ KUHINjI U MEDVEĐI

Medveđa – Vojnici Trećeg centra za obuku su od prikupljenog novca kupili 127 kilograma hrane i predali je Crvenom krstu u Medveđi.

27. Oktobar 2016.

DOBITNICI PRIZNANjA LIDER KONKURENTNOSTI

Leskovac - Motel Predejane, kompanija Zdravlje Aktavis i Duvanska industrija Bujanovac dobitnici su priznanja Lider konkurentnosti i održivog razvoja na 5. Dunavskom biznis forumu koji je održan u Novom Sadu.

26. Oktobar 2016.

DECA IZ BUJANOVCA POSETILA KUĆU RUKOMETA

Bujanovac, Beograd - Protekli vikend će ostati urezan u pamćenje mladih rukometaša i rukometašica bujanovačke „Mladosti”. Više od 50 mladih rukometaša i rukometašica boravilo je u Beogradu, a deca sa juga Srbije su tom prilikom posetila prostorije Rukometnog saveza Srbije u Novom Beogradu.

26. Oktobar 2016.

FLUTRA ALIJU IZ BUJANOVCA NA IZLOŽBI

Bujanovac – Bujanovčanka Flutra Aliju jedna je od učesnika izložbe fotografija u Mitoro galeriji u Hamburgu.

26. Oktobar 2016.

POSETA NOVOSADSKIH ĐAKA VRŠNjACIMA IZ PREŠEVA I BUJANOVCA

Preševo – Bujanovac –   Po osmoro đaka  OŠ „Petefi Šandor“ iz Novog Sada i OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Đurđeva sa svojim nastavnicima uzvratili su posetu vršnjacima iz Preševa i Bujanovca. Oni su  se od 23. do 25. oktobra družili sa đacima škola „Ibrahim Keljmendi“ i OŠ „Seljami Halači“ iz Preševa kao i škola „Naim Frašeri“ i „Muharem Kadriu“ iz Bujanovca.

  Следећа страна»