Arhiva vesti
                   
31. Mart 2016.

POZIV ZA PODNOŠENjE PRIJAVA ZA NAJZNAČAJNIJU PREDUZETNIČNKU KONFERENCIJU MLADIH

Ukoliko ste inovativni, spremni za usavršavanje i sprovođenje sopstvenih preduzetničkih ideja i imate do 35 godina, možete se prijaviti za učešće na konferenciji „Privredni forum mladih 2016". Aplikacija za prijavu dostupna je na sajtu i Fejsbuk stranici Privrednog foruma mladih, a možete se prijaviti i na ovom linku

31. Mart 2016.

JAVNI KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA PRIKUPLjENIH PO OSNOVU ODLAGANjA KRIVIČNOG GONjENjA

Cilj ovog konkursa je izbor subjekta čiji će projekat Komisija za sprovođenje konkursa za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja predložiti Vladi radi dodele sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja.

31. Mart 2016.

KONKURS ZA DODELU KREDITNIH SREDSTAVA ZA PODSTICANjE KVALITETA TURISTIČKE PONUDE U 2016. GODINI

Beograd - Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisuje javni konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude u 2016. godini.

30. Mart 2016.

FOND ZA RAZVOJ ODOBRAVA KREDITE ZA POČETNIKE-PREDUZETNIKE I PRAVNA LICA

Fond za razvoj Republike Srbije, kao jedan od značajnih partnera u „Godini preduzetništva 2016", od petka 11. marta počinje prijem zahteva po Programu Fonda za šta su ukupno planirana sredstva u iznosu 7,2 milijarde dinara. Krediti će se odobravati za start-ap kredite za početnike-preduzetnike i pravna lica.

30. Mart 2016.

PLATE U LESKOVCU I JABLANIČKOM OKRUGU VEĆE ZA 7,8 POSTO

Leskovac – Neto isplaćene plate u šest lokalnih samouprava na teritoriji Jablaničkog okruga u februaru mesecu bile su u proseku veće za 7,8 posto u odnosu na januarske, koje su beležile znatan pad.

29. Mart 2016.

PODRŠKA SAMOZAPOŠLjAVANjU MLADIH KROZ DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA POKRETANjE POSLOVANjA

Evropski Progres je objavio javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava mladima iz 34 opštine jugoistočne i jugozapadne Srbije za pokretanje svog biznisa. Ovu aktivnost, koja za cilj ima podsticanje preduzetništva među mladima, Evropska unija i Vlada Švajcarske  će podržati sa 180.000 evra.

28. Mart 2016.

PODRŠKA RAZVOJU MALIH I SREDNjIH PREDUZEĆA (MSP) U SRBIJI

Delegacija EU u Republici Srbiji i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) pozivaju preduzeća iz Republike Srbije da se prijave za podršku u okviru novog programa „Podrška razvoju MSP u Srbiji.”

28. Mart 2016.

IZLOŽBA "JUG SRBIJE U VELIKOM RATU 1915-1918"

Beograd - Izložba „Jug Srbije u Velikom ratu 1915-1918" će biti otvorena 31. marta u Galeriji RTS-a. Izložba je zajednički projekat muzeja u Leskovcu, Vranju, Nišu, Pirotu i Prokuplju i predstavlja specifičan omaž našim precima u ratovima koje je Srbija vodila početkom 20. veka.

25. Mart 2016.

MLADI ZAINTERESOVANI ZA VOJNI POZIV

Vranje- U sali Doma Vojske u Vranju učenicima osnovnih i srednjih škola predstavljeni su uslovi upisa i način školovanja u Vojnoj gimnaziji i na Vojnoj akademiji u Beogradu. Za jedno mesto na Akademiji konkuriše i do 18 kandidata.

25. Mart 2016.

FILHARMONIJA NA JUGU

Beograd - U okviru svojih projekata decentralizacije, Beogradska filharmonija od 29. do 31. marta realizuje mini turneju u tri grada, pod nazivom Filharmonija na Jugu. Na putu od Vranja (29.03.)...

  Следећа страна»