Arhiva vesti
                   
31. Mart 2015.

SPORAZUM SA MAKEDONIJOM O GRANIČNOJ PROCEDURI ZA ŽELEZNICU

Vlada Srbije usvojila je na jučerašnjoj sednici Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Makedonije o utvrđivanju granične procedure za železnički granični prelaz Preševo - Tabanovce.

31. Mart 2015.

TEMA SEDNICE SAVETA PČINjSKOG OKRUGA ODBRANA OD POPLAVA

Vranje – Na trećoj sednici  Saveta Pčinjskog upravnog okruga, na kojoj su, pored članova Saveta, prisustvovali i predstavnici Republičke direkcije za vodu Odeljenja vodne inspekcije Beograd, bilo je reči o odbrani od poplava.

30. Mart 2015.

VOJSKA DAJE KRV

Bujanovac/Vranje/Niš -U bazi „Jug“kod Bujanovca, u saradnji sa Odeljenjem za transfuziju krvi Vojne bolnice Niš, organizovana je akcija dobrovoljnog davanje krvi, saopšteno je iz Ministarstva odbrane. Spremnost da pomognu onima kojima je pomoć u ovom trenutku najpotrebnija pokazali su dobrovoljni davaoci iz Četvrte brigade Kopnene vojske.

30. Mart 2015.

PROCES INTEGRACIJE ROMA UGLAVNOM NA PAPIRU

Bujanovac – Amet Arifi, predsednik Ujedinjene partije Roma u Bujanovcu, izjavio je da proces integracije još „nije zakucao na vrata Roma u Bujanovcu" i da u državnim institucijama u tom gradu danas radi manje Roma nego pre 10 godina.

30. Mart 2015.

URUČENI KLjUČEVI VOZILA SLUŽBAMA HITNE POMOĆI

Beograd - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar uručio je danas ključeve 34 specijalizovana vozila za službe hitne medicinske pomoći predstavnicima 24 doma zdravlja i Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoć u Beogradu.

30. Mart 2015.

ILEGALNI IMIGRANTI PRONAĐENI SAKRIVENI U VOZU

Preševo - Na železničkoj stanici u Preševu, u zajedničkoj akciji carinika i policije, sprečen je pokušaj 19 ilegalnih emigranata da se, sakriveni u vagonima teretnog međunarodnog voza, domognu Zapadne Evrope.

30. Mart 2015.

ZAPLENA HEROINA I MARIHUANE

Preševo - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su više od kilogram heroina i uhapsili M.I. (1971) iz Preševa, osumnjičenu za šverc droge, saopštila je policija.

27. Mart 2015.

STANKOVIĆ: PORODILIŠTE U PREŠEVU POČINjE DA RADI ZA MESEC DANA

Preševo – Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, razgovarao je sa Ragmi Mustafom, predsednikom opštine Preševo, o ključnim problemima u toj opštini i tom prilikom  izjavio da će vanbolničko porodilište u toj opštini početi i zvanično da radi za mesec dana. 

27. Mart 2015.

PREDSTAVA „NASILjE NEMA OPRAVDANjA“ PONOVO U BUJANOVCU

Bujanovac - U okviru projekta „Teatrom protiv nasilja", u bujanovačkoj srednjoj stručnoj školi „Sveti Sava“ nedavno je po četvrti put odigrana  predstava „Nasilje nema opravdanja", autora i reditelja Zijaha Sokolovića.

27. Mart 2015.

NIŠLIJE NE DOZVOLjAVAJU CARINjENE ROBE ŠIROKE POTROŠNjE U LESKOVCU I VRANjU

Leskovac/Vranje/Niš – Rukovodstvo Carine u Nišu odbilo je zahtev Leskovca i Vranja za carinjenje robe široke potrošnje u carinskim ispostavama u ta dva grada uz obrazloženje da Leskovac i Vranje nemaju kadrove za taj posao, kao i da to nije ekonomski isplativo.

  Следећа страна»