Arhiva vesti
                   
28. Februar 2018.

TURISTIČKA ORGANIZACIJA BUJANOVAC NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Bujanovac – Turistička organizacija Bujanovac (TOB) prezentovala je turističke potencijale bujanovačke opštine na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu završenom u nedelju, ali zaposleni u toj organizaciji očekuju veću podršku lokalne samouprave.

28. Februar 2018.

U MEDVEĐI OBELEŽENA 140. GODIŠNjICA OSLOBOĐENjA OD TURAKA

Medveđa - U Skupštinskoj sali opštine Medveđa održan je javni čas povodom obeležavanja stočetrdesetogodišnjice oslobođenja Medveđe od Osmanlijske vlasti.

27. Februar 2018.

STANKOVIĆ: O „GUMOPLASTICI”

Bujanovac, Beograd – „Naš cilj nije da se od „Gumoplastike” napravi plac za podizanje stambeno-poslovnih zgrada, kao što neki žele, već da se za nju pronađe strateški partner koji bi investirao u proizvodnju,” izjavio je Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

27. Februar 2018.

IVAN BEKJAREV – GOST SA MONODRAMOM „SMEH, SAMO SMEH“ U KULTURNOM CENTRU MEDVEĐA

Medveđa - U Kulturnom centru opštine Medveđa, naš poznati glumac izvešće monodramu „Smeh, samo smeh“.

27. Februar 2018.

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE ZAHTEVA JEDINICA LOKALNE SAMOUPRAVE ZA RASPODELU DELA SREDSTAVA IZ BUDžETSKOG FONDA ZA PROGRAM LOKALNE SAMOUPRAVE

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave raspisalo je konkurs za raspodelu sredstava za ostvarivanje sledećih ciljeva:

26. Februar 2018.

ADNAN SALIHU NOVI PREDSEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE BUJANOVAC

Bujanovac - Odbornici Skupštine opštine Bujanovac izabrali su Adnana Salihua, člana Pokreta za demokratski progres (PDP), za novog predsednika lokalnog parlamenta.

26. Februar 2018.

SAJAM PČELARSTVA U BUJANOVCU

Bujanovac - U Bujanovcu se održao treći međunarodni seminar pčelarstva i izložba pčelarske opreme i proizvoda, koje je, u sportskoj hali „Mladost“, organizovalo bujanovačko udruženje pčelara „Polen 2012“.

26. Februar 2018.

U PREŠEVU ORGANIZOVANA IZLOŽBA „BOJE ŽIVOTA”

Preševo - SOS Dečija sela Srbija organizovala je izložbu „Boje života“ u Domu kulture „Abdula Krašnica“, koji je obezbedio prostor za održavanje izložbe.

26. Februar 2018.

TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE MEDVEĐA NA 40. SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Medveđa - Turistička organizacija Opštine Medveđe učestvuje na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu.

23. Februar 2018.

KAMBERI SA AMBASADOROM NEMAČKE O POLITIČKOJ SITUACIJI, INTEGRACIJI ALBANACA I UDžBENICIMA

Bujanovac - Ambasador Nemačke u Srbiji, Aksel Ditman, posetio je Bujanovac kako bi se informisao o političko-ekonomskoj situaciji u opštinama Preševo i Bujanovac, navodi se u objavi na internet stranici predsednika opštine Bujanovac Šaipa Kamberija.

  Следећа страна»