Arhiva vesti
                   
31. Maj 2013.

PREDLOG PLATFORME ALBANACA SA JUGA SRBIJE USKORO PRED VLADOM REPUBLIKE SRBIJE

Bujanovac - Predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković, izjavio je juče da očekuje da ako Vlada Srbije usvoji zahteve albanskih političkih lidera sa juga Srbije, to bude korak ka trajnom rešenju u tom delu zemlje.

31. Maj 2013.

OLAKŠANjE PRISTUPA ZDRAVSTVENOJ ZAŠTITI ZA ROMSKE ZAJEDNICE U JUŽNOJ SRBIJI

Vranje – NVO „NEKSUS“ iz Vranja je u februaru 2013. godine započela implementaciju projekta „Olakšanje pristupa zdravstvenoj zaštiti za romske zajednice u južnoj Srbiji“. Projekat finasira Fondacija KARITAS Luksemburg, a projektne aktivnosti će se sprovoditi od februara 2013. godine do januara 2014. godine u Vranju, Vranjskoj Banji i Bujanovcu.

30. Maj 2013.

PROJEKAT RAZVOJA PRIVATNOG SEKTORA U JUŽNOJ SRBIJI

Vranje – Projekat "Razvoj privatnog sektora u južnoj Srbiji" počeo je u septembru 2011. godine i trajaće do oktobra 2014. godine. Projekat finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju SDC, a implementira ga regionalna agencija za ekonomski razvoj i preduzetništvo Pčinjskog okruga VEEDA d.o.o...

29. Maj 2013.

PRIZNANjE ZA PROIZVOĐAČA DUVANA SA JUGA SRBIJE

Bujanovac, Novi Sad - Kompanija Alajans Van Tobako uručila je na 80. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, po sedmi put, godišnju nagradu „Zlatni duvanski list“ najboljim poljoprivrednim proizvođačima, za postignuti kvalitet duvana u prošloj godini.

28. Maj 2013.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 28.05.2013.

Predstavnici Privredne komore Srbije i Regionalne privredne komore Leskovac, u naredna tri dana  (28. 05 - 30.05.) pružaće tehničku podršku  svim zainteresovanim privrednim subjektima koji žele da se prijave na konkurs koji je objavila Služba Koordinacionog tela...

28. Maj 2013.

DELEGACIJA SAVETA EVROPE U BUJANOVCU

Bujanovac - Delegacija Saveta Evrope, koju je predvodila Sara Baton,  boravila je juče u Bujanovcu gde su razgovarali sa predsednikom te opštine Nagipom Arifijem, kao i sa predsednicima opština Preševo i Medveđa Ragmijem Mustafom i Slobodanom Draškovićem.

28. Maj 2013.

NA SAJMU VIŠE OD 60 FIRMI

Bujanovac – U Bujanovcu je juče otvoren šesti Sajam poljoprivrede i investicija, na kojem se predstavlja više od 60 izlagača.

27. Maj 2013.

„UJEDINjENI UČENIČKI PARLAMENTI U PROMOCIJI LjUDSKIH PRAVA“

Projekat „Ujedinjeni učenički parlamenti u promociji ljudskih prava“ realizuje Edukacioni centar iz Leskovca na prostoru Jablaničkog i Pčinjskog okruga, u opštinama Leskovac, Vlasotince, Lebane, Bojnik, Medveđa, Crna Trava, Vranje, Vladičin Han, Surdulica, Bosilegrad,Trgovište, Bujanovac i Preševo. Projekat traje 12 meseci.

24. Maj 2013.

SVAKI ŠESTI NEZAPOSLENI IMA DIPLOMU FAKULTETA

Među nezaposlenima u Vranju nalazi se čak 542 visokoškolca, a među njima je najviše ekonomista, učitelja, pravnika i vaspitača.

22. Maj 2013.

SAVO MILOŠEVIĆ PROMOVIŠE PROJEKAT "MOJA ŠKOLA, MOJ KLUB"

Leskovac - Fudbalski savez Srbije pokrenuo realizaciju projekta „Moja škola, moj klub“.

  Следећа страна»