Arhiva vesti
                   
31. Juli 2018.

STEFANOVIĆ: DRŽAVA NEĆE DOZVOLITI FIKTIVNO PRIJAVLjIVANjE ALBANACA NA JUGU SRBIJE

Beograd – Nebojša Stefanović, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije, je istakao da država čini sve kako bi ljudi koji žive u Medveđi ili Bujanovcu imali dovoljno prava i ekonomske snage da ne žele da napuštaju te opštine, ali i da neće dozvoliti fiktivno prijavljivanje.

31. Juli 2018.

U BUJANOVCU PODELjENI UGOVORI ZA POKRETANjE BIZNISA

Bujanovac – Šaip Kamberi, predsednik opštine Bujanovac, je dodelio 73 ugovora za subvencionisanje pokretanja biznisa.

31. Juli 2018.

OPŠTINA MEDVEĐA DOBILA OKO 7,5 MILIONA ZA POPULACIONU POLITIKU

Medveđa - Opštini Medveđa će biti uplaćeno 7.444 170 dinara iz republičkog budžeta za sprovođenje mera populacione politike, dok će 1. 978 830 dinara biti isplaćeno iz lokalnog budžeta.

31. Juli 2018.

„MEDINVEST” USKORO POČINjE PROIZVODNjU ČARAPA U MEDVEĐI

Medveđa – Prema navodima portala „Jugmedia,“ preduzeće za proizvodnju čarapa „Medinvest” iz Medveđe će uskoro početi proizvodnju. Prijem radnika će se vršiti u prvoj polovini avgusta, dok će rukovodstvo fabrike nastaviti sa prijemom radnika u narednih šest meseci.

31. Juli 2018.

STANKOVIĆ U IZJAVI ZA „POLITIKU” REKAO DA POŠTUJEMO USTAV, ZAKONE, KONVENCIJE I SVA DOKUMENTA KOJA SE ODNOSE NA PRAVA ALBANSKE MANjINE

Beograd -  Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, rekao je u izjavi za dnevne novine „Politika”...

23. Juli 2018.

ROK ZA PODNOŠENjE PRIJAVA ZA JAVNE POZIVE ZA SOCIJALNO INOVATIVNE PROJEKTE ISTIČE 3.AVGUSTA

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Rok za podnošenje prijava za javne pozive za socijalno inovativne projekte, koje finansira Vlada Švajcarske kroz program Swiss PRO, ističe 3. avgusta 2018 godine...

23. Juli 2018.

OPADA BROJ KRIVIČNIH DELA

Vranje, Bujanovac, Preševo – U zoni ingerencije Policijske uprave (PU) Vranje, koja pokriva teritoriju Pčinjskog okruga, odnosno opštine Preševo, Bujanovac, Vranje, Trgovište, Bosilegrad, Surdulicu i Vladičin Han...

23. Juli 2018.

USKORO SIGURNIJI PRUŽNI PRELAZI

Preševo - Infrastruktura železnice Srbije će u narednom periodu da obezbedi polubranicima i svetlosnom signalizacijom šest putnih prelaza u Srbiji radi podizanja bezbednost saobraćaja na tim mestima na viši nivo.

19. Juli 2018.

MEDVEĐI ODOBRENA BESPOVRATNA SREDSTVA ZA MERE POPULACIONE POLITIKE

Medveđa - Ministarstvo bez portfelja, koje je zaduženo za demografiju i populacionu politiku, je 21. maja raspisalo javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje mera populacione politike jedinica lokalne samouprave u Republici Srbiji u 2018. godini.

19. Juli 2018.

JAVNI POZIV ZA DOSTAVLjANjE PREDLOGA POSEBNOG PROGRAMA U OBLASTI SPORTA U REPUBLICI SRBIJI

Ministarstvo omladine i sporta je raspisalo javni poziv za dostavljanje predloga posebnog programa u oblasti sporta u Republici Srbiji pod nazivom „Opremanje osnovnih i srednjih škola opremom i rekvizitima u okviru zatvorenih prostora, i to velikih i malih sala.”

  Следећа страна»