Arhiva vesti
                   
31. Avgust 2017.

MINISTARSTVO DRŽAVNE UPRAVE I LOKALNE SAMOUPRAVE UPOZORILO OPŠTINU BUJANOVAC, SLEDI INSPEKCIJSKI NADZOR

Bujanovac, Beoagrad –   U saopštenju Ministarstva, između ostalog, stoji: „Apsolutno odbacujemo tvrdnju predstavnika opštine Bujanovac da je Vlada Republike Srbije na bilo koji način pokušala da manipuliše brojem stanovnika na jugu Srbije.

31. Avgust 2017.

MIHAJLOVIĆ: PROBLEMI NA DEONICI SRPSKA KUĆA-LEVOSOJE

Bujanovac, Beograd - Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastruktureje je, uprkos uočenim preblemima, izrazila   zadovoljstvo dinamikom radova na Koridoru 10.

31. Avgust 2017.

ZAVRŠEN TURNIR U MALOM FUDBALU „MEDVEĐA 2017“

Medveđa - U Medveđi je završen turnir u malom fudbalu koji je započeo 18. avgusta 2017. godine. Takmičilo se 10 ekipa u kategoriji seniora i 5 ekipa u kategoriji juniora.

30. Avgust 2017.

VULIN: PRIPADNICI VOJSKE ĆE UZ POVIŠICU ODMAH OSETITI BOLjI ŽIVOT

Bujanovac, Preševo, Vranje - Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je u Vranju da je situacija u Kopnenoj zoni bezbednosti u opštinama Bujanovac, Preševo i Vranje stabilna i mirna, te da Vojska Srbije neće dozvoliti „prelivanje nikakvih negativnih političkih uticaja na ovom prostoru".

30. Avgust 2017.

VIŠAK PROSVETNIH RADNIKA U JEDANAEST ŠKOLA BUJANOVCA I PREŠEVA

Bujanovac, Preševo - Ministarstvo obrazovanja, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je spisak viška radnika u osnovnim i srednjim školama Srbije koji se, između ostalog, odnosi na 11 škola u opštinama Bujanovac i Preševo, piše portal Titulli.com.

30. Avgust 2017.

BESPLATNI ČASOVI ENGLESKOG JEZIKA

Bujanovac – Udruženje nastavnika engleskog jezika „ELTA“, uz podršku ambasade SAD u Republici Srbiji, organizuje dvogodišnji program besplatnih časova engleskog jezika za osnovce i srednjoškolce iz Bujanovca i Vranja, uzrasta od 13 do 15 godina.

29. Avgust 2017.

PREDSEDNIK VUČIĆ: NASTAVIĆEMO DA POMAŽEMO PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐU

Leskovac - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć na otvaranju Roštiljijade u Leskovcu da će država nastaviti da pruža podršku opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa kako bi se sprečilo napuštanje tih opština, napominjući da su mu se na taj problem žalili albanski predstavnici.

29. Avgust 2017.

STRANGERS FROM SOUTH: DžEZ, JEZIK KOJI SVI RAZUMEJU

Bujanovac - Već četiri godine na „Nišvil“ džez festivalu  nastupa bend „Strangers from South“ iz Bujanovca, koji je ove godine imao jedan od zapaženijih nastupa. Muzički sastav „Strangers from South“ je nastao je na osnovu projekta „Džez-multikulturalni izraz"...

29. Avgust 2017.

PROGRAM STRATEŠKOG PARNIČENjA U VEZI SA OSTVARIVANjEM PRAVA NA RAVNOPRAVNOST I ZABRANU DISKRIMINACIJE (ROK: 04.09.2017)

Praxis, Equal Rights Trust (ERT) i Sandžački odbor za zaštitu ljudskih prava i sloboda pozivaju advokatkinje i advokate da učestvuju u Programu strateškog parničenja u vezi sa ostvarivanjem prava na ravnopravnost i zabranu diskriminacije.

29. Avgust 2017.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 29.08.2017.

Stanković: Država ne manipuliše brojem Albanaca. Procena broja stanovnika bila je jedina zakonska mogućnost nakon što pripadnici Albanske manjine nisu hteli da se popišu na popisu stanovništva 2011. godine, izjavio je Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu.

  Следећа страна»