Arhiva vesti
                   
31. Avgust 2015.

STANKOVIĆ POZVAO NA POLITIČKU OZBILjNOST I ODGOVORNOST

Beograd - Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković izjavio je da razgovori između Prištine i Beograda u Brisleu ne podrazumevaju razgovore o opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa i pozvao albanske lidere iz ove tri opštine na „političku ozbiljnost i odgovornost".

31. Avgust 2015.

PODELjENA POMOĆ MIGRANTIMA U PREŠEVU

Preševo  – Romski Centar za demokratiju, brojni Vranjanci i  preduzetnice koje je podrzao Romski Centar za demokratiju da zapocnu svoj biznis, prikupili su pomoć koja je dostavljena migrantima u Preševu.

31. Avgust 2015.

VELIKA POSEĆENOST SIJARINSKE BANjE

Medveđa - Sijarinska banja, koja je oko deset kilometara udaljena od Medveđe, beleži jednu od najuspešnijih godina. Lekovitost voda, jedinstveni gejzir i povoljne cene, kao i akcija Ministrastva trgovine i turizma, su razlog  dobre posete.

31. Avgust 2015.

PET PARTIJA NA IZBORIMA U MEDVEĐI

Medveđa – Na lokalnim vanrednim izborima u Medveđi, koji će se održati 13. septembra, će se za 35 odborničkih mesta nadmetati pet stranaka i grupa građana.

28. Avgust 2015.

RAZGOVORI I O RAZVOJU SIJARINSKE BANjE

Medveđa - Predsednik Koorinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković juče je razgovarao sa predsednikom Privremenog organa opštine Medveđa Nebojšom Arsićem o razvoju privredno - turističkih potencijala te opštine, uključujući i Sijarinsku Banju.

28. Avgust 2015.

POČELE SA RADOM „BUJANOVAČKE VESTI"

Bujanovac - Od 3. avgusta građani Bujanovca i okoline mogu da čitaju o događajima i problemima u svom kraju na prvom gradskom informativnom portalu na srpskom jeziku.

28. Avgust 2015.

PIO FOND IZDVOJIĆE 800 MILIONA DINARA DA BI NADOKNADIO RAZLIKU POGREBNIH TROŠKOVA

Gotovo 800 miliona dinara izdvojiće PIO Fond  da bi nadoknadio razliku pogrebnih troškova za sve preminule poljoprivredne penzionere, njih 66.338, od 1. januara 2008. do 30. septembra 2013. godine.

27. Avgust 2015.

VULIN I STANKOVIĆ: PROBLEM MIGRANATA REŠAVATI ZAJEDNIČKI

Preševo - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je juče u Preševu tokom obilaska Centra za prihvat migranata i predprihvatnog centra u Miratovcu da problem migranata moraju zajednički da rešavaju zemlje Balkana i zemlje EU.

26. Avgust 2015.

ADVOKATI U ROMSKIM NASELjIMA

Niš, Bujanovac - Upoznavanje sa pravima Roma, priprema neophodne dokumentacije i otkrivanje potencijalne diskriminacije ubuduće će se odvijati u romskim mahalama u Nišu i Bujanovcu, jer će pravnici CHRIS mreže tamo postaviti punktove.

26. Avgust 2015.

„NIŠ-ESKPRES“ DODATNO OPREMIO AUTOBUSKU STANICU U BUJANOVCU

Niš/Preševo/Bujanovac – U pomoć migrantima koji svakodnevno u velikom broju prelaze iz Makedonije u Srbiju, uključio se ovih dana i „Niš-ekspres“.

  Следећа страна»